Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בהשראת הפוסט של יוני

קניתי בכמה גרושים מגברון לטוויטרים זה כדי לקבל עליהם יותר שליטה ע"י הגברה נפרדת. (במערכת 2 WAY)

המגברון צורך 2A ב12V.

השאלה אם אני יכול לחבר את הפלוס של המגברון לרימוט של הHU ולמינוס של הרכב או שזה יהיה כבד מדי על הרימוט.

אני לא מוצא יציאת 12V שנכבת עם הרכב בגלל זה אני רוצה לחבר לרימוט.

תודה

פורסם

דבר ראשון בפוסט של יוני נאמר באופן חד משמעי שזו סוג של בדיקת היתכנות כהכנה לפרויקטון אחר שלו, שזה נטו בשביל הכיף ושזה לא פתרון אופטימלי, המשתמש scoob הדגיש את זה יפה בהודעתו הראשונה (מסתבר שבצדק).

אבל כבר קנית, הגיע, תנסה, רק בעדינות שלא תשרוף את הטוויטרים.

באופן כללי לא מומלץ לחבר לרימוט, ואני לא מאמין שיציאת הרימוט של ה hu יכולה לספק כזה זרם, במקום רימוט תשתמש במתח סוויץ או שתרכיב ממסר קטן להפעלה (אם תרצה אני אסביר איך, לא סיפור, ועדיף), רק שים לב שבמקרה כזה מומלץ יהיה להנמיך את הטוויטרים עד כדי כיבוי בכל הפעלה על מנת להמנע מעליית מתח לא רצויה בעת הפעלת הסוויץ שתוא לידי ביטוי ברעש מהטוויטרים בהפעלה ראשונית.

בהצלחה ותעדכן.

SCANSPEAK

פורסם

בשביל המחיר של זה לא יזיק לנסות וכמובן שהניסוי זה חלק מהכיף. אם אראה שהתוצאה טובה אין סיבה לא להשאיר את זה באופן קבוע, כמובן שאעדכן כשאתקין אבל עדיין לא הגיע המגברון.

אשמח אם תסביר לי למה שתהיה עליית מתח בהפעלה. והאם היא תהיה גם אם אחבר ממסר?

תודה

פורסם

תראה בגדול, עליית מתח תתרחש כשאתה פותח סוויץ, במגבר ראוי זה לא יתבטא במוצא (בטוויטרים), אני לא אומר שזה יקרה אצלך אבל הסבירות אכן קיימת.

יש מגברים שיש להם:

מנגנון של התחלה איטית ע״מ לא ליצור פולס חזק למאזין/לדרייבר.

מנגוני הגנה מפני קצר, מתח dc במוצא, חימום יתר וכו׳.

במגברונים האלו אין הגנות, לכן הצעתי להתנהג איתו בעדינות, שחלק מזה אומר לסגור את הוולים בהפעלה, לפחות בהתחלה ע״מ לא ליצור נזק, אחר כך תעשה את הבדיקות שלך ותראה אם זה בטוח להדליק אותו כשווליום פתוח.

ולא, ממסר לא ימנע את זה, תפקיד הממסר הוא לגרום להפעלה ע״י הרימוט,כשהכוח עצמו מגיע ממתח dc קבוע, בדיוק כמו שיש בתוך מגבר ״סטנדרטי״, הרימון רק נותן את האות להפעלה ע״י המצבר.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...