Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , אני חדש בפורום.

שמי אופק , בן 26 - רכב מאזדה 323 (סטודנט...)

 

כעיקרון רק צופה בתגובות ומאוד נמשכתי לנושא הדיטיילינג אז לקחתי יוזמה וקניתי כמה מוצרים(כמיקל גייס) ועברתי הדרכה

מזורזת אצל מישהו שמבין(בעל מקצוע) בשביל פעם ראשונה יצא לי נחמד מאוד רק חבל שלא עשיתי תמונה של הלפני..

 

אשמח לחוות דעת והמלצות וגם סתם להכיר את כולם.

 

אז....

נעים להכיר !

 

m1.jpg

 

m2.jpg

פורסם

חומרים של כמיקל גייס , נועדו כעיקרון לרכב כהה אבל עובד אחלה אוטו לבן.

 

התחלתי עם שטיפה בעזרת סבון Mrpink

אחרי זה Black Light

אחרי זה ווקס Black Pearl

ולסיום V7

 

עבודה קשה אבל ממש נהנתי..

לא הייתי בטוח איך להתחיל אז התקשרתי לבעל מקצוע שגר בעיר שלי ולהפתעתי הוא אמר "בוא אני יראה לך בכיף" וזה לא

היה נעים כי את המוצרים לא קניתי ממנו אך בכל זאת הוא הסביר לי איך כל דבר עובד(עם חיוך!).

פורסם

ברוכים הבאים!

מקווה כי "תידבק לחיידק" הזה ותעשה פלאים לרכב,שגם ככה הוא נראה לא רע יחסית לגילו.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

היי, תודה.

 

השתמשתי בפלסטלינה , ובקשר לסווירלס כבר היה קודם אז לא חשבתי שזה הוגן שאני אצלם משהו שכבר היה ולא נגרם מהטיפול שעשיתי(האוטו ברשותי פחות מ-3 חודשים).

 

 

הבחור שהדריך אותי יכול לעשות לי טיפול במחיר טוב(הוא עושה עבודה יפה)אז אחסוך קצת כסף בצד ויעשה בהמשך.

פורסם

ברוך הבא לעולם הדייטלינג,לצערי קשה לראות מהתמונות איזה אפקט,זה ניראה כאילו הרכב עבר שטיפה וזהו,אני מציע לראות פרויקטים פה כדי לראות,קבל הארה זאת בחיוב.8)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה אור , הרכב עבר בר מצווה .. מנסה לדאוג לו כמה שאפשר .

אתה צודק,החומרים שיש לי נועדו כעיקרון לרכב כהה , קניתי אותם לפני שהכרתי דיטיילר מקצועי שממש ישב איתי והסביר לי (והדגים), להבא אני ארכוש ממנו(יש זמן עד שאני אסיים את המוצרים שלי..)

לאבא שלי יש רכב מטאלי אז זה יהיה אחלה בדיקה , רק חבל שגם לו יש סווירלס.(לא נקנה מחברה)

 

תודה עדי , מקווה שפעם הבאה רק זה לא יקח לי מעל 4 שעות עבודה (עם הנסיון מניח שיזרום מהר יותר) .

אני גר באשקלון :)

פורסם

אופק ברוכה הבאה לפורום. סחטיין על ההשקעה בחומרים איכותיים!. לגביי הווקס אני חושב שהרבה מה"ווקס לצבע כהה" ו"ווקס לצבע בהיר" זה שיווק נטו אלא אם מישהו באמת עשה ניסוי לקח צבע כהה נגיד וב 2 חלקים שלו השתמש בווקסים שונים וראה אם יש הבדל (וכמובן לא איזו תמונה של איזה פורום שממומן ע"י חברה זו או אחרת או תמונה מפרסומת, אלא תמונה שמישהו באמת ניסה להשוות). אני חושב שמה שמשחק כאן תפקיד זה בעיקר הקראנובה ולא בהכרח מה שהיצרן מנסה למכור כי היצרן רוצה למתג את עצמו גבוהה ושורה תחתונה למכור ולהרוויח כסף, לכן זה לא אומר שאם משתמשים עם ווקס "מיועד לצבע כהה" על צבע לבן התוצאה תהיה גרועה והצבע יהרס :).

האוטו ניראה טוב בתמונות, בהצלחה! :).

פורסם

תודה עדי , מקווה שפעם הבאה רק זה לא יקח לי מעל 4 שעות עבודה (עם הנסיון מניח שיזרום מהר יותר) .

אני גר באשקלון :)

בפעם הראשונה שעשיתי ווקס לקח לי בערך 5 שעות :shock:

ושטיפה בערך שעתיים.

אז הכל עניין של ניסיון :)

Miata ND2

 

×
×
  • תוכן חדש...