Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי הקדמות מיותרות נעבור לשאלות

1. איך אתם מודדים כמה חומר נשאר לכם בבקבוקים אטומים (MPL, BLACK LIGHT וכו') ?
  2. גלייז מומלץ (או מהארץ או מCYC)
  3. מה היה הקישור לערכת צביעה נקודתית (צבע תואם, לכה, ניירות שיוף) ?
  4. מישהו התנסה באפליקייטרים האלה (הם מהקובץ, מיועדים כרגע למריחת FK1000P על הג'אנטים).
  5. מישהו יודע מה ההכנה שעושים באוודי לפני המסירה (לאוודי חדשה צריך לעשות פוליש) ?
  6. הערות נוספות לפני שאני עושה עוד קניות (דברים מומלצים, דברים לא מומלצים, דברים אחרים שלא קשורים לקניות שעולים על דעתכם).
  7. למישהו יש ליטר Meguiar's Whell Brightener מיותר ? (או שעדיף את הספרי של סונקס).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה קורה רופני?

גלייז מומלץ שאני מאוד אהבתי הוא poorboys white diamond glaze. ברק מעולה, מחיר טוב והריח מטריף.

הוא מאוד שומני ומומלץ ליישם באופן אחיד. אני מאמין שיש אותו בCYC אבל יש אותו ב detailedclean.co.uk.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

גבע תודה.

אלי, יש בלאק לייט אבל הוא נגמר לדעתי (השתוללתי קצת עם הכמויות בפעמים הראשונות), לא קנינו אוודי אבל דודה שלי מחליפה את הרנו (שעוברת אלינו) באוודי והם ביקשו ממני פינוק לאוטו (שחכתי לשאול גם לגבי חומרים לעור).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כן, אני חושב שבתשלום (שטיפה, פלסטלינה, גלייז מה שגבע המליץ, אוטם FK1000P הגיוני 300 ש"ח ?) האוטו Q5.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בלי הקדמות מיותרות נעבור לשאלות

1. איך אתם מודדים כמה חומר נשאר לכם בבקבוקים אטומים (MPL, BLACK LIGHT וכו') ?
  2. גלייז מומלץ (או מהארץ או מCYC)
  3. מה היה הקישור לערכת צביעה נקודתית (צבע תואם, לכה, ניירות שיוף) ?
  4. מישהו התנסה באפליקייטרים האלה (הם מהקובץ, מיועדים כרגע למריחת FK1000P על הג'אנטים).
  5. מישהו יודע מה ההכנה שעושים באוודי לפני המסירה (לאוודי חדשה צריך לעשות פוליש) ?
  6. הערות נוספות לפני שאני עושה עוד קניות (דברים מומלצים, דברים לא מומלצים, דברים אחרים שלא קשורים לקניות שעולים על דעתכם).
  7. למישהו יש ליטר Meguiar's Whell Brightener מיותר ? (או שעדיף את הספרי של סונקס).

1. למה למדוד? במידה וישנה סיבה כזו (כמו למשל מכירת אוטם צבע של 100ml בדיוק) אזי אני נעזר בדבר דומה לזה, מאוד מדוייק ומאוד יעיל.

2. Prima amigo, Autoglym SRP , ה-prima הוא גלייז טהור ששמו הולך לפניו, מרשים, קל, אותי הוא שכנע, ה-SRP הוא AIO מעולה שמכיל גם המון פילרים וגם חומרי ניקוי להכנת המשטח לפני האוטם, הגרסה החדשה (הנוכחית) מעולה, קלה לתפעול, לא משאירה אבקה כמו בגרסה הקודמת, אותי הוא שכנע.

3. לא יודע

4. סינים, סבירים, עמידות בינונית, אצלי הם עושים משימות שונות ומשונות, עבור יישום ווקס/אוטם אני לא אשתמש בהם למרות שאולי הם יעשו את העבודה.

5. לא יודע (משער שהכנה בנונית) מה זה משנה? לא הייתי נותן לאף יצרן לעשות עבורי הכנה מיוחדת, תנו את הרכב כפי שהוא ואני אטפל בו לבד.

