Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בעקבות הפירסום שלי על בעיות בסחיבה.

לאחר בדיקה במוס שהכל נימצא תקין חשבתי על אופציה שהדלק לא ב 100%

אשמח להמלצה לתחנת חלק באיזור ראשון חולון בת ים שהסבירות לדלק מהול נמוכה מאוד.

מדובר במזדה 6

תודה

פורסם

מכיר את התופעה (מי שיש לו יונדאי שם לב טוב יותר לדלק איכותי או פחות) :-D

בראשון לציון מצאתי עד כה תחנה אחת שהמכונית שלי אהבה את הדלק שלו והתנהגה בצורה מופתית.

תחנת דלק פז מול הרצל 2 לנוסעים צפונה לכיוון דרך המכבים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

היונדאי שלי אוהבת רק פז, כולם בטוחים שאני חולה וממציא לעצמי מנהגים כאשר אני מתדלק במרחק 15 שעה

מתחנת הדלק הקרובה זה באמת נראה טיפשי, אבל בפז הצריכה שלי היא 90-100 קילומטר ל6.5 ליטר(עירוני) ואילו בתחנות אחרות אני מקבל 60-70 קילומטר לאותה כמות בנזין.

פורסם

אני תמיד חשבתי שפז מוהלים הכי הרבה את הדלק, יכול להיות שזה לפי תחנות דלק נקודתיות?

חשבתי שאם זו רשת אז או הכל מהול ברשת.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

• תוכן חדש...