Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה השיטה האקרובטית הכי נוחה לזה? האם אפשר בלי לפרק גלגל להגיע לנורות?

או שעדיף לא להתקרב ולא לגעת?

אני רוצה להחליף את מנורות החניה למנורות לד, מבלי להמציא תנוחות קאמאסוטרא לשם כך :oops:

פורסם

הבעיה, אגב, לא יחודית למגאן (או לרנו באופן כללי), גם בעלי הונדה ג'אז סובלים מהתופעה. בפעם האחרונה שנשרפה לי נורה בג'אז פשוט בזבזתי חצי שעה מחיי, קפצתי למוסך, ובחור צנום עם אצבעות של פסנתרן וחוש מישוש של עיוור מלידה החליף לי מנורה בחמש דקות. 27 ש"ח כולל מע"מ ועבודה לא שווים את ההתעסקות.

פורסם

אני אוהב לעשות דברים בעצמי, ולכן אשמח אם יש כאן מישהו שמצליח להחליף במו ידיו?

אני שוקל גם להחליף את פנסי הערפל ללדים, וזה כבר ידרוש ממני להפוך לנערת גומי, או פשוט לפרק פגוש :twisted:

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=nXCZ2v-nIF4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סרטון המדגים כמה זמן לוקחת החלפת נורה במגאן לעומת בגולף.

נ.ב פעם ניסיתי להחליף נורה לחבר,בסופו של דבר לא הצלחתי ויצאתי עם שריטות בכל כף היד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לא ידעתי שיש תופסן שמתברג החוצה ואיתו נשלף הדיפון! תודה רבה :-P:-P

אל תשמח כל-כך מהר...

קודם כל לא צריך לפרק את הגלגל. תפנה את הגלגל פנימה עד הסוף.

בעניין הנורות חנייה, יהיה לך יותר קל לעשות מלמעלה אבל תצטרך לפרק את המצבר ועוד צינור שרשורי עבה.

אם אתה מאיזור נתניה אשמח לעזור לך. אני מסתדר גם מבלי לפרק את המצבר.

ודרך אגב, בג'אז אותו הסיפור, להפנות הגה פנימה, ואז להסיר מעט את הביטנה...להכניס את היד וזהו. והבעיה שם שהנורה והשקע נדבקים. אז רצוי להסיר את הקפיץ, ואז ל"משוך" את החוט עם השקע ונורה יחד עד הגבול האפשרי ולהשתמש ב 2 הידיים על מנת להפריד אותם.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

• תוכן חדש...