Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה כזאת שכשאני מניע את המנוע בפעם הראשונה אחרי נגיד יום שלא השתמשתי בו אז המנוע מניע בפעם הראשונה בלי הרבה בעיות... עכשיו נגיד והשארתי את המנוע לעבוד חצי שעה אחרי זה אני מכבה אותו ומנסה להניע עוד פעם אחרי 10 דקות בערך הוא לא מניעה שומעים את הסטרטר מסובב את המנוע אבל הוא לא מניע רק אחרי כמה פעמים שאני מנסה להניע בסוף הוא מניע.

עוד דבר שקרה גם שאני נסעתי בסירה ובאמצע הים הוא עשה רעש כאילו הוא כבה לחצי שנייה וחזר לעבוד.

חבר שלי שמבין בתחום אמר לי שכנראה זה בעיה במשאבת דלק שכשהמנוע מתחמם אז המשאבה נותנת פחות דלק.

אשמח אם תוכלו להביעה דעה בנושא.

המשך יום טוב.

פורסם

הפורום הוא פורום מכניות.

לא תקבל כאן תשובה עניינית שממש תוכל לעזור לך, מאחר ואף אחד לא יודע איזו סירה זו, איזה מנוע יש בה, איזו מערכות דלק וחשמל יש על המנוע הזה, לא מכירים תקלות אופייניות וכו'.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...