Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום ב 20:30 , ערוץ 2 , רשיון להרוג ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספיק לצטט קודם כול זה גומר לי את העיניים

דבר שני , מה זה משנה מה הייתה המהירות המותרת בכביש..

אתה מבין את העניין אתה פשוט כמו כולם ..

"אני נוסע על השמאלי ב 90 , מה קרה הוא משוגע , זה החוק אסור יותר מהר.."

אתה מבין זו התפיסה שלך..

וזה שהוא קילל זה משהו אחר לגמריי ולא קשור לעניין..

למרות שזה מכוער , בטח להאט ל 20 קמ"ש ולעשות לא דווקא

אני בטוח שאיתות ימינה היה פותר את הסינוור במהרה..

אבל לעצור בכביש מהיר?

ואל תוסיף עכשיו דברים כגון היה צריך לפנות שמאלה וכדומה .. עזוב..

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. תזכיר לי כמה נתיבים היו????

2. בול-שיט.. איתות היה פותר הכל.

3. נסעתם 80 קמ"ש, היה מולכם רמזור, פניה שמאלה, פחות מדקה. משהו פה לא מסתדר לי, ביחוד שהספקתם גם לעשות לו את "התרגיל".

בנוסף אמרת שהכביש היה ריק, אז אביך היה יכול לפנות את הנתיב, לשמור על הנסיעה שלו, ולחזור חזר לנתיב השמאלי..

על תנסה לחרטט..

אביך לא היה בסדר בדיוק כמו נהג הוולו, ואני אף חושב שאביך היא מסוכן יותר ממנו..

אדם.

פורסם

בכל מקרה :

"...

חיים הכט הגה רעיון "נפלא" לסכסוכי שכנים, קרבות רחוב, חיסול חשבונות, אבל גם הפיכת כל חובב צילום למתעד לאומי : בשעות הפנאי קחו את המינולטה ושימו אותה על חצובה (ממליץ לחפש איזה חנות "Camera Depot" ברשת, יש חצובות בהנחה, כבר בדקתי) ותתחילו לירות על כל מי שניראה לכם עובר עבירה. אך איזה רעיון מגניב ! דרך ממש לא רעה להעביר ערב אביבי חם. אפשר גם לקבוע עם חברים ולפצח גרעינים בצומת. כל ערס מצוי שחותך נתיב יחטוף פלאש מאחורה, והופ ! עוד תמונה לאלבום המשפחתי של המתנדב. אחרי זה מפתחים את הכל ושולחים ערימה של תמונות למשטרה. ומה בדיוק תעשה המשטרה עם כל החומר ? הרי כל מי שירצה להישפט (והוא יהיה דביל אם הוא לא ירצה) יעמיס עוד את המערכת המשפטית הקורסת, ואני צנצנת אם תמונות של כל חובבן צילום הם אכן בסיס מוצק להרשעה. וזה עוד בלי להזכיר טכניקות "עיבוד" תמונה דיגיטאליות שבהן אפשר להאשים גם את השכן (זה המניאק עם האימפרזה החדשה) במעבר אור אדום. אני רוצה להבין, המשטרה ס-ת-ם ממקמת את המצלמות ברמזורים במיקום מסוים, ובזווית מסוימת, מצלמת שתי תמונות במרווח של שניה, כדי להרשיע את העוברים באדום ? הרי לא מספיק תמונה אחת, אולי העבריין הוא לא עבריין אלא בסך הכל תקוע כבר חצי שעה בצומת ולא יכול לזוז ? "

הנוסח המלא של המכתב לקומיקאי :

http://www.fullgaz.co.il/podium/ezrach_p-8.html

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
ואגב: עוד מישהו שם לב לכך שבפרסומת של הביטוח הישיר, המכונית שנמחצת תחת מחסום הרכבת התחילה את חייה כקאיה ריו וסיימה אותם כקרייזלר נאון? :p

וואלה, יש עוד דפוק כמוני :D

גם אני שמתי לב שהאוטו התחלף באמצע, רק לא הצלחתי לזהות שהראשון זה קאיה ריו...

