Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים.

המטען שלי שבק חיים, אני מחפש לרכוש מטען חדש.

אשמח לדעת מאיפה אני יכול להשיג מטען מקורי של אייפון 4/4S וכמה דבר כזה יכול לעלות לי?

יש לציין שאני מחפש מטען חדש ולא משומש.

תודה מראש לעוזרים.

שלומי.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מטען + כבל מקוריים של אפל , בערך 80₪ מאיביי (חיבור אמריקאי, מצריך מתאם לשקע אירופאי).

צריך לינק?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תיזהר מחיקויים ! בארץ וגם באיביי, לאחר שגם אני חיפשתי המון מטען מקורי ונפלתי באיביי, מצאתי חנות אמינה שמוכרת מטענים מקוריים במחיר סביר יחסית.

http://www.hicell.co.il/%D7%9E%D7%98%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%91%D7%9C%D7%99-%D7%A1%D7%A0%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%98%D7%A2%D7%99%D7%A0%D7%94.html

פורסם
תיזהר מחיקויים

עדיין עדיף מלהתחשמל למוות ...

מה היתרון במקורי?

בבבית אני משתמש במטען המקורי (לשקע חשמל בקיר ולא מusb למחשב), אבל ברכב אני מטעין משקע מצת, לא מקורי של אפל.

יש לכך השלכות על המכשיר / סוללה?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מה היתרון במקורי?

בבבית אני משתמש במטען המקורי (לשקע חשמל בקיר ולא מusb למחשב), אבל ברכב אני מטעין משקע מצת, לא מקורי של אפל.

יש לכך השלכות על המכשיר / סוללה?

הבעיה היא לא אם הם מקוריים או לא, הבעיה היא במטענים וכבלים זולים שנראים בדיוק כמו המקוריים

שהם באיכות נמוכה ובמקרה הטוב יתפגרו מהר במקרה הרע הם עלולים לגרום נזק !

ניתן להזמין את החיקויים במחירים מצחיקים באיביי או DX, בארץ יש חנויות שמעזות למכור אותם כמקוריים !

המטענים הללו נפוצים מאד בארץ, מטענים איכותיים מאושרים ע"י אפל כמו למשל Belkin

http://www.belkin.com/us/Products/Mobile-Accessories/Chargers/c/WSSTCRG

הם יקרים ולא נפוצים בארץ.

פורסם

המכשיר הקודם שהיה לי הוא אייפון,

קניתי בדיל-אקסטרים מטען לא מקורי,

התפוצץ לי בתוך הקיר אחרי זמן כלשהו-לא מומלץ להטעין קרוב אליך.

למכשיר לא נגרם נזק

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני פשוט לא מבין את ההתעקשות על מטען מקורי.

כל "המטען המקורי" הזה זה ספק מתח 5V. אם לא תתעקש על מטען עם צורה מלבנית של אפל תוכל למצוא בחנויות החשמל השכונתיות עשרות סוגים של מטענים עם יציאות USB שיטעינו את האייפון שלך בלי שום בעיה. רק צריך לדאוג שאספקת הזרם תהיה 1A לפחות.

הבעיה עם מטענים לא מקוריים היא שמתח המוצא שהם מספקים לא יציב. זה גורם לכך שבזמן שהמכשיר מחובר למטען מסך המגע מקבל הפרעות וקשה להשתמש במכשיר כשהוא בטעינה. חוץ מזה, ספק מתח לא איכותי לא יוכל לעמוד בזרם או מתח הטעינה הנדרש ולא אחת תתקלו בהודעות של "לא ניתן לטעון את המכשיר עם אביזר זה".

מהניסיון האישי שלי, למטענים הזולים מ-DX יש סיכויים של 50% הצלחה. על כל אחד שהזמנתי שהטעין טוב, הגיע עוד אחד שלא עבד בכלל או שהטעין חלקית. זה עדין לא מצדיק לשלם פי 30 על מטען "מקורי"...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה, אתה גם שואל וגם עונה על שאלתך.

ייצוב מתח הכי חשוב במטען, וכמובן שלא יהרוג אותך ;-)

הנה עוד אישוש ( בשני המקרים מדובר במטען לא מקורי = זבל סיני כלשהו):

http://www.themarker.com/mobile/1.2077062

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני גם חושב שלא קריטי להתעקש על מקורי, אבל למי שבכל זאת רוצה - מומלץ לקנות כזה עם תקע אירופאי ולא להתעסק עם

מעבירים נוספים. 30$ בקופסה מקורית של אפל כולל משלוח :

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Apple-iPhone-4-4S-iPod-EU-Wall-Charger-Adapter-USB-Cable-A1300-Original-/290931449597?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item43bcdd9efd

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
תיזהר מחיקויים ! בארץ וגם באיביי, לאחר שגם אני חיפשתי המון מטען מקורי ונפלתי באיביי, מצאתי חנות אמינה שמוכרת מטענים מקוריים במחיר סביר יחסית.

http://www.hicell.co.il/%D7%9E%D7%98%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%91%D7%9C%D7%99-%D7%A1%D7%A0%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%98%D7%A2%D7%99%D7%A0%D7%94.html

זהירות!!!

קניתי מהם מטען מקורי והגיע לי מטען חיקוי עם שגיאות כתיב.

כמובן שהשירות לקוחות שלהם לא עונה.

פתחתי על זה שרשור בזמנו.

פורסם
זהירות!!!

קניתי מהם מטען מקורי והגיע לי מטען חיקוי עם שגיאות כתיב.

כמובן שהשירות לקוחות שלהם לא עונה.

פתחתי על זה שרשור בזמנו.

אתה אומר שנעקצתי ? אצלי אין שגיאות כתיב והכתוביות זהות למטען המקורי שלי, ועדיין

יש סיכוי סביר שזה חיקוי מוצלח...

האם הצלחת לקבל החזר כספי ? בזמנו שרות הלקוחות דווקא ענה לי כשהמשלוח התעכב.

• תוכן חדש...