Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות קשקאי ידני מליסינג, 0 קמ. קראתי לא מעט שרשורים קודמים בנושא, נשארו כמה שאלות:

1. האם קשקאי (או רכב אחר) מליסינג יהיה נחות יותר מבחינה בטיחותית? פחות מאובזר?

2. האם אני יכול להתמקח על המחיר? מה % ההנחה המקובל כרגע יחסית למחיר יבואן?

2ב. האם מקובל להתמקח על תוספות כלשהן? אילו תוספות?

3. יש חברות ליסינג מומלצות? שאינן מומלצות?

4. האם יכול להיות שהרכב עמד והאחריות התחילה? זה מקובל או יכול להיות סיבה להנחה נוספת?

תודה מראש!

si vis pacem, para bellum

פורסם

אתה יכול לנסות.

תבדוק איזה דגם מציעים לך ובאיזה מחיר ותחזור לפה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני פונה לחברי פורום שרכשו רכב מליסינג. אשמח לשתף את ההצעות שאני מקבל,

חשוב לי לשמוע מה הפורום יכול ללמד לפני שאני נכנס למשא ומתן.

פורסם

1. לא. כל עוד מדובר באותה רמת אבזור, רמת הבטיחות זהה.

2. תמיד אפשר להתמקח על המחיר, השאלה היא אם הצד השני גם יוריד את המחיר לאחר המיקוח שלך. אני מכין אותך מראש, ברכבים כמו קשקאי ידני אין הרבה מקום למיקוח על המחיר. אבל עדיין, אם תבוא "עם מזומן" יהיה אפשר ללכת לקראתך עוד קצת.

2. ב. לעיתים קל יותר לקבל תוספות שוות ערך במקום הנחה כספית. למשל, טיפול ראשון ששווה לך 800 ש"ח עולה לחברה רק 400 ש"ח, אז יכול להיות שיהיה לך קל יותר לקבל אותו במקום הנחה של עוד 800 ש"ח.

3. ברכבי אפס קילומטרים אין משמעות לחברות מומלצות או לא מומלצות. זה לא רכב משומש, שהיה צריך לעבור טיפולים במוסכים מורשים (או לא מורשים, או שלא טופל בכלל). אתה צריך לקנות מחברה גדולה, שלא תפשוט רגל שעתיים אחרי שמסרת להם את הצ'ק ויומיים לפני שקיבלת את הרכב, זה הכל.

4. כן, האחריות של היבואן מתחילה מהרגע שהרכב "עלה לכביש", כלומר קיבל רישוי במדינת ישראל. זה מגולם בהנחה שאתה מקבל על הרכב ממחירו הרשמי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

איבדתי זמן יקר ולא סגרתי עסקה. נאמר לי שלפני עליית המחירים היבואנים יצרו מחסור ואין כאלה רכבים במלאי.

אם יש לחברי הפורום רעיונות איפה לקנות לפני אוגוסט.. כמו כן מהי עליית המחירים הצפויה ברכב זה?

• תוכן חדש...