Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 20.000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל בעיות של כסף התקציב ירד ל 20.000 שקל.

דרישות :

רכב קטן אבל עם תא מטען שיכיל כסאות לים :) ,זריז ,חסכוני והכי חשוב שיהיה אמין !

הולך לעשות בשנה 10K ~ 12K ,נסיעה יומיומית בינעירוני של 40 קילומטר :) ,חשוב שיהיה אוטומט בלבד !

את האמת דיי אהבתי את הפולו שנתון 2002/4 ,ברור לי שזה אחלה רכב גם לדעתי נראה ממש טוב ,תא מטען סביר ,לא שותה דלק והכי חשוב גרמני - ופה הבעיה שלי ,כי יש שמועות רבות על העניין שאם אתה נכנס למוסך אתה יוצא בנזק גדול כי החלפים מאוד יקרים וכו' ,עכשיו בהתחשב בעובדה שזה התקציב מקסימום יכול לעלות ל 25.000 שזה לא מי יודע מה ,רכב גרמני בן 12 עם 140 אלף קילומטראז' מן הסתם יהיו בעיות פה ושם ,מה דעתכם לוותר על העניין ולרדת לאיטלקייה / יפנית ?

פורסם
בגלל בעיות של כסף התקציב ירד ל 20.000 שקל.

דרישות :

רכב קטן אבל עם תא מטען שיכיל כסאות לים :) ,זריז ,חסכוני והכי חשוב שיהיה אמין !

הולך לעשות בשנה 10K ~ 12K ,נסיעה יומיומית בינעירוני של 40 קילומטר :) ,חשוב שיהיה אוטומט בלבד !

את האמת דיי אהבתי את הפולו שנתון 2002/4 ,ברור לי שזה אחלה רכב גם לדעתי נראה ממש טוב ,תא מטען סביר ,לא שותה דלק והכי חשוב גרמני - ופה הבעיה שלי ,כי יש שמועות רבות על העניין שאם אתה נכנס למוסך אתה יוצא בנזק גדול כי החלפים מאוד יקרים וכו' ,עכשיו בהתחשב בעובדה שזה התקציב מקסימום יכול לעלות ל 25.000 שזה לא מי יודע מה ,רכב גרמני בן 12 עם 140 אלף קילומטראז' מן הסתם יהיו בעיות פה ושם ,מה דעתכם לוותר על העניין ולרדת לאיטלקייה / יפנית ?

לך על הונדה, 99\00 או 01-06 דיי חסכונית (1-13/14) זריזה אמינה תא מטע. גדול

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

לא שאני נגד ההמלצה להונדה אבל אפשר להביא אירופאית עם שנתון יותר גבוה.

אבל אם ניהיה קצת ריאלים אני לא בטוח שאפשר היום למצוא הונדה שמורה.

בפעם האחרונה שחיפשתי ביד 2 הונדה תוצאות עגומות של יד 6 עם 300K שפתחו לה את השושנה ושחטו לה את הצורה וזה בלשון המעטה.

אם בכל זאת אמינות היא בראש סדר העדיפויות אז אולי לנטיס 2003\4 שם דווקא אפשר למצוא אחת שמורה או אלמרה.

בהצלחה.

פורסם

יד 6 עם 300K?

אל תגזים, יש גם שמורות, אפשר למצוא צריך רק קצת סבלנות, ואם אתה מוצא אחת שמורה מאוד עם קלוטרג' נמוך ויד נמוכה תתכונן לשלם מחירון ומעלה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

1) mitsubishi charisma 1.6 2004

2) citroen xsara 1.6 2004

3) Nissan almera 1.8 2003

4) Ford focus 1.6 2004

זה רכבים די אמינים, עם תא מטען גדול, טיפולים לא יקרים ( עד כמה שיודע )

• תוכן חדש...