Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה רפרנס 1.6, 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה לסיאט איביזה רפרנס 1.6, 5 דלתות שנת 2011.

עשתה 85K ק"מ, יד ראשונה מהשכרה, 4 כריות אוויר במחיר של 55K ש"ח.

השאלות שלי הן:

1. מה דעתכם על ההצעה (נאמר לי שהמחירון הוא 74K ש"ח).

2. איך אפשר לדעת האם היה בהשכרה ונהגו עליו עשרות אנשים או נהג בודד לתקופה ארוכה? (בהתחשב בזה שאני לא מאמין לסוכנות).

3. ראיתי את הבדיקה שעשתה הסוכנות לרכב הנ"ל, במידה ואני אלך על הרכב אז מובן שאני אעשה בדיקה מטעמי. הבדיקה היתה דיי נקייה פרט למשהו בודד שקצת הציק לי, וזה שהחליפו את השמשה האחורית.

ההחלפה בוצעה במקום רציני (אבא שלי הכיר את שם המקום), אני לא יודע אם השמשה שהוחלפה מקורית. השאלה היא איך אפשר להיות בטוח שלא תהיה בעיה של אטימות.

4. האם אפשר להכניס עגלת תינוק בתא המטען?

5. האם הרכב יענה לצרכים שלי: נסיעה יומית לעבודה (90 ק"מ), חסכוני בדלק, בטיחותי, אמין, עלות טיפולים, ביטוח וחלפים תהיה נמוכה

תודה לעונים!

פורסם

אם מדובר בגיר ידני,לא חושב שהמחיר משתלם.

הן נמכרו במבצע בסביבות ה-70K כחדשות (שווה לברר אם היום יש מבצע דומה ואם כן -חדש עולה 70,000,משומש בן שנתיים-שנתיים וחצי עולה בסביבות ה-50,000 אז תעשה חשבון,שאפשרי להשיג רכב מיד פרטית במחיר הזה ולא צריך לקנות מהשכרה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לגבי החלפת השימשה האחורית ב-99.9% מהמקרים מחליפים לשימשה לא מקורית.

כמה אנשים נהגו על הרכב לעולם לא תדע, אני הייתי מתרחק מרכבים מהשכרה יש מספיק רכבים בשוק שלא יצאו מהשכרה.

בהצלחה.

פורסם

הבנתי, תודה רבה.

האם הרכב עצמו עונה לצרכים שלי?

נסיעה יומית לעבודה (90 ק"מ), חסכוני בדלק, בטיחותי, אמין, עלות טיפולים, ביטוח וחלפים תהיה נמוכה.

כמו כן האם מישהו יודע האם ניתן להכניס עגלת תינוק בתא המטען?

פורסם

כללית הרכב עונה לצרכים שלך, עגלת תינוק נכנסת בתא המטען.

ביטוח? בן כמה אתה?

טיפולים יהיו סבירים אם תטפל במוסך לא מורשה, מאיזה אזור אתה בארץ?

פורסם

אם אתה מנהריה אז לא תזכה לטיפולו המסור של מוסך רון מתל אביב, שמדובר עליו רבות בפורום.(תעשה חיפוש)

תבדוק אם יש לך מוסך (לא של היבואן) קרוב לבית , או קרוב למקום עבודתך.

מוסך שמתמחה ברכבים האלה.

בקשר לביטוח תברר.

• תוכן חדש...