Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלה מתקיימת אליפות העולם בשחייה הראשונה שאני זוכר ללא משה גרטל, וגעגועים אין.

רבות דובר על רמת שדרי ופרשני הספורט בארץ, גרטל היה אחד הסמנים הקיצוניים בנושא, כאשר בלט בעיקר בכך ששם את עצמו מעל האירוע.

בכל אופן מהמעט שהספקתי לראות (ולשמוע) המחליף שלו הרבה יותר מעודן ומקצועי. (כתבה קטנה בנושא).

אישית אני מקווה כי מדובר בסנונית ראשונה במהפכה, ושהבאים בתור יהיו יורם ארבל ושלמה צורף.

ולקינוח, קטע שפירסם עמית הורסקי (שלדעתי הוא כרגע השדר הטוב בארץ) בפייסבוק:

6:00: בדרך לנתב"ג עם צוות של ערוץ 1 לקבל את פניו של אמארה סטודמאייר (מהבעלים החדשים של הפועל ירושלים בכדורסל).

8:00: אנחנו מקבלים דיווח על עיכוב בנחיתה של כוכב הכדורסל.

8:00-13:45: שותים קפה, אוכלים טוסט, עוד קפה ועוד טוסט. מחכים.

13:45: הטיסה של סטודמאייר נוחתת בשעה טובה.

14:00: הצלם של ערוץ 1 מודיע חגיגית שהוא לא ממתין אפילו לא דקה נוספת כי המשמרת שלו נגמרה בזו השנייה! הוא לוקח את המצלמה וצועד בנחישות לרכב. כל התחנונים שלי שיפעיל שיקול דעת לא נענו.

14:05: סטודמאייר יוצא לטרמינל, צוות ערוץ 1 כבר עמוק בדרך למערכת בת"א נטול צילומים כלשהם. מאותו רגע ועד הערב קיבלתי עצבים קשים כתוצאה מהאירוע בנתב"ג.

23:00: אני מגיע לחדר מיון בוולפסון בגלל לחצים חזקים בחזה. מהרגע שהגעתי ועד עכשיו – א.ק.ג, בדיקות דם ועוד.

02:30: אני עדיין בחדר מיון, מחכה לבדיקה נוספת שתתבצע ב-4:00 לפנות בוקר. מקווה לבשורות טובות. לילה טוב ורק בריאות לכולם!

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...