מה לעשות, יש מכוניות שאני משתדל להדחיק מהתודעה.... :shock:

ולגבי השרשור הזה, אני חושב שהמקרה של אבא של veyron מדגים היטב איך אנחנו בעצמנו הם הנהגים המעצבנים האלה שאנחנו כל הזמן מתלוננים עליהם.

דני G צודק.

אם כל אחד מאיתנו ישתדל להסתכל על עצמו ועל הנהיגה שלו בצורה אובייקטיבית, אין לי ספק שהוא יגלה שאי שם בארץ, יש מישהו, או כמה אנשים שמקללים אותו וחושבים שהוא מגלם את כל החרא על הכבישים...

כולנו כעם לוקים בתרבות נהיגה גרועה.

חיים הכט אמר את זה בעצמו - ההתנהגות הגרועה, שעוברת בלי עונש, למעשה מעודדת את כולם לנהוג כך, עד שזה הופך לנורמה.

היום זה בהחלט לא חריג שמישהו גונב לראש התור. זה כבר לא מנוגד לנורמות. נהגים רבים מקבלים את זה כמובן מאליו, והחליטו שהם יכולים לחיות עם זה, וחבל שכך.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

עוד נקודה למחשבה :

בפעם הבאה שמישהו ידחף לכם בסוף התור, יחסום צומת, לא יתן זכות קדימה וכד', הוא לא יצטרך רק לבדוק אם אין משטרה באיזור, הוא יצטרך גם לוודא שלא מצלמים אותו !!

ומאחר ומדובר באזרחים שמצלמים, כך שגם לא ניתן לזהותם מבעוד מועד, הדרך היחידה להימנע תהיה - לנסוע כחוק !!!

אז בפעם הבאה שמישהו לא חסם לכם את הצומת - נסו לחשוב שזה אולי משום שהוא חושש שיצלמו אותו, אבל אתם בסופו של דבר הרווחתם !!

דני G.

פורסם
עוד נקודה למחשבה :

בפעם הבאה שמישהו ידחף לכם בסוף התור, יחסום צומת, לא יתן זכות קדימה וכד', הוא לא יצטרך רק לבדוק אם אין משטרה באיזור, הוא יצטרך גם לוודא שלא מצלמים אותו !!

ומאחר ומדובר באזרחים שמצלמים, כך שגם לא ניתן לזהותם מבעוד מועד, הדרך היחידה להימנע תהיה - לנסוע כחוק !!!

אז בפעם הבאה שמישהו לא חסם לכם את הצומת - נסו לחשוב שזה אולי משום שהוא חושש שיצלמו אותו, אבל אתם בסופו של דבר הרווחתם !!

דני G.

אווירת התוכנית הייתה רייטינג ותו לא..

אני מסכים עם העובדה שיש לטלפ בנגע גניבת נתיבים צמתים וכו..

אבל ויש אבל גדול , אלא עברות תרבותיות .. אלו לא עברות הגורמות למספר תאונות דרכים

רב..

הרי בתוכנית עצמה התאונות הקשות שהראו ( הב מ ו בעמוד בבת ים , והב מ וו בעמודים של טבריה ) לא נגרמו עקב גניבת נתיב או מהירות מופרזת , אלא בעקבות תשתית וגורם אנושי בלבד..

חיים הכט ניצל את התפישה הרווחת בעיני כול האנשים במדינה הזו

כמו השיר הישן של אריק אינשטיין "סע לאט " , ושיר הילדות

"אם תיסע מהר יתפוס אותך שוטר , סע לאט..."

כול התוכנית הייתה בידור ותו לא , ומי שראה את דודו טופז מציע לאנשים

להתנדב לצלם את פלוני אלמוני בטח נוסע על 108 קמ"ש בכביש ישר.

