Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מכיר אופציה לרכישה בארץ של דליים כאלו? לא צריך משהו ייעודי לדיטיילינג אלא כל דלי שניתן לסגור בצורה יעילה עם מכסה ובכך להפוך אותו לנייד. אני ממש בטוח שניתן למצוא משהו בסגנון בענף החקלאות או הכימיקלים או משהו כזה, לצערי עדיין לא מצאתי.

זה מה שאני מחפש בדיוק, מדובר במוצר שכל החברות (דיטיילינג) מוכרות אבל לא הצלחתי לאתר את הסיני שמייצר אותם.

http://www.youtube.com/watch?v=9a6u5AmBSlM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם יש כאן אנשים יצירתיים שיכולים לתת לי רעיון לפרויקט DIY זה יהיה נחמד מאוד.

יבואנים ומפיצים יקרים קחו את זה לתשומת לבכם, אני בטוח שאנשים יקנו את המוצר הזה במידה והוא יהיה נגיש בארץ במחירים נוחים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמובן שלא, לא חשבתי עליהם בכלל.

אתה חושב שיש סיכוי? אני אנסה מחר על הבוקר.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

אני עובד איתם על בסיס קבוע, יש להם המון סוגי מברשות, דליים ומוצרים לתעשייה. המבחר גדול ואולי יש שם משהו שתאהב.

לא יודע אם יש שם ספציפית את הדלי שאתה מחפש אבל אני ראיתי אצלם 2 סוגי דליים או נקרא לזה ״חביות״ קטנות עם מכסים.

עריכה: למשל....

image.jpg"]image.jpg[/url]

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אתה מתכוון לחלק האדום נכון ?

לדעתי זה חלק נפרד שפשוט שמים על דלי צבע (יותר מידי פעמים אני כותב את זוג המילים האלה), אם יש רק אותו להזמין אז אני מאמין שההזמנה לא תצא מאוד יקרה (זה לא דלי ענק אלא דיסקית), אבל אם יש לך להשיג דלי צבע עם מכסה זה יהיה מספיק טוב (הוא הרי מחזיק את הצבע אז אין סיבה שהוא לא יחזיק מים).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

sharki25 אתה מציע חבית ולא דלי :-(

rupni בכלל לא חשבתי על האופציה הזו ונראה לי שאתה צודק, מצאתי בחול את המכסה תמורת גרושים אבל לא מצאתי את המתקן עצמו שמתברג על הדלי. אמשיך לחפש.

פורסם

1+ כשאתה צודק אתה צודק.

פורסם

התעלומה נפתרה :smilecolr

את המוצר מכנים GAMMA Seal או GAMMA Lid וככה עושים את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=XUtZXoKOiIo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

דוגמא נוספת

http://www.youtube.com/watch?v=T_wiaEHAciw דרך יוטיוב

דוגמא נוספת

http://www.youtube.com/watch?v=YqIa21b4VLc דרך יוטיוב

מחיר ב amazon

מחיר בחנות זולה בארה"ב (אני חושב שזה הכי זול שקיים לאחר בדיקה)

משהו שדומה לאתר היצרן, בעצם היצרן הוא כנראה סיני וזה סתם אתר של מישהו שמוכר את המוצר הזה כפתרון אכסון עבור אוכל של חיות מחמד.

כשהמוצר יגיע תקבלו דיווח + תמונות

פורסם

עוד לא הבנתי למה זה מיועד, ראיתי בקליפ הראשון שהבחור מאחסן בפנים חומרים ואביזרים.

זה השימוש שאתה מייעד עבורו?

פורסם

שים לב לסרטון

http://www.youtube.com/watch?v=oVtnRoiIRRI דרך יוטיוב

פתרון אידאלי עבור אנשים שגרים בבניין משותף ולפעמים נאלצים ללכת לנקות במקומות אחרים.

אני לפעמים שוטף בחניות מרווחות ונעימות ושם לרוב אין מקור מים נגיש, עבורי זה פתרון מאוד יעיל ונוח.

כמו כן אם רוצים למשל מים חמים בדלי שלך (כי הוא מפרק לכלוך עיקש מהכפפה בקלות) אז הדלי מהווה פתרון נוח להורדת מים מהבית.

לאחר שהדלי נקי הוא יכול לשמש כמקום אחסון למגבות נקיות/מלוכלכות, למברשות, לאפליקטורים.

המתקן הזה מאפשר לך לשבת עליו בקלות.

לא חסר שימושים, אפשר לחשוב על עוד כמה.

פורסם
שים לב לסרטון

http://www.youtube.com/watch?v=oVtnRoiIRRI דרך יוטיוב

פתרון אידאלי עבור אנשים שגרים בבניין משותף ולפעמים נאלצים ללכת לנקות במקומות אחרים.

אני לפעמים שוטף בחניות מרווחות ונעימות ושם לרוב אין מקור מים נגיש, עבורי זה פתרון מאוד יעיל ונוח.

כמו כן אם רוצים למשל מים חמים בדלי שלך (כי הוא מפרק לכלוך עיקש מהכפפה בקלות) אז הדלי מהווה פתרון נוח להורדת מים מהבית.

לאחר שהדלי נקי הוא יכול לשמש כמקום אחסון למגבות נקיות/מלוכלכות, למברשות, לאפליקטורים.

המתקן הזה מאפשר לך לשבת עליו בקלות.

לא חסר שימושים, אפשר לחשוב על עוד כמה.

אני חייב לראות את ההבעת פנים של אנשים כשיקלטו שיש מאחורה שני דליים קשורים בחגורת בטיחות :lol: :lol:

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אני רק חושב כמה טוב היה להרבה אנשים אם היה לנו בעיר מיני "מנהרה" כזו כמו בסרטון עם גרניק מחובר קבוע בלחץ נורמלי, הייתי קונה את הדליים האלה רק על מנת לנסוע למקום המוצל הזה, לשלם סכום סימלי, לשטוף את הרכב בשיטת 2 הדליים ולהמשיך לחניה מקורה צמודה להמשך השטיפה השבועית או מה שאני מתכנן לאותו שבוע, עמדת שואבי אבק..מן פארק שטיפה שכזה.

לדעתי מקום כזה יש לו פוטנציאל לשבור את כל מכוני השטיפה למיניהם..

במרכז המתחם הזה יהיה סניף של אוטוסטור ומול הכביש סניף של VIX (: רק למען התחרות...העולם היה מקום הרבה יותר טוב (ונקי).

פורסם

1+ וגם זה יגיע בסופו של דבר.

• תוכן חדש...