Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

30K- אוטומט ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי הנושא ה5 שאני פותח בתקווה לקבל קצת תגובות.

באמת שהלכתי לאיבוד.

מחפש רכב אמין ואיכותי כמה שאפשר, שנה לא כל כך קריטי וחסכוני.

אני נוסע כ3-4K ק''מ בחודש ככה שחיסכון בדלק הוא קריטי.

הרכב חייב להיות אוטומט בשביל אשתי לעתיד.

רכב אמין יבוא בחשבון על רכב חסכוני (מעדיף לתדלק קצת יותר 5 דקות מאשר יומיים במוסך ובור בכיס)

האופציה שהכי נראית לי היא האוקטביה דיזל (2003-2005), מישהו מכיר? יש מה לספר?

איזה עוד רכבים יכולים להיכנס בתקציב וללב?

פורסם

אני מציע שתעשה חיפוש ביד 2 לפי מחיר, דיזל ואוטומט ותחזור לכאן עם כמה דגמים שנראים לך, אז יוכלו יותר לעזור לך.

פורסם

מניסיון הסקודה רכב מעולה,נהגתי עליו בשעורי נהיגה אבל בגרסה הידנית (אני מאמין שהאוטומט לא יאכזב).המורה נהיגה טען שהרכב אמין מאוד ומבחינת צריכת הדלק עושה 1/15 משולב (לפי האינטרנט http://WWW.KML.CO.IL).

הוא מרווח ויש תא מטען ענקי. אם תמצא אחת שמורה אז לך על זה,אבל אני מאמין שכל מה שתמצא יהיה רכב מורה נהיגה/מונית לשעבר.

בהצלחה!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אולי הנושא ה5 שאני פותח בתקווה לקבל קצת תגובות.

באמת שהלכתי לאיבוד.

מחפש רכב אמין ואיכותי כמה שאפשר, שנה לא כל כך קריטי וחסכוני.

אני נוסע כ3-4K ק''מ בחודש ככה שחיסכון בדלק הוא קריטי.

הרכב חייב להיות אוטומט בשביל אשתי לעתיד.

רכב אמין יבוא בחשבון על רכב חסכוני (מעדיף לתדלק קצת יותר 5 דקות מאשר יומיים במוסך ובור בכיס)

האופציה שהכי נראית לי היא האוקטביה דיזל (2003-2005), מישהו מכיר? יש מה לספר?

איזה עוד רכבים יכולים להיכנס בתקציב וללב?

"רכב אמין יבוא בחשבון על רכב חסכוני". ממליץ בחום על שברולט מליבו דגם ישן מנוע 3.6 בנזין. אמין מאוד.:lol:

תסלח לי אבל אתה רוצה לאכול את כל העולם בשקל עשרים ועוד לקבל עודף. לא פלא שאף אחד לא עונה לך. מי לא היה רוצה רכב חסכוני אוטומטי ואמין בשלושים אלף גרוש? לא חשבת שאולי אין דבר כזה בסכום כזה?

הכי קרוב שאני מכיר זה דגמים ישנים של גולף או פולו SDI לחלופין סיאט קורדובה. כל אחד מהדגמים הללו לפחות בן -10 -8 שנים, ואף אחד מהם לא נוטה להזדקן היטב בחום הישראלי אא"כ נשמר בקנאות וטופל באדיבות וגם אלו כבר נכנסות לסבב בלאי של 10 שנים שיעלה לך. יש את הפאסאט דיזל עד 2005 ובדגם ה 110 הוא בסדר, אך גם לו יש את המחלות שלו = לשיקולך.

לעניות דעתי אלו הדגמים החסכוניים בעלות נמוכה, צריכה של 1\14 עד 1\16, לא כללתי את האוקטביה כי יש לה ביקוש מטורף ברהט והיא לא תחזיק אצלך הרבה. קח בחשבון שהם מזדקנים, לכל אחד המחלות שלו ובד"כ יהיו עם 250 אלף ק"מ צפונה (שזה לא כל כך הרבה לרכב דיזל שמור)

בהצלחה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

האוקטביה של רהט לא תחזיק הרבה בגלל השודדים? זה לא שיקול...

וחסכוני לא ציפיתי ל1-20 בסכום אבל 1-13 נשמע לי סביר בתנאי שיהיה חסכוני

אין פה משהו מוגזם בדרישות שלי וידוע שלרכב ישן יש יותר סיכוי להיכנס למוסך מלרכב בן חודש וחצי

אבל כן- אלה הדרישות שלי וזה התקציב הדל שלי ואני מצפה מפורום רכב לעזור קצת באתגר הלא פשוט בכלל הזה או לפחות אז לעזור למצוא כיוון.

• תוכן חדש...