Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רק חושב כמה טוב היה להרבה אנשים אם היה לנו בעיר מיני "מנהרה" כזו כמו בסרטון עם גרניק מחובר קבוע בלחץ נורמלי, הייתי קונה את הדליים האלה רק על מנת לנסוע למקום המוצל הזה, לשלם סכום סימלי, לשטוף את הרכב בשיטת 2 הדליים ולהמשיך לחניה מקורה צמודה להמשך השטיפה השבועית או מה שאני מתכנן לאותו שבוע, עמדת שואבי אבק..מן פארק שטיפה שכזה.

לדעתי מקום כזה יש לו פוטנציאל לשבור את כל מכוני השטיפה למיניהם..

במרכז המתחם הזה יהיה סניף של אוטוסטור ומול הכביש סניף של VIX (: רק למען התחרות...העולם היה מקום הרבה יותר טוב (ונקי).

ישראלים זה עם עצלן. אבל אתה מוזמן להרים את הכפפה ולבנות לנו מתחם כזה:wink:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שים לב לסרטון

http://www.youtube.com/watch?v=oVtnRoiIRRI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פתרון אידאלי עבור אנשים שגרים בבניין משותף ולפעמים נאלצים ללכת לנקות במקומות אחרים.

אני לפעמים שוטף בחניות מרווחות ונעימות ושם לרוב אין מקור מים נגיש, עבורי זה פתרון מאוד יעיל ונוח.

כמו כן אם רוצים למשל מים חמים בדלי שלך (כי הוא מפרק לכלוך עיקש מהכפפה בקלות) אז הדלי מהווה פתרון נוח להורדת מים מהבית.

לאחר שהדלי נקי הוא יכול לשמש כמקום אחסון למגבות נקיות/מלוכלכות, למברשות, לאפליקטורים.

המתקן הזה מאפשר לך לשבת עליו בקלות.

לא חסר שימושים, אפשר לחשוב על עוד כמה.

גם אני שוטף בחניון מרוחק מהבית. ולמטרות האלה אני משתמש בג'ריקן מפלסטיק

http://www.hydroshop.co.il/rec/758-%D7%97%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7-%D7%A2%D7%9D-%D7%A4%D7%A7%D7%A7-

פורסם

אתה מעביר ממנו מים לדליים?

אני מניח ששני דליים כאלו היו חוסכים לך את הצורך ב בג'ריקן נכון?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
אתה מעביר ממנו מים לדליים?

אני מניח ששני דליים כאלו היו חוסכים לך את הצורך ב בג'ריקן נכון?

אתה צודק. כשאני נוסע לשטוף אז בבגאז' יש את הג'ריקן הזה, דליים ושאר הציוד והחומרים.

פורסם

אני אשאל שוב גם בשרשור הזה ברשותכם כי טרם קיבלתי תשובות בשרשורים אחרים,

איך אתם מנקים את הרכב לפני השטיפה עם הדליים? וגם בסופה, איך שוטפים את הסבון?

פורסם

richrach

שיטת 2 הדליים מתייחסת אך ורק לרגע השטיפה, דלי עם סבון ודלי עם מים.

עכשיו כשאתה יודע את זה אתה יכול לשטוף את הרכב לפני ואחרי איך שנוח לך: גארניק חזק, צינור פשוט, דלי נוסף, מיכל/גלון, כוסות מים, מי גשמים. הכל מתאים.

אני חושב שרוב האנשים שאין להם צינור נגיש נעזרים בדלי בהתחלה ובדלי בסוף.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
זה מה שחשבתי לכן לא מסתדר לי איך אפשר להסתדר רק עם 2 דליים

אי אפשר, השם של השיטה קצת מטעה. הרי יש דלי נוסף עבור הגלגלים והג'נטים. וגם את הדליים שצריך לפני ואחרי השטיפה.

פורסם

בקיצור צריל למצוא מקום/חניון שבו יש ברז מים ולשים חתיכת צינור קצרה בבגאז' אם לא רוצים לשטוף מתחת לבית כיוון שהשכנים פותחים עיניים :eek:

פורסם

יש לי בעיה של צל, פשוט אין לי צל באיזור של הבית ושום מקום שמאפשר לי לעשות טיפול יותר מעמיק לצבע הרכב, הרכב יושב כל השנה חשוף לאקלים הגרוע שלנו ואני מחפש בנרות בשבועות האחרונים מקום מוצל עם צינור לעשות בו טיפול רציני לצבע הרכב,

בגלל שאין לי מקום שכזה אני שוקל לפנות לדיטיילר מקצועי שיעשה לי את הציפוי הכי ארוך טווח שיש כמו opti coat, לשלם מעל אלפייה ואז פשוט לשטוף פעם בשבועיים שלוש את הרכב בחוץ כי אין ברירה.. אשמח לקבל רעיונות אם יש למישהוא

פורסם
המוצר קיים בארץ של מגווירס. http://gymshop.co.il/catalogue/Car_care-Car_wash/2276.html

ייעודו של המוצר שלכם שונה מהמוצר שמדובר עליו בשרשור הזה. רצוי להתאים את המוצר ללקוח ולא סתם לזרוק המלצות.

על מה אני אוציא 500 ש"ח? כאשר אין לי מכונה בכלל?

חפשתי מוצר שהוא בעצם דלי עם מכסה, מה שהופך אותו לנייד. המוצר שלכם לפני הבנתי מיועד עבור ניקיון פדים של פולישר.

• תוכן חדש...