Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עניין הקיצוץ שרוצים לקיים בצה"ל. הכולל סגירת טייסות, עוצבות טנקים, ספינות ופיטורי אלפי אנשי צבא קבע.

לדעתי הוא היה נחוץ ממזמן. אך האם כל העיסוק בו בעיקר מכיוון צמרת הצבא היא בעצם כסת"ח למלחמת לבנון עתידית וכשליה?

קיצוץ אגב, שבעצם נכפה על הצבא אחרי שנים של הגדלות משמעותיות בתקציב הבטחון.

הרי כשלון במלחמה לא כלכך בא בחשבון. על מה בעצם מהמרים פה, אם להתייחס לסגנון הדברים הנאמר מפי בכירים כאלו ואחרים?

פורסם

לפני כחצי שנה הקצינים אצלי במחלקה עשו טיול על חשבון משלם המיסים.

לפני כשבוע הם כבר נדרשו לשלם סכום סמלי.

כנ"ל כנסים שמערבים הרצאות ואוכל טוב לכל המי ומי בצבא

יש קיצוצים ובמקומות הגבוהים (כמו במחלקה שלי) כבר מרגישים אותם.

הולך להיות שמח :twisted:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הגיע הזמן. כל החגיגה הזו מתקיימת כי אני ורבים אחרים משלמים ומאפשרים לזה לקרות.

בהכל הרי אשם האיום האירני. הצבא הרי צועד על קיבתו. ובלי קיבה מלאה ואפילו דשנה אין סיכוי למגרו.

פורסם

אפשר בהחלט להתחיל מהחגיגה המוטורית שהולכת בצהל. שלא נדבר על כלי הטיס.

לפני שבועיים שלוש היה לנו כנס באזור לכיש.

כל האלמים המבצעיים בצהל הואילו להגיע ברכביהם. למפקד זרוע היבשה זה לא התאים ואת הדרך הקצרה מקריית מלאכי הוא החליט לעשות במסוק.

החשבון יוגש לכם מדי חודש בחודשו לעיון ותשלום.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אפשר בהחלט להתחיל מהחגיגה המוטורית שהולכת בצהל. שלא נדבר על כלי הטיס.

לפני שבועיים שלוש היה לנו כנס באזור לכיש.

כל האלמים המבצעיים בצהל הואילו להגיע ברכביהם. למפקד זרוע היבשה זה לא התאים ואת הדרך הקצרה מקריית מלאכי הוא החליט לעשות במסוק.

החשבון יוגש לכם מדי חודש בחודשו לעיון ותשלום.

אם יעלון פתח את כהונתו בטרמפ שקיבל ממסוק צה"לי לחתונת בתו אז מה יש להתפלא על מפקד זרוע היבשה.

פורסם

היות ואני בן של משרת בקבע לשעבר אנסה לחלק את התשובה לשניים:

יש חלקים,שאפשר לקצץ בהם ולא יקרה יותר מידי (זה בעיקר לגבי פעילויות הווי /פעילויות ראוותניות שונות ומשונות שמתקיימות).

יש חלקים לעומת זאת,שקיצוץ בהם עלול לפגוע במוכנות שלנו למלחמה הבאה אם חלילה תבוא וכל חבר פורום,שאינו קל דעת יודע,שבמצב הקיים במזרח התיכון שלנו היום אין לדעת מהיכן תפתח הרעה.

ב"ה יש מספיק איומים ואני מזכיר לכם,שנסראללה ממש לא הפסיד במלחמה האחרונה שלו נגדנו ב 2006 ושלא יעבדו עליכם בעיניים.

פשוט היה לו נוח לבקש הפסקת אש כי הוא רצה זמן להתארגן ולשקם את מערך הנשק שלו שהתחיל לאזול.

חוץ ממנו,המצב במצריים וסוריה אינו מעודד ורק חסר,שירדן תצטרף לחגיגה.

כל אלו ולא דיברנו על הבעיה האיראנית,שמחייבת היערכות לא פשוטה ואני רוצה לראות מה יהיה התירוץ חלילה אם יופעל נגדנו נשק שלא נוכל להתגונן ממנו רק בגלל קיצוץ כזה או אחר ,איזו וועדה יקימו ואת מי יאשימו.. בזה ובדיבורים אנחנו אלופים גדולים...

אז מהשמנת והקצפת אפשר וצריך לקצץ אבל מהלחם והחמאה אסור בשום פנים ואופן !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...