Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול קרה לי משהו מוזר ורציתי לדעת מה סדר גודל של עלות תיקון.

אז ככה האוטו התחיל לגמגמם בזמן נסיעה, הכוונה היא שהאוטו הרגיש כאילו אני נותן גז, ברקס, במהירות אחד אחרי השני, ונדלקה לי נורת אזהרה של המנוע הלוח שעונים.

לאחר עצירה בצד והתייעצות, אמרו לי לבדוק את הכבלים שהולכים לפלאגים, מה שמזין את החשמל של הפלאגים למעשה. הוצאתי אותם אחד אחד, ובאמת כאשר משכתי אחד מהם, הוא היה קרוע מבפנים.

לאחר ביצוע קומבינה קטנה, עלמנת להשלים את הנסיעה הביתה (הקומבינה החזיקה די טוב) אני כמובן מחפש לסדר את זה כמו שצריך.

האם אפשר להחליף כבל אחד כזה או שזה בא בסט אחד כל הארבעה??

מה סדר גודל של מחיר לכבלים כאלה והאם כדאי או לא לשים משהו חלופי?

תודה מראש

פורסם

אז ככה:

יש מספר חברות המייצרות את החוטים לפיאסטה:

1. חוטי BS (ביתן ספארק) לא מומלצים ממה ששמעתי בפורום (חלשים ממש)- עלותם כ80-120 ש"ח,

2. חוטים מקוריים של מוטוקראפט עולים 1000 ש"ח במוסך מרכזי של פורד,

3. חוטים מחברת BERU (כחולים או שחורים) לא ניתן להשיג לפיאסטה כרגע בארץ (תאמין לי שחיפשתי בהמון חנויות וגם דיברתי עם היבואן "ליברלו חלקים" שטען שהם לא מביאים אותם יותר)

4. ישנה חברה בשם וורקו / פרומוטקס המייצרים חוטי הצתה די איכותיים, קניתי לפני כשנה וחצי ב170 ש"ח, לאחר החיפושים שערכתי אני חושב שאלו החוטים האיכותיים ביותר שאפשר להשיג בארץ (פרטי החברה:

טלפון:03-6242261 .

פקס: 03-6242254.

מייל: [email protected]

כתובת החנות: פרומוטקס בע"מ רח' שונצינו 1 פינת יצחק שדה 37.

שעות הפעילות הם:

ימים א' - ה' מ: 7-30 עד 17-00

שישי וערב חג מ: 7-30 עד 13-00.)

5. יש בחור בשם עמנואל באיזור חיפה שמתמחה במערכות הצתה (קויילים, חוטים וכו'), אם תלך אליו הוא יוכל לסדר לך משהו עבודת יד, באיכות טובה הפרטים שלו: עמנואל, טלפון: 04-8416319 פקס:04-8421275, כתובת אליעזר בונה 9 מפרץ חיפה, חיפה)

6. אם אתה נוסע לחו"ל בזמן הקרוב, תוכל לקנות חוטים מתוצרת BOSCH, דגם B221 אם אני לא טועה, יש חבר פורום בעל פיאסטה שקנה אותם בסביבות ה40 יורו מגרמניה והוא די מרוצה מהם.

ממלית לקרוא את הפוסט הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=417632

מקווה שעזרתי

שלומי

פורסם

חוטי הצתה ניתן להחליף לבד בקלות אבל אם אינך יודע גש למוסך שיעשה זאת זה עניין של 5 דקות ואפילו לא אמורים לגבות על זה כסף. לחוטים יש סדר הצתה מסויים שחשוב להרכיב אותו נכון ולכן גם אם תחליט שאתה הולך על זה לבד פשוט נתק חוט אחרי חוט והחלף חוט חדש בחוט שנותק ולא לנתק הכל באותו רגע כדי למנוע בילבול.

פורסם

יפה אמרת שלומי.

קח בחשבון שסליל ההצתה נמצא בחלק האחורי התחתון של המנוע.

תצטרך להתחיל ידיים מלמעלה, או מלמטה בשני שלבים.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אוקיי קניתי חוטים של פרומוטקס בדיוק כמו בקישור ששלומי שם . (עלו לי 200 ש"ח)

החלפתי לבד אחד אחרי השני ובדקתי שהכל מחובר היטב ולא רופף.

הנעתי ונסעתי ואז נדלקה לי נורה כתומה של מנוע. זה קרה לי גם כאשר התקלה התחילה לפני יומיים, ואז הנורה נכבתה משומה, ועכשיו לאחר ההחלפה שוב נדלקה.

ההחלפה של החוטים הייתה בצורה נכונה, ממש אחד אחרי השני, לאט ובזהירות :lol:

יש רעיונות? אולי צריך רק לאפס את המחשב או משהו כזה? כי התקלה לא מורגשת יותר, אין גימגומים בזמן הנסיעה .

פורסם

הסחיבה מרגישה כרגיל.

כרגע רק בדקה שתיים הראשונות כאשר המנוע עדיין קר התופעה של הגימגום ממשיכה ואחר כך הכל כרגיל.

האם לנתק את הצבר מומלץ? יכול לפגוע במערכת אחרת כל שהיא?

• תוכן חדש...