Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניין בהגדלת הצמיג והוספת חישוק מגנזיום. היום המידה היא 15 אינץ ורוחב 195. אני רוצה לעבור לגאנט 16 עם צמיג ברוחב 205. המידות האלה מופיעות באותו דגם שלי רק ברמת אבזור גבוהה יותר.

ברור לי שזה יופיע באוטודטה. עשיתי חיפוש בפורום ולא הבנתי רק איך אני מאשר את ההחלפה?

אני פשוט מרכיב את החדשים וניגש למכון רישוי? או שאני צריך אישור כלשהו ולגשת עם זה למשרד התחבורה לעמדה מס׳ 1?

חוץ מזה האם ההגדלה הנ״ל תשפיע לטובה על האחיזה בצורה משמעותית? שווה להוסיף 3000 שקל בשביל גנטים וצמיגים חדשים.?

תודה מראש

פורסם

אם המידה שאליה אתה מחליף מופיעה באוטודאטה אתה מרכיב את החישוקים והצמיגים, וניגש למכון טסטים לאשר את המידה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איך אני יכול להיות בטוח לגבי האוטודטה? יש דרך לברר את זה? מדובר על דגם 2013 מפחד שהם לא מעודכנים?

אין בעיה שאני אעשה את השינוי לא במסגרת טסט?

פורסם

היי אריק תודה על תשובתך,

אשמח אם תהיה התייחסות לגבי שאלתי השנייה לעניין שווי מול שימושיות.

האם מצדיק ברכב משפפחתי הוצאה הנ"ל? האם צמיג ברוחב 195 אינו מספק?מדובר על רכב שיסע הרבה בכביש בינעירוני לכן העליתי את העניין?

כמה ההבדל גדול יהיה בין 195 ל205?

פורסם

צמיג 195 בהחלט מספק, אם אתה רוצה אחיזה יותר טובה ממה שיש לך כרגע פשוט תרכיב צמיגים יותר אוחזים באותה המידה.

הגדלת המידה ל205 בגודל 16 כנראה תוסיף משקל, תגרע את צריכת הדלק, ותפגע מעט בסחיבה של הרכב.

פורסם

היי,

תודה על התשובה.

לפי הכיתוב על הצמיג שהיבואן הרכיב הם קונטיננטל אקו קונטקט, איך אלו נחשבים?

• תוכן חדש...