.ולשלוח למשטרה ... , אה כן והוא בטוח ייתן פרסים "לעבריינים הכבדים "..

לתת את החוק לידיים של האזרחים - זה לא יעבוד..

במקום להתעסק בגורמים האמתיים לתאונות הדרכים , במקום לגרום לזעזוע

במערכת , על התשתיות המתחת לכול ביקורת שלנו , התוכנית מתעסקת

במתן דוחות מהירות בכביש מהיר ישר ופנוי .. ועוד בודקת את ה"לקח"

שהנהג לומד מכך.. פשוט בושה.

.ועוד מה , מביאים בריון מארצות הברית להרצות לנו שרק בכוח עושים אכיפה!

אוקיי בכוח , למרות שאני לא מסכים אבל מה עם התשתיות..

מעניין שבסטטיסטיקות השונות אין התייחסות לתשתיות לקויות כגורמי תאונות

באחוזים גדולים ... חושבים מתי לאחרונה הייתה תאונה כזו קטלנית , אז אני יגיד

לכם כמעט כול יום , אבל משהו שנחקק בזכרונונו?

אז ככה לפני שלושה חודשים , שלושת החיילים שעפו מעל אי תנועה בצומת קייסריה

אי תנועה באמצע שום מקום..

ואחרי זה שמו שם קונוסים...

זה זלזול , זה גרימת מוות ברשלנות..

ולא לחתוך נתיבים בפקק עם כול החוסר תרבות שבא ,ואני אכן מתעצבן שאני רואה את זה..

פורסם

ראיתי קטעים קצרים ומעצבנים של התוכנית.

כמה הגיגים ובעיות בעקבות רעיון האכיפה האזרחית:

1. חיתוך נתיבים אינו מנוגד לחוק, כל עוד הוא נעשה בחוכמה, בזהירות ועם כמה שפחות הפרעה (בסופו של דבר, בפקק כל חיתוך נתיב מפריע). שלא יהיו אי הבנות - אני נגד חיתוך נתיבים "בכח" או במפתיע או בלי לאותת.

2. ואם נהג צריך לפנות שמאלה, וכבר 2 קילומטר של פקק לא נותנים לו להשתלב לנתיב השמאלי? אז הוא יחטוף תלונה מאזרח חביב? אולי כדאי לשים גם קצת לב לאלה שלא נותנים להשתלב?

3. "לא עצר בעצור, רוצח! עבריין!" יופי. כמה תאונות קרו באותו צומת בגלל אותה אי עצירה? כמה נפגעים?

אולי... תסלחו לי על הכפירה ב"עצור" הקדוש, אבל אולי לא צריך להיות שם תמרור עצור? אני מתכוון, שאם יש שדה ראיה ואין תאונות, אז למה לכל הרוחות דורשים מנהגים לעצור?

4. הידחפות לראש התור אינה עבירה. בית המשפט כבר קבע בעבר שזו אמנם התנהגות מכוערת, אך לא בת עונשין, כל עוד ההידחפות נעשתה ע"פ החוק (איתות, כניסה לא מסוכנת...) אז כמה שעות של סרטי וידאו המתעדים הידחפויות יראו השוטרים, לדעתכם?

5. עוד משהו - כאשר מישהו נתקע באמצע צומת וחוסם אותו, זו לא בהכרח אשמתו. לי, שאני עושה כמעט הכל כדי להימנע ממצבים כאלה, קורה לפעמים, שמספר מטרים אחרי הצומת נדחף מישהו (ולפעמים שלוש מכוניות יחד) לשיירה, חותך נתיבים וכו', וכך אני, שנמצא בנתיב העמוס וה"מבוקש" מוצא את עצמי תקוע באמצע הצומת.... האם מגיע לי דו"ח על זה?

בקיצור.

