Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי כל הפחדים מפחחים לא מקצועים, שיכולים לגרום להבדלי צבעים ברכב שלי, סוף סוף החלטתי ללכת על זה.

לאחר שכבר לא הייתה לי ברירה, כל הבגאז' שלי התקלף, וזאת גם הייתה הזדמנות טובה וכבר מחייבת לצביעת הבגאז'.

אז אתמול כבר הייתי אצל הפחח, אמרתי אני ילך יום ליפני החג כי אחריזה זה בלגן, ונאמר לי שחסרים עובדים עדיף שתבוא מחר על הבוקר וזה גם יהיה מוכן באותו יום.

אז היום הגעתי ב 7 וחצי בבוקר, השארתי את הרכב אצל הפחח, אמר לי לחזור ב 12 כבר יהיה מוכן.

הגעתי ב12, והופתעתי לטובה! הצבע יצא מצויין! בדיוק אותו צבע כמו שאר צבע הרכב, ללא שום הבדלי צבעים.

המזל הוא שהצבע של הרכב שלי לא דהוי וגם לאחר הפוליש שעשיתי הוא הבריק יותר וממש חידש את הצבע.

שימו לב צבעתי רק את הבגאז'!

fdk4.jpg

a5l2.jpg

dwfl.jpg

v9la.jpg

tyg3.jpg

87mq.jpg

5jel.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תוכן חדש...