Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי סיאט ליאון 2002. בשנים האחרונות-3 מלאתי מיכל שמן 4 ליטר בין יפלו לטיפול. כעת השמן מתחיל להיעלם מהר יותר 6 ליטר. בנוסף אם אני פותח את מכסה השמן כשהמנוע עובד הוא משפריץ. אני צריך לעשות טיפול טיימינג וטיפול מנוע. האם תוכלו לייעץ לי מה לעשות בצורה הכי נכונה ועניינית. תודה

פורסם

צריך לבדוק היטב מהיכן צריכת השמן ואת כמות צריכת השמן ל-1,000 ק"מ.

יש רכבים בהם צריכה של 1 ליטר ל-1000 ק"מ סבירה בהחלט כך שאם נסעת 6,000 ק"מ והוספת 6 ליטר, המנוע במצב סביר יחסית לשנתון.

יש אפשרות נוספת-גומיות שסתומים יבשות,שגורמות לצריכת שמן גבוהה יותר או שיש בעיה רצינית יותר במנוע.

אם אתה מהמרכז מומלץ לפנות למוסך רון לייעוץ והמשך טיפול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ההודעה שלך איננה ברורה.

כפי שכבר צויין, תמדוד את צריכת השמן לפי מס' ק"מ שנסעת, בין מילוי למילוי.

מציע לך להציץ מתחת לרכב - אולי ישנה נזילה כלשהי.

ממש לא מומלץ לפתוח את פתח מילוי שמן מנוע, כשהמנוע פועל. מה זה נותן לך ? זה מסוכן.

גם אני מציע לך לגשת למוסך לברור הנושא.

alfa 156 2.5.

פורסם

על מנת שאהיה ברור יותר. אני לפני טיפול טיימינג, הרכב אוכל שמן כ6 ליטר ל10000 קילומטר כשאני אגיע למוסך, מה לבקש מהם לעשות? אני לא רוצה שיעקוץ אותי.

פורסם

אם תלך למוסכים שהומלצו בפורום ובמיוחד לרון,לא יעקצו אותך,יגידו לך בדיוק מה יש לרכב ואתה תצטרך לקבל החלטה האם לטפל.

לא כתבת בנוסף אם ברכב יש טורבו.

אכילת השמן/צריכת השמן סבירה ביותר ואומרת שבעצם כל 1600 -1700 ק"מ המנוע איבד ליטר שמן.

זה רכב בן 12 והמנוע לא בשיאו,אל תשכח את זה מצד אחד ומצד שני,זה גם לא אומר שהוא על סף גסיסה/מוות.

יש מנועים שעוברים בהצלחה 250,000 ק"מ ומעלה בבנזין בלי לפתוח מנוע (בסובארו הישנות נתקלתי ברכב עם 400,000) ומנועי דיזל גם עוברים פי 2-3 עדש שהולך מנוע,בינתיים מתקלקלים חלקים רבים אחרים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמו שכבר צויין כדאי קודם ויזואלית לנסות ולאתר נזילות. אם לא ניראה משהו ברור לעיין תצטרך לבצע בדיקות עמוקות יותר. ושפותחים מיכסה שמן בוודאיי שיהיו השפרצות קלות של שמן.

• תוכן חדש...