6. מומלצים - כזה, לא מומלצים - כזה

7. אין לי. מה עדיף?תלוי את מי שואלים. רק אעיר ואומר שעדיף לעבוד עם חומרים נטולי חומצה ב 95% מהפעמים. לא בכדי כל החברות מתחילות לייצר חומרים בריאים יותר. הם בניגוד אליך או אלינו (כחובבי דיטיילינג) יודעים היטב מה ההשלכות של מוצרים חומציים לטווח ארוך.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

shandor מציאה לי או להם ? (צריך להכניס למשוואה שהם משפחה אז אני לא מחפש להרוויח [יותר מידי]).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
כן, אני חושב שבתשלום (שטיפה, פלסטלינה, גלייז מה שגבע המליץ, אוטם FK1000P הגיוני 300 ש"ח ?) האוטו Q5.

אורי אם הרכב חדש אין צורך בגלייז במיוחד אם אתה קונה אותו ספיישל+זה לא הרכב שלך! הם לא ישימו לב להבדל וגם לא יהיה הבדל גדול על רכב דנדש. מספיק שתשים רת האוטם והוא ייתן תוצאות נפלאות. סמוך עליי. מקסימום אם בא לך לפנק תמרח להם קצת פיטס 53 שקנית:wink:.(תזכיר לי מה עוד לקחת:?)

לגבי מושבי העור. שוב אותו הסיפור הרכב חדש ואין צורך למרוח עליו כלום. מה שכן, תמליץ להם על חומר מסויים לשימור+תכשיר לניקוי העור (כדאי שיהיה מאוזן חומצית PH-B ) על מנת שיוכלו לשמר את העור במצב חדש.

אני לא יודע כמה בזבזת ולכמה יישומים אבל כשאני מרחתי על המוסטנג ועל הR8 את הBL השתמשתי בערך בעשר אחוז מהחומר. אז אם לדעתך יש עוד איזה עשרה אחוזים השתמש בהם.:wink:

עריכה: שכחתי שרצית לינק למוכר של הערכה לתיקון צבע. בבקשה

פורסם
1. למה למדוד? במידה וישנה סיבה כזו (כמו למשל מכירת אוטם צבע של 100ml בדיוק) אזי אני נעזר בדבר דומה לזה, מאוד מדוייק ומאוד יעיל.

2. Prima amigo, Autoglym SRP , ה-prima הוא גלייז טהור ששמו הולך לפניו, מרשים, קל, אותי הוא שכנע, ה-SRP הוא AIO מעולה שמכיל גם המון פילרים וגם חומרי ניקוי להכנת המשטח לפני האוטם, הגרסה החדשה (הנוכחית) מעולה, קלה לתפעול, לא משאירה אבקה כמו בגרסה הקודמת, אותי הוא שכנע.

3. לא יודע

4. סינים, סבירים, עמידות בינונית, אצלי הם עושים משימות שונות ומשונות, עבור יישום ווקס/אוטם אני לא אשתמש בהם למרות שאולי הם יעשו את העבודה.

5. לא יודע (משער שהכנה בנונית) מה זה משנה? לא הייתי נותן לאף יצרן לעשות עבורי הכנה מיוחדת, תנו את הרכב כפי שהוא ואני אטפל בו לבד.

6. מומלצים - כזה, לא מומלצים - כזה

1. אני רוצה למדוד את מה שיש בתוך הבקבוק בלי להוציא את החומר (מישהו יודע מה המשקל של הבקבוק ?) כדי להעריך לכמה יספיק לי בערך.

2. prime אין במלאי, אני כנראה אוותר (מפתיע אותי שאתה בעד מוצר AIO)

3. מצאתי.

4. הם יהיו מיועדים לג'אנטים בלבד, אלא אם כן אתה אומר לי שאפליקייטור נורמאלי לא יתלכלך יותר מידי (כמובן שהג'אנטים יעברו ניקוי אבל בכול זאת אני מפחד, אלי המלצה מנסיון בנושא ?).

5. הבחור לא רוצה לקבל אוטו לא שטוף כדי שהוא יוכל למצוא פגמים (אין לי כוח להתחיל לריב איתו ולהסביר לו שהשטיפה תיצור הרבה יותר פגמים).

אורי אם הרכב חדש אין צורך בגלייז במיוחד אם אתה קונה אותו ספיישל+זה לא הרכב שלך! הם לא ישימו לב להבדל וגם לא יהיה הבדל גדול על רכב דנדש. מספיק שתשים רת האוטם והוא ייתן תוצאות נפלאות. סמוך עליי. מקסימום אם בא לך לפנק תמרח להם קצת פיטס 53 שקנית:wink:.(תזכיר לי מה עוד לקחת:?)

לגבי מושבי העור. שוב אותו הסיפור הרכב חדש ואין צורך למרוח עליו כלום. מה שכן, תמליץ להם על חומר מסויים לשימור+תכשיר לניקוי העור (כדאי שיהיה מאוזן חומצית PH-B ) על מנת שיוכלו לשמר את העור במצב חדש.