לדעתי הרעיון של תכנית בנושא הוא רעיון טוב, אך הביצוע המתלהב מתעלם מפרטים חשובים, לוקה בחוסר הבנה בסיסית, ומבוצע בצורה מתלהמת, החושפת את דעותיו הפוליטיות (הבלתי מבוססות, יש לציין) של המגיש.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
רציתי לראות את התוכנית...בסוף שכחתי מזה לגמרי ופיספסתי את כולה :( ..

לפי מה שהבנתי יהיו עוד פרקים נכון?

בקשר ל"רישיון להרוג" לא חושב.

בכללי, לחיים הכט יש סידרה, כמו אמנון לוי כזה שחוקר כל מיני דברים,לא?

172

פורסם
רציתי לראות את התוכנית...בסוף שכחתי מזה לגמרי ופיספסתי את כולה :( ..

לפי מה שהבנתי יהיו עוד פרקים נכון?

בקשר ל"רישיון להרוג" לא חושב.

בכללי, לחיים הכט יש סידרה, כמו אמנון לוי כזה שחוקר כל מיני דברים,לא?

אכן , לצערי , יהיו עוד פרקים של הסדרה , על מנת להראות למי יש יותר גדול..

פורסם
5. עוד משהו - כאשר מישהו נתקע באמצע צומת וחוסם אותו, זו לא בהכרח אשמתו. לי, שאני עושה כמעט הכל כדי להימנע ממצבים כאלה, קורה לפעמים, שמספר מטרים אחרי הצומת נדחף מישהו (ולפעמים שלוש מכוניות יחד) לשיירה, חותך נתיבים וכו', וכך אני, שנמצא בנתיב העמוס וה"מבוקש" מוצא את עצמי תקוע באמצע הצומת.... האם מגיע לי דו"ח על זה?

תכלס, כן!!

אסור להיכנס לצומת אלא אם היא פנויה!!!!!

פורסם
The-Kid כתב:

לירן 106 R כתב:

veyron כתב:

לירן 106 R כתב:

veyron כתב:

oyway כתב:

את הבלימה הזאת הוא עושה במקומות שאין איפה לעקוף

הוא לוחץ על הברקס הנהג נבהל ומתרחק

הוא לא לוחץ על הברקס בצורה כזאת שהנהג מאחוריו יכנס בו...

אבא שלי, לפני כמה ימים סינוורו אותו אורות קסנון דנדשים של S80.

היינו על 80-85 קמ"ש, לאט לאט האטנו, כך שלא היה מצב להתנגשות. עד שהגענו ל-20-30 קמ"ש, הנהג בוולבו ויתר, עקף לימין, ונפגש איתנו ברמזור. פתח את החלון והחל לקלל כאילו אין מחר - כמו משוגע. אני לא מבין למי יש לו טענות?! זה מה שהכי מעצבן אותי בכבישים!

כמה דברים , קודם כול אני בטוח שלאבא שלך אין שום כוונה להזיק , אבל אתה רואה בעצמך שגם בו יש מעין עבריין תנועה תרבותי , למה הוא נסע על השמאלי בידיעה שהוא נוסע לאט כ 85 קמ"ש

למה לא ישר לפנות את הנתיב ולתת לרכב לעבור מכוון שהוא נוסע במהירות גבוהה ממנו

הרי אמרת שהאטתם למהירות איטית ואחרי כן הרכב עף מימין

אז למה לצאת "גבר" ותת לו לעבור לימין , במקום שאתם , אתם אלו הנוסעים לאט בנתיב השמאלי תרדו ותתנו זכות לרכב מהיר מכם בנתיב השמאלי?

סלחו לי לירן ודני.

המהירות המותרת בכביש הייתה 80 קמ"ש, אבא שלי, מורה לנהיגה לשעבר, נסע בנתיב האמצעי, והאט בהדרגתיות ל-20-30 קמ"ש. אין בזה כל סכנה. כמובן שאינכם יודעים שהשעה הייתה חצות, לא הייתה תנועה מרובה על הכביש, והיינו 150 מטרים מצומת מרומזר.

אני בטוח בכמה דברים:

1. הנהג שנדבק לזנב שלנו למד לקח.

2. לא יצאנו "גברים".

3. למדתי משהו חשוב.

אין בכוונתי שתשפטו אם מה שאבי עשה הוא נכון או לא,

אלא ברצוני היה לשתף אתכם ב"מעלליו של הנהג הישראלי".

עריכה:

רציתי להוסיף, בקשר לתוכנית - ובכלל.

אני מאוד מודאג מהדור הבא שישלוט בכבישים. הדור שלנו, תלמידי התיכון.

שיעורי "תעבורה" רק ממחישים זאת.

לפני כמה ימים ילדה מהכיתה שלי עברה טסט, המורה בא אליה ושואל אותה: "מה תפקידו של הקרבורטור?" .... ... .. . שקט .... לא ידעה!

המורה שלנו דיבר בדיוק על מה ש-הכט דיבר בתוכניתו, אבל כל התלמידים צוחקים וחושבים שזהו נושא לבדיחות. עצוב.

כמה דברים קודם כול זה שאתה אומר שהכביש היה כמעט ללא תנועה

והדבר העבירה שאיבך ביצע , הוא חמור שבעתיים , הרי אתה יודע שאין הרבה תנועה

התנועה שקיימת זורמת מהר מאוד , אז ה ימנע מרכב להגיע במהירות גבוהה

ולהכנס בך?.. זו טעות חמורה ויתרה מזאת..שיתפת אותנו במעשי הנהג הישראלי -

אבא שלך , מעשי הדווקא ....

עכשיו מה קשור הנושא של התלמידה שלא ידעה מה זה קרבורטור?

היא לא אמורה לדעת מה זה עם יד על הלב..

אין כול קשר בין ידיעת מכלולי הרכב ודיקלומם לבין תרבות נהיגה ...

ואתה יודע מה , מהצצה בספר של תאוריה של אחות של חבר

הייתי מחליף את הפרק של המנוע בקצת תרבות

אבל כידוע , זה לא יקרה..

אני רק רוצה להוסיף משהו:

תאמין לי שנהג הוולוו שם על אביך פשוט זין.

לא אכפת לו שהאטת, רק התעצבן מעט.

למה אבא שלך חושב שהוא יכול לחנך אנשים?, שיתחיל קודם מהבית!.

זה לא התפקיד שלו..

אם אביך לא היה נוסע בנתיב האמצעי 80, בכביש שהנסיעה מותרת בוא היא 90 כל הסיטואציה לא היתה קוראת.

תגיד לאבא שלך, הוא לא יכול לחנך אנשים בכביש.

חבל על הבריאות שלו, ושל כל אחד אחר.

כמו שדני אמר, חנכו קודם את עצמכם.

ההודעה מתייחסת גם ל-OYWAY

1. המהירות המותרת בכביש הייתה 80.

2. הנהג מאחור סינוור בטירוף! אי אפשר היה להמשיך להסתכל במראות!

3. היינו בנתיב האמצעי (ימני כביכול), לפחות מדקה, כדי לפנות לאחר מכן שמאלה ברמזור.

לא ביצענו שום עבירה... עכשיו כשאני חושב על זה... זה היה מבריק.

קללותיו של הנהג בוולבו רק מראות את טיפוס הנהג הישראלי. פשוט גועל נפש מה שהולך על הכבישים.

פשוט מדליקים אור ערפל, שנראה כמו אור בלם.

אפשרות אחרת היא להדליק לכמה שניות ארבע וינקרים - אור סכנה.

חוץ מזה, אין לך מה לעשות במסלול השמאלי אם אתה לא פונה ימינה ולא עוקף.

להתרברב בגבורה של אבא שלך............ממש לא חכם.

• תוכן חדש...