Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכולם על התגובות הטובות.

כבר כתבתי את זה איפשהו באחד הפוסטים פה...מבחינה כלכלית לקנות את המוצרים האלה ספציפית מ CYC חסך לי עשרות שקלים.

באוטוסטור זה עולה 270 ש"ח, לא כולל משלוח, ומ-CYC עלה 208 ש"ח(אחרי משלוח).

חשוב מאוד לפני שמזמינים לעשות סקר שוק.

מצד שני, השירות באוטוסטור הוא לאין ערוך יותר טוב מ CYC, שלא ענו לאף אימייל שלי. אז קחו בחשבון גם את זה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

בשעה טובה, יאלה אני מחכה לאותו יום ראשון (אחרי אותה שבת שבה תבוצע העבודה) לראות את התמונות. תהנה

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

גם אצלי CYC לא ענו לשום מייל ששלחתי, וגם המשלוח לוקח כחודש, זה גם משהו שצריך לקחת בחשבון, למרות שזה באמת יוצא זול.

פורסם

יופי, עשו לך בעיות בהחזרת הכסף ?

מה עשית עם מה שהגיע ? (הם דרשו לשלוח חזרה, הזמנת בלי המוצרים האלה, קיבלת זיכוי חלקי)

זמנים, של גם CYC וגם ערכת הצבע.

לגבי ערכת הצבע, אני הולך להופיע אצל עופר ושהוא יעשה את זה אני מפחד (לפחות את השריטה הראשונה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רק אני לא מבין למה אתה בא בתלונות לcyc כשברור לחלוטין שמה שקרה לך קרה בארץ?

אולי כי פשוט הביורוקרטיה הרבה יותר קלה מול cyc מאשר דואר ישראל?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
רק אני לא מבין למה אתה בא בתלונות לcyc כשברור לחלוטין שמה שקרה לך קרה בארץ?

אולי כי פשוט הביורוקרטיה הרבה יותר קלה מול cyc מאשר דואר ישראל?

זה בדיוק מה שאני לא מבין :roll:

פורסם

אין פה יותר מדי מה להבין...זה היתרון של פייפאל, כשיש לך בעיה אתה יכול לטפל בה במהירות וביעילות.

אף אחד לא יכול להוכיח שהבעיה אכן היתה בדואר במשלוח הראשון כמו שאף אחד לא יכול להוכיח שהאופטי סיל שקיבלתי אכן תקין למרות שכולו היה שמננוני והיה נראה כאילו הבקובקון דפוק במשלוח השני ובמקרה הזה בחרתי שלא להגיב.

הדואר כמו כל מוסד ישראלי טוב מלא בבירוקרטיה מפה ועד להודעה חדשה ואני בטוח שגם אם הייתי עשה כל מה שהיו אומרים לי בדואר אני עדיין לא הייתי מקבל החזר מלא, זו בעיה בפני עצמה.

בשורה התחתונה אני לא באתי לעשות סדר בעולם, קרה לי מקרה לא נעים ואני רוצה לקבל פיצוי וכמו רובנו, לא בדיוק אכפת לי מאיפה יגיע הפיצוי העיקר שמישהו יקח אחריות על המקרה.

פורסם
אין פה יותר מדי מה להבין...זה היתרון של פייפאל, כשיש לך בעיה אתה יכול לטפל בה במהירות וביעילות.

אף אחד לא יכול להוכיח שהבעיה אכן היתה בדואר במשלוח הראשון כמו שאף אחד לא יכול להוכיח שהאופטי סיל שקיבלתי אכן תקין למרות שכולו היה שמננוני והיה נראה כאילו הבקובקון דפוק במשלוח השני ובמקרה הזה בחרתי שלא להגיב.

הדואר כמו כל מוסד ישראלי טוב מלא בבירוקרטיה מפה ועד להודעה חדשה ואני בטוח שגם אם הייתי עשה כל מה שהיו אומרים לי בדואר אני עדיין לא הייתי מקבל החזר מלא, זו בעיה בפני עצמה.

בשורה התחתונה אני לא באתי לעשות סדר בעולם, קרה לי מקרה לא נעים ואני רוצה לקבל פיצוי וכמו רובנו, לא בדיוק אכפת לי מאיפה יגיע הפיצוי העיקר שמישהו יקח אחריות על המקרה.

העניין הוא שהיו לך טענות גם לCYC,גם לPAYPAL,גם לדואר,וקרוב לוודאי שגם לאלוהים..:evil:

וירית בלי חשבון,למרות שאמרו לך בפורום שלCYC אין לך מה לפנות,זאת לא אשמתם,והאנגלים לא פראיירים,למרות מה שאתה חושב.

קח בחשבון שאף אחד בPAYPAL,CYC,או הדואר מטומטמם.

את המוניטין שלך אתה בונה,הלך לך פעם,פעמיים,שלוש,בסוף ייקלטו שאתה מתלונן ישראלי סדרתי,שכמוך לא חסר,ויגידו לך ללכת לחפש חיפושיות בים..

פורסם

לענייני האישי, הזמנתי עשרות רבות של מוצרים באיביי ובאתרים שונים ואני רגוע מאוד כשפייפאל רואים את הסטוריית הרכישות העשירה והתלונות שלי וכשראו שזו בעצם התלונה השניה שלי בכל הסטוריית הרכישות שלי הם מבינים שהתלונה שלי מוצדקת.

יש ישראלים שכמו שאתה אומר מנצלים את השירות הזה ומתלוננים לחינם ואני די בטוח שהם אותם ישראלים שטסים לטורקיה ועושים בלגאן במלונות וגונבים חצי חדר איתם במזוודה.

עריכה: פייפאל זו אלטרנטיבה נהדרת לפתרון, אם התלונה שלך מוצדקת ואתה מרגיש שמגיע לך החזר אז אתה תקבל אותו.

אגב, אני לא יכול להוכיח שהחבילה נפגעה בדואר, אולי מי שארז את החבילה ב cyc ארז לא טוב והיא נפתחה בחלקה במשלוח?

אין דרך לדעת מה קרה בדיוק... יש כמה גופים שקשורים להזמנה והראשון שתוכל לגרום לו ״לקחת אחריות״ על המקרה-תעשה את זה.

פורסם

בנינו (בין חברי הפורום אני מתכוון) זה ברור לכולנו או לרובנו המוחלט מניין הבעיות מגיעות. אותם טיפוסים שעובדים בדואר ישראל/מכס ישראל אחראים לצרות עליהם אנחנו מדברים פה. הסיכוי שהבעיה מגיעה מ CYC קיים בהחלט אבל במונחים מתמטיים הוא שואף לאפס.

אני לא שופט אותך חלילה ומבין היטב את הרצון לקבל פיצוי או זיכוי כספי. אבל עדיין חשוב שתבין מי ככל הנראה האשם בבעייה ומי ככל הנראה מוציא מכספו על מנת לזכות אותך.

לא בכדי חנויות רבות בעולם מתעקשות לא לעבוד עם ישראל. ויש דברים בגו.

למען האמת לי הלכו לאיבוד 2 חבילות נחמדות (לא משהו גרנדיוזי) ואני סבור כי הן הלכו לאיבוד כאן בארץ.

לצערי לא היה לי בטוח או מעקב ולאחר שיקול קל החלטתי אפילו לא לפנות למוכר בחול כי פשוט לא הרגשתי שזה נכון.

זה שאני חיי במדינה שיש בה נבלות וגנבים זו לא סיבה שמישהו אחר ממקום אחר יענש על כך.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
בנינו (בין חברי הפורום אני מתכוון) זה ברור לכולנו או לרובנו המוחלט מניין הבעיות מגיעות. אותם טיפוסים שעובדים בדואר ישראל/מכס ישראל אחראים לצרות עליהם אנחנו מדברים פה. הסיכוי שהבעיה מגיעה מ CYC קיים בהחלט אבל במונחים מתמטיים הוא שואף לאפס.

אני לא שופט אותך חלילה ומבין היטב את הרצון לקבל פיצוי או זיכוי כספי. אבל עדיין חשוב שתבין מי ככל הנראה האשם בבעייה ומי ככל הנראה מוציא מכספו על מנת לזכות אותך.

לא בכדי חנויות רבות בעולם מתעקשות לא לעבוד עם ישראל. ויש דברים בגו.

למען האמת לי הלכו לאיבוד 2 חבילות נחמדות (לא משהו גרנדיוזי) ואני סבור כי הן הלכו לאיבוד כאן בארץ.

לצערי לא היה לי בטוח או מעקב ולאחר שיקול קל החלטתי אפילו לא לפנות למוכר בחול כי פשוט לא הרגשתי שזה נכון.

זה שאני חיי במדינה שיש בה נבלות וגנבים זו לא סיבה שמישהו אחר ממקום אחר יענש על כך.