Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 15,000K

Raksis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב שיהיה ספורטיבי ויציב ולא מוגזם אבל שיגיב טוב שאני ילחץ או בפניות.

הבעיה היא בתקציב שלי אז הרכב לא יהיה אמין וחסכוני ואני יצטרך לבלות הרבה במוסך וזה לא שווה את ההשקעה.

אז השאלה שלי אם יש למישהו רעיון לרכב טוב שאני לא יצטרך להסתבך איתו בטיפולים יותר מידי תודה .

פורסם

למה, דווקא עם התקציב שלך הייתי הולך על וויירון 2013:

15,000K = 15,000,000 אפילו ישאר לך 10 מיליון שקל ספייר (במידה ולא מדובר ביורו).

לך על סיווק ~99, תחפש אחת שלא הוציאו לה את כל הרוח מהמפרסים.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

אל תתייאש, החיפוש ביד 2 לא כזה מסובך:

תגדיר מחיר עד 15K, תסמן שיופיעו מודעות עם מחיר ותמונה, תרפרף קצת תראה מה נראלך, תחפש מידע על הדגמים שנראים לך ואז תחזור לפה עם 2 ~ 3 אופציות יעזרו לך להחליט מה כמה ולמה.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

אין בעיה תודה רבה על העצה רק שאלה אחרונה

אם אני הולך לראות סיווק יש משהו מיוחד שאני צריך להסתכל עליו או לבדוק ?

תודה רבה .

• תוכן חדש...