אני לא יודע כמה בזבזת ולכמה יישומים אבל כשאני מרחתי על המוסטנג ועל הR8 את הBL השתמשתי בערך בעשר אחוז מהחומר. אז אם לדעתך יש עוד איזה עשרה אחוזים השתמש בהם.:wink:

עריכה: שכחתי שרצית לינק למוכר של הערכה לתיקון צבע. בבקשה

ירדתי מהגלייז, נראה לך שהם יקבלו מהפיטס ?! (לקחתי פד, מגבות והרבה דוגמיות) [לפיטס מתוכנן ניסוי, פרטים בהמשך].

מושבי העור, המלצות לחומרים לשימור כמובן.

המוסטנג נראתה על הפנים, כולם נגעו בה, היו מלא סימני ידיים והייתה חלודה. (בלי להעליב)

תודה על הקישור.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
1. אני רוצה למדוד את מה שיש בתוך הבקבוק בלי להוציא את החומר (מישהו יודע מה המשקל של הבקבוק ?) כדי להעריך לכמה יספיק לי בערך.

3. מצאתי.

4. הם יהיו מיועדים לג'אנטים בלבד, אלא אם כן אתה אומר לי שאפליקייטור נורמאלי לא יתלכלך יותר מידי (כמובן שהג'אנטים יעברו ניקוי אבל בכול זאת אני מפחד, אלי המלצה מנסיון בנושא ?).

5. הבחור לא רוצה לקבל אוטו לא שטוף כדי שהוא יוכל למצוא פגמים (אין לי כוח להתחיל לריב איתו ולהסביר לו שהשטיפה תיצור הרבה יותר פגמים).

ירדתי מהגלייז, נראה לך שהם יקבלו מהפיטס ?! (לקחתי פד, מגבות והרבה דוגמיות) [לפיטס מתוכנן ניסוי, פרטים בהמשך].

מושבי העור, המלצות לחומרים לשימור כמובן.

המוסטנג נראתה על הפנים, כולם נגעו בה, היו מלא סימני ידיים והייתה חלודה. (בלי להעליב)

תודה על הקישור.

נעלבתי קשות:lol:. זה מה שקורה שילד מנקה כל חמש דקות את הרכב וערסים ופרחות עוברים את הקו:| לגבי החלודה הנהג דפק את הרכב ולא מוצא את קוד הצבע (בכל זאת רכב ישן:wink:) בסוף הוא פתר את זה עם מגבת על הסימן:lol::lol:

חוץ מזה דיברתי על המוסטנג לשם המחשה לכמות החומר שבוזבז.

לא קיבלת דוגמית עם הקונדישינר לעור? אם לא זה כי אתה לא חושב קדימה :wink:

פורסם

למה אתה מופתע? אני בעד מוצרים שעובדים והמוצר הזה הוכיח את עצמו וממשיך להוכיח את עצמו.

לא הייתי רוצה מוצר שמספק ניקיון/גלייז/פוליש/אוטם, שם בדר'כ יש לי בעיה גדולה. לא מסתדר לי פולישווקס וגם לא אוטםפוליש וכו'.

פה מדובר במוצר שהוא כאילו כמה שימושים שונים אבל הכל סביב אותו הרעיון.

עבור אנשים שאין להם פולישר/זמן/ידע/סבלנות/זי* להתעסק עם הבולשיט של משוגעי הדיטיילינג/יכולת כלכלית או רצון לקנות מערך חומרים כמו שיש לחברי הפורום המוצר הזה יהיה מעולה לשימוש אחת ל 4 חודשים.

ובכלל rupni קבל את זה כטיפ חיוני, לפסול מראש כל מוצר רק בגלל שהוא מוגדר AIO זה די מטופש ואתה תפספס הרבה מוצרים טובים.

על פי גישה זו אני יכול לפסול 70% ממוצרי הדיטיילינג.

יש סבונים שנותנים גם ווקס וברק :shock:

ויש אוטמים שמשלבים קארנובה עם חומרים סינטטים :shock:

ויש APC שהוא גם מנקה ריפודים, גם לגאנטים, גם לדשבורד, וגם לצמיג :shock:

יש מחדשי פלסטיקה,צמיג,דשבורד :shock:

כל אלו ועוד רבים הם בדיוק AIO רק בלי ההגדרה הזו דבוקה על התווית. בעצם הם לא בדיוק AIO אבל הם נותנים פתרון עבור שימושים שונים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אלי גם אני נתתי את המוסטנג כדוגמא (איזה ילד ניקה אותה ? אני לא ניקיתי ואתה לא ילד), אני לא חושב שאתה יכול להשוות את המוסטנג לQ5 בגודל, צריך לפחות פי שניים חומר (ועוד יש גג שלם).

לא ביקשתי דוגמית של הקונדישינר כי כל מבחר המוצרים בלבל אותי :yum::lol:.

דימה, כרגיל אתה צודק (אבל אני גם נגד מוצרי AIO כי הרי אם אפשר לקנות שני מוצרים שונים ולבזבז עוד כסף למה לא :?).

עוד שאלה כללית, הפעם מוסרית\מקצועית (בהנחה שאני מוסרי\מקצועי) איך אפשר להוציא מוצר שהוא לא מושלם, אלי אם למשל לא היית עושה למלך אלא פשוט שם גלייז שממלא את השריטות (בהנחה שהוא לא קורא בפורום ומבין בזה) גם אם היית אומר לו שאתה שם גלייז ולא עושה פוליש אתה מבחינתך מוציא מוצר שהוא לא מושלם.

(לדוגמא, אבא שלי קונדיטור, הוא בשום עוגה לא שם תחליף סוכר גם אם הוא יותר זול\ יותר דיאטטי וכו' גם בידיעת הלקוח כי הוא יודע שזה לא אותו הדבר כמו סוכר גם אם הלקוח הלא מנוסה לא ירגיש בהבדל).

מה אתם אומרים אפשר לוותר על גלייז (כמו שכתבתי לפני, אם אפשר לבזבז כסף למה לא :oops:).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אלי גם אני נתתי את המוסטנג כדוגמא (איזה ילד ניקה אותה ? אני לא ניקיתי ואתה לא ילד), אני לא חושב שאתה יכול להשוות את המוסטנג לQ5 בגודל, צריך לפחות פי שניים חומר (ועוד יש גג שלם).

לא ביקשתי דוגמית של הקונדישינר כי כל מבחר המוצרים בלבל אותי :yum::lol:.

דימה, כרגיל אתה צודק (אבל אני גם נגד מוצרי AIO כי הרי אם אפשר לקנות שני מוצרים שונים ולבזבז עוד כסף למה לא :?).

עוד שאלה כללית, הפעם מוסרית\מקצועית (בהנחה שאני מוסרי\מקצועי) איך אפשר להוציא מוצר שהוא לא מושלם, אלי אם למשל לא היית עושה למלך אלא פשוט שם גלייז שממלא את השריטות (בהנחה שהוא לא קורא בפורום ומבין בזה) גם אם היית אומר לו שאתה שם גלייז ולא עושה פוליש אתה מבחינתך מוציא מוצר שהוא לא מושלם.

(לדוגמא, אבא שלי קונדיטור, הוא בשום עוגה לא שם תחליף סוכר גם אם הוא יותר זול\ יותר דיאטטי וכו' גם בידיעת הלקוח כי הוא יודע שזה לא אותו הדבר כמו סוכר גם אם הלקוח הלא מנוסה לא ירגיש בהבדל).

מה אתם אומרים אפשר לוותר על גלייז (כמו שכתבתי לפני, אם אפשר לבזבז כסף למה לא :oops:).

הילד הוא הבן של הבעלים.(בן 13)

לשאלת המוסריות,תראה אורי הכל עניין של כנות מול לקוח,כנות עם עצמך והכי חשוב זה לא להפסיד כסף. לכן אתה מסביר לכל אחד שמתעניין מבחינה כספית,מה העלויות ומה התהליכים ובונה איתו חבילה. מה שמתאים לו לכיס. פול דלטון (דיטיילר מאוד מוכר באנגליה) לוקח על רכב גם 7K פאונד. בתהליך של 62 שלבים שאפילו אני GUGY דימה,תמיר או כל מומחה בפורום אפילו לא יודעים עליהם אבל הם קיימים(מבחינתו) ועכשיו נשאלת השאלה האם הוא נותן לכל אחד את הטיפול הזה והאם הוא מוותר על לקוחות שלא מוכנים לשלם סכומים כאלה בשביל דיטיילינג (ובצדק) בקיצור הכל עניין של כנות עם הלקוח (חברים) ועם עצמך. ככה לא תפסיד והם ייצאו מסופקים.

ועכשיו אחזור לדפדף ולקנא בשרשור הבא.

• תוכן חדש...