Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני כל דקה יהיה אבא לשניים הנוהג על אוטו פצפון

מחפש סטישן, התקציב הוא 30-40K

מתלבט בין B4 סטייישן 2005 וסוזוקי ליאנה 2007

חשוב לי מאוד בטיחות מרווח פנימי ובגלל שאני נוסע פעמיים בשבוע מחיפה לרעננה ,דלק

אשמח לקבל כל תגובה עם המלצה,תודה

פורסם

1.פוקוס סטיישן ,קצת עגלה אבל תרוויח במקום ובבטיחות, עובר טיפה את הגבול העליון שלך.

2.ניסן פרימירה, (נדירה לכן תיהיה יקרה לאחזקה כי אין הרבה חלקים למרות שזה רכב אמין)

3.משהו פחות מעניין אולי אפילו הרבה פחות מעניין אבל אני במקומך הייתי שוקל גם רכב דיזל כמו קנגו או ברלינגו, חסכוני די אמין ומאוד נוח לעגלות בוסטרים כסאות וכו' , וגם בטיחותי כמה שזה מפתיע, קנגו 2003 קיבלה 4 כוכבי בטיחות, מה שכן לא מפנק בכלל.

4. אולי משהו ממשפחת הפיאטים אבל שום דבר לא עולה לי לראש עכשיו.

נ.ב הליאנה זאת אפשרות לא רעה.

בהצלחה

פורסם

הליאנה תהיה יותר חסכונית בצורה דיי משמעותית בעיר ולדעתי וטיפולים זולים יותר, כאן יסתיימו הייתרונות שלה על הסובארו לדעתי.

הסובארו היא תמורה מצויינת לכסף השוק של מת, הרכב אמין מאוד, מהנה לנהיגה, בטיחותי, מגיע יחסית מאובזר, איכות בנייה טובה, לנו יש במשפחה אחת כבר 6 וחצי שנים והרכב ממש לא מרגיש בגילו, אין קרקושים ובעיות כלשהם.

טיפולים קצת יקרים בהשוואה למשפחתית. שים לב שכל 5 שנים או 105K יש צורך בטיפול די גדול הכולל רצועת טיימינג וכל 60K יש חצי טיפול גדול הכולל החלפת שמנים לדפרינציאל.

אני בנסיעה בין עירונית על 100-120 מתונה ומחושבת עם הסובארו משיג 1:14 עם מזגן דלוק לסירוגין. בעיר המצב פחות טוב בצורה דיי משמעותית, לכיוון 1:8, בנהיגה רגילה ולא מתגרזנת. בנהיגה לא מחושבת שתצא להרבה עקיפות \ עם רכב עמוס עם 4 מבוגרים בטיול בצפון הרכב הציג 1:12, שזה גם כן טוב לדעתי.

אם יש לך נסיעה מרובה בעיר הליאנה תהיה חסכונית הרבה יותר והסובארו לא ממש.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אם חשוב לך בגאג גדול חפש אוקטביה מהדור הקודם (2008) בגאג ענק ויכולת סחיבה מעולה.חפש אפילו דיזל שיקל עליך בדלק

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות....נראה לי נקנה B4, אני לא אוהב דיזל בגלל הרעש שיש לאוטו אחרי כמה שנים,

לכל האוקטביות (אשר היו אופציה) האבזור הפנימי מתפרק כולל הבד בתקרה...

פורסם

אם ליאנה אז 4 דלתות. תא המטען הרבה יותר גדול מאשר בהאץ'.

מבחינת בטיחות - הליאנה לא נבחנה ב-EuroNCAP אלא רק במבחנים האמריקאיים אבל משום מה התוצאות נעלמו מהאתר. לפי זכוני היא קיבלה ציון טוב בהגנה על ילדים אבל פחות טוב בהגנה על הנהג. מכל מקום - מדובר בגרסה האמריקאית (קרויה Aerio), ולא באירופית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם לא חשוב לך השוק של הסובארו אז לך עליה . יש לי 2003 סטיישין אחלה רכב אבל כמו שרשמתי אין לה מחיר . כך בחשבון שהאוטו הזה הולך 40 % מתחת למחירון וגם זה אולי . אני את שלי מנסה למכור כבר כמה חודשים ולא מצליח

• תוכן חדש...