Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפשת מכונית קטנה בעיקר לנסיעות בתוך העיר. חשוב שתהיה חסכונית, ולכן מתמקדת בעיקר בידניות.

כרגע עומדות על הפרק: פיאט פנדה, סיאט איביזיה ופיאט פונטו גרנדה.

אשמח לחוות דעת עליהן וגם להמלצות נוספות.

ועוד משהו-עד כמה אפשר להסתמך על מחירונים? ראיתי שיש פער עצום במחיר של פיאט פנדה בין לוי יצחק לבין יד2.

תודה ושנה טובה!

:-)

פורסם

אולי נשאר עוד מלאי מהפנדה (הישנה) אותה אפשר לקנות חדשה מהסוכנות בחמישים וקצת. בכל מקרה לנסיעות בתוך העיר ואם את מחפשת רכב ידני אני ממליץ על הפנדה.

תנוחת נהיגה גבוהה מעניקה בטחון בעיר וראות טובה מאוד תפעול הגיר נוח והמזגן לפי הנסיון שלי מעולה.המנוע מספיק חזק והגמישות(כוח זמין בתחום רחב של סלד) מאפשרת נהיגה נוחה בעיר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אולי נשאר עוד מלאי מהפנדה (הישנה) אותה אפשר לקנות חדשה מהסוכנות בחמישים וקצת.

הפנדה הישנה לא משווקת כבר די הרבה זמן.

בגזרת ה"עד 55K" אפשר למצוא אלטו ו-Mii חדשות כמדומני.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...