Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם יכולים לא להתעקש, כל הרשת מלאה באזהרות ובהמון בלוגים שמראים מה ההבדל (המסוכן) בין חיקוי למקורי.

אישית, לא הייתי מטעין את הטלפון בחיקוי במרחק הקטן מ2-3 מטר מהגוף, תעשו מה שבא לכם בעצמכם.

פורסם

אם זה מטען לאייפון אז חייבים מקורי,

ואם זה לאנדרויד כל חיקוי זול יהיה בסדר.

(סרקזם)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שלום

לאחרונה גיליתי לצערי שאני משתמש במטען מזוייף, ואני מעוניין לקנות מטען מקורי חדש

אבל ב EBAY הכול כנראה מזוייף. אשמח לקבל המלצה לאיפה להזמין

בנוסף כרגע הפסקתי להשתמש במטען קיר, ואני מטעין דרך המחשב האם הדרך נחשבת טובה ? (חוץ מאטיות)

ולצערי בנוסף הבטריה נגמרת מהר וחשבתי להחליף לחדשה

וגם כאן אותו הסיפור, מעוניין לקנות ממקום אמין, ואך ורק מקורי. (אייפון 4)

תודה:-D

פורסם

יש פה אנשים ממש מצחיקים והאמת? זה די עצוב, כן תעלבו.

מה הכוונה?

אתם קונים מכשירים בשווי אלפי שקלים ! זה ממש כמו לפטופ או משהו בסגנון, ממש מחשב חדש ! ומה? חוסכים לי כמה עשרות שקלים על מטען מקורי, למה?

מטען מקורי של IPHONE עולה 120 שקל בדיוק ! ברשת IDIGITAL, וזהו מטען עם ראש מתחלף שניתן בהחלט להלביש עליו ראשים אחרים וכו'. זהו מטען מהיר , 12 וואט, 2.4 אמפר !, כן כן, 2.4 ! כי זהו מטען שמתאים גם ל IPAD וכו'. עם הארקה, ראש אירופאי ואחריות !

עכשיו, למה המטען המקורי נבדל מהאחרים? מכיוון שאפל, מכניסה שבב מיוחד, אשר יודע בדיקו את מצב הסוללה, מצב טעינה וכו' של המכשיר, ישנם יצרנים מכובדים ויקרים אחרים, אשר משלמים ל APPLE תמלוגים בכדי לרכוש את השבב הזה ולכן, מטען אשר מגיע עם הכיתוב: " MADE FOR IPHONE " עם הציור הרשמי של המכשירים שלהם ( לוגו עם 3 ציורים ) זהו מטען שמאושר ע"י אפל וכמובן, המחיר יהיה לא כל כך רחוק מהמחיר הרשמי.

מטען מקורי של ה IPAD כמו שציינתי, זה המטען:

http://store.idigital.co.il/iphone-accessories/power/md836zm-a

או הגרסא האירופאית השטוחה שאני אוהב פחות מכיוון שהיא מספקת רק 1 אמפר ( הגרסא השטוחה שמקבלים כאן בארץ כשקונים אצל המשווקות כגון אורנג' וכו ) .

דבר נוסף, מנסיון, עשיתי מספר שימושים במטענים סינים אשר בהחלט לא היו זולים ( חלקם ב 70 ואחד ב 100 שקלים ) ונחשו מה? האחד היה דפוק, גם כשרכשתי מרשת מוכרת מאוד וגדולה, השני היה יחסית בסדר, עד ששמתי לב לתופעה? גם כשהמכשיר שלי טעון במלואו ובטעינה, הוא מאבד אחוזים בזמן שימוש, משמע? שהמטען אין לו שבב אשר מנטר את המכשיר וכו', הסבר ארוך, חפשו בגוגל.

החלפתי לשלישי ( אחריות ) לדגם אחר מאותה חברה והוא כבר בסדר, אבל בכל מקרה, נכנסתי לחנות IDIGITAL, רכשתי מקורי ו... הבדל של שמיים וארץ, מטעין בצורה הזויה ומהירה, בזמן טעינה אין איבוד אחוזים, נטען מהר וכו'... בהחלט שווה.

תמשיכו להתעסק ולהתקמצן, אתם אשכרה קמצנים, להתקמצן על מטענים ולדפוק את הסוללות שלכם, זה חבל.

מכיוון כשלי יש מכשיר בשווי של 700 דולר, אני ארצה להשקיע 30 דולר במטען נוסף מקורי ולא חרטא.

אבל זה לא יעזור, תמיד יהיו את האלו שיקנו מטען בתחנת דלק ב 20 שקל ויהיו מרוצים שדפקו את כל העולם.

האינטרנט מלא בסרטונים והסברים ואתם? ממשיכים בשלכם, העיקר לקנות את השמן רכב הטווב ביותר שחס וחלילה לא יקרה כלום.

*** לאחד מעליי, לגבי שאלת הסוללה :

סוללה מקורית של אפל מהיצרנית אשר מייצרת אותה, עולה כ 10$ בכללי, עד גג של 15$ . ממליץ להזמין ממוכרים מאוד אמינים באייביי או באתרים רשמיים כלשהם אמינים. הסוללה אשר תקנה תהיה זהה לסוללה שלך, עקב כך שהמכשיר מאוד פופולארי המחיר ירד לזנות.

טכנית? סוללה סטנדרטית אמורה להספיק לשימוש אמין וללא דפקטים לאורך כ 1000 מחזורי טעינה, נצא מנקודת הנחה שאתה טוען פעמיים ביום, ( אנשים לפעמים טוענים 3 ויותר ) ופעם ככה ופעם ככה, בהחלט כעבור שנה - שנה וחצי אמורים לשים לב שהסוללה לא מספקת את אותם שעות שימוש בעבר, בדרך כלל כעבור שנתיים הסימנים די ברורים. מומלץ להחליף ( 10 דקות עבודה ) וזהו.

פורסם

Automatic1 תודה על התגובה

אבל שמתי לב שרוב המוכרים של הסולות באייבי הם סיניים

למה שאני יקבל סוללה מקורית?

ובנוסף אתה בטוח שמטען של אייפד מתאים לאיפון?

פורסם

תודה.

כמובן, המטען מתאים לכלל המכשירים, מדוע אני דווקא רוכש באותם ה 120 שקל את המטען של הקוביה ולא את השטוח? הסיבה הכי ראשונה היא... שזה המטען שקיבלתי כאשר רכשתי את המכשיר בחו"ל, ממש כזה אריזה.

מכמה סיבות:

1. המטען הזה מספק לי עד 2.4 אמפר, שזה מטורף ומספיק להטעין כל טאבלט או אייפאד שקיים בצורה מהירה

2. המטען הזה מקורי אז מן הסתם כולל שבב בתוכו אשר מתאים את הטעינה בהתאם למכשיר

3. אין מה לדאוג לגבי הזרם, מכיוון שכל מכשיר מתוכנן מראש "למשוך" את מה שתוכנן במקור, הכוונה? האייפון לא יכול "למשוך" פתאום 2 אמפר טעינה, אלה רק 1 אמפר, כי כך מורה לו השבב שלו.

4. ניתן להחליף "ראש" למטען הזה ובעצם לקחת אותו לכל מקום בעולם ( ויש לי ראש אמריקאי כבר, מכיוון שהאייפון שלי נרכש בחו"ל , לכן יש לי מטען קוביה שכזה אשר דרך אגב, מגיע בקופסא המקורית של האיפון ! ).

כמו כן, באתר הרשמי המטען הזה מסווג כמתאים ותואם לכל המכשירים של אפל.

לגבי הסוללה, גם אני עשיתי מחקר "קטן" ועברתי על לפחות 30 לינקים ואתרים ומלא גרסאות של חיפוש ומילות חיפוש... אין שום תשובה חד משמעית לגבי הסוללה, ההנחה והתשובות הן, לרכוש ממוכרים בעלי רייטינג מעולה וכמות מכירות של אלפים. ( יש כמה כאלו ).

כמו כן, תמיד ניתן לבדוק לפי מספר סיריאלי וכו', אבל לא הכי פרקטי או אפשרי, כי אתה צריך לבדוק מול משווק.

טכנית? אם תרכוש סוללה ותגיע לאיידיגיטל ויש לך חבר שיכול לבדוק מול מאגר הסוללות שלו, זה אחלה.

בפועל? המחיר אכן סביב ה 10 דולר לסוללה, בחלק מהאתרים מבקשים לפעמים עד 30 דולר לסוללה... בחירה שלך כמובן.

או לרכוש באמאזון ממכירה שנראית הכי אמינה ומקורית.

פורסם

והנה האקוסיסטמה של התפוח עובדת. הטאבלט כל כך יקר ומיוחד שהוא צריך מטען עם שמן נחשים וחס וחלילה לא להתקמצן על חיקוי.

כוסאומו. אני מטעין מאיפה שבא לי ואם יילך, כפרה 120 דולר (נקסוס 7 משומש)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בכיף.

תמיד נחמד להחזיק נחיתות ביד, כנראה שזה גורם לאושר. אבל כך העולם עובד, לאחד יש בוגאטי לשני לא.

אבל לא משנה. כנראה שלא בדיוק הבנת למה מטען מקורי, מכל יצרן, לא רק APPLE, מיוחד יותר ובטיחותי יותר, כנראה שאתה מעדיף להתחשמל למוות ולהרוס את המכשיר שלך. תהנה. ( תציץ בעשרות הסרטונים אם לא מאות שמציגים בבירור מדוע מטענים סיניים מסוכנים ועלולים באמת לגרום למוות, זה שזה לא קורה, זאת רק הסטטיסטיקה... , טוב נו לא קורה בצורה המונית, אבל לאט לאט, קורה ) .

אבל תעשה טובה, אל תציף את השוק בזלזול ובחוסר ידע שלך.

האקוסיסטמה של אפל? חהחה, אתה מצחיק, תגיד תודה שבזכות APPLE , קיבלת היום אנדרואיד ושלל מכשירים בשוק, אז תעשה טובה, תמיד כיף לרדת על הגדולים, אבל... בפועל? בזכות APPLE יש לך אפליקציות ומערכת הפעלה שונה, ורק בזכותם הם הציתו את השוק.

ללא משתמשי APPLE, אשר מפתחיהם מרוויחים כסף, לא יהיה לך ולא לחברים דלי התקציב שלך, אפליקציות להתקין על המכשיר, אחרת מאיפה נראה לך שהמפתחים מרוויחים? יום בהיר אחד הם קמים ומתחילים לעבוד בחינם? ממש לא. ( זה שכיום הפרסומות עקב השיווק המאסיבי עושות את שלהן, אבל זכור את ההתחלה, הכל הגיע מהתפוח... )

למען הסר ספק, אני כלל לא פריק, לא מכור ולא כלום, סה"כ רכשתי לפניי שנה IPHONE 4S עבורי, בכדי להקל על חיי ביום יום, המכשיר מדהים ומעולה, תגיד מה שתגיד.

סמסונג שכל שני וחמישי מוציאה מכשיר? או כל יצרן אחר? יצרניות באנדרואיד שמחליטות שאחריי שנה אין עדכונים ורק אחריי לחץ אתם מקבלים עדכונים? להתעסק עם רומים? להתעסק עם התקנות? מי שאוהב, בכיף. אבל התפוח הגדול מעדכנים שנים על גבי שנים את המערכת לכלל המכשירים שלהם ללא כל בעיה.

תגיד מה שתגיד, לקח לאנדרואיד שנים להפוך ממערכת מקרטעת ובלתי נסבלת למערכת שעוד איכשהו נחשבת לטובה, שנים.

אז לרדת על התפוח? ממש בוגר, רק מראה על חוסר ההבנה של העולם.

תכף תצא המערכת מספר 7, שאכן, תציג יכולות משודרגות ואני אהנה עוד יותר בלחיצת כפתור.

אני רק מציין עובדות לעיוורים מהצד השני, כולם צודקים, גם זה חרא וגם זה חרא, אבל בחיאת, כל חובבי האנדרואיד, בזכות התפוח הגדול כל תחום הסלולאר שונה , תכבדו קצת.

פורסם

Automatic1

אתה מבלבל טיפה.

לאייפון יש 2 סוגים של מטענים מקוריים, קובייה כמו בסרטון למעלה ומלבן כמו שמקבלים בארץ.

שניהם 1A 5V , ההבדל שאחד מיועד לארה"ב והשני לשאר העולם.

המטענים האלא נמכרים פה ושם במבצע ושווה לקנות אותם, לדוגמה אני רכשתי דרך חברת פלאפון סט שכולל מטען + כבל ב99 שקל כמובן הכול מקורי ומאושר של אפל.

מה שאתה רכשתה זה מטען לאייפד , אני לא יודע למה המחיר שלהם זהה.

לגבי שבב אתה קצת טועה, מה שקיים באפל זה מנגנון שאומר למכשיר מה מחובר בקצה השני של הכבל.

מדובר על 4 רזיסטורים שקיימים בכול מוצר תואם, בלעדיהם המכשיר לא יטעין בכלל, זכור לי שפעם היה איזה תוסף בסידיה שהיה משחק אם המנגנון הזה ומאפשר טעינה ממטענים לא של אפל ולא תואמים.

זה משהו יחודי לאפל, באנדרואידים אין מעגל כזה.

גם כמות הזרם נשלטת עלידי המנגנון הזה, זה אחת הסיבות למה אייפד שצריך 2A לטעינה תקינה לא מנסה למשוך זאת ממטען של אייפון שיכול לספק רק 1A.

השבב היחיד שיש במטען של אייפון, זה בקר SMPS קטן שמכוון את הכניסה לטרנספורמטור בהתאם ליציאה ממנו.

זה קיים בהרבה מטענים של כול החברות ולא רק לטלפונים, וכמובן שזה לא יחודי לאפל.

עריכה: משהו ששכחתי בקשר לחברות אחרות שמשתמשות בטכנולוגיה.

זה לא נכון, אפל לוקחת תמלוגים עבור אישור מוצר לשימוש אם מוצר שלהם, כך לדוגמה חברת DEXIM מתגאה על כול מוצר שלה במדבקת MADE FOR IPHONE.

מבחינה טכנולוגית, מטענים כאלה בעלי אותו גשר רזיסטורים כמו מטענים של אפל (כמו כול חיקוי סיני כמובן) רק שפה אפל בעצמם אישרו שימוש במטען, וכמובן שלחברות אלו יש את כול תקני הבטיחות המתאימים.

מה שאני בא להגיד, שמבחינת טכנולוגיה לאפל אין יתרון על אף חברה אחרת, התמלוג עבור אישור של אפל בלבד.

אודי A4

דימה.

פורסם

Transporter

מבחינת רכיבים אין בכבל אף רכיב, מה שכן איכות החומר ממנו הוא עשוי ירודה.

אכן יש יותר סיכוי לקצר בגלל שהבידוד כנראה פחות טוב.

במקרה שיהיה קצר אכן יש סיכוי לשרוף משהו.

אודי A4

דימה.

פורסם
Transporter

מבחינת רכיבים אין בכבל אף רכיב, מה שכן איכות החומר ממנו הוא עשוי ירודה.

אכן יש יותר סיכוי לקצר בגלל שהבידוד כנראה פחות טוב.

במקרה שיהיה קצר אכן יש סיכוי לשרוף משהו.

אז אין סכנת התחשמלות?

מה לגבי מטען רכב? הזמנתי שקע USB

http://www.ebay.com/itm/141007466636

לא מקורי אבל רשום עליו שהוא מתאים לסמסונג.

האם זה מסוכן?

פורסם

הבעיה היא לא אפל או אנדרואיד, וגם לא מקורי או לא.

הבעיה היא מטענים סינים זולים ומסוכנים ! הכי גרועים

הם המטענים שנראים זהים למקור ונושאים עליהם תווי תקן

בטיחות כמו UL או CE, והם רחוקים מלעמוד בהם לדוגמה :

http://thecounterfeitreport.com/product_details.php?product_id=167

למי שרוצה להעמיק, מבחן השוואתי זיופים מול מקוריים מכל הסוגים :

http://www.righto.com/2012/10/a-dozen-usb-chargers-in-lab-apple-is.html

• תוכן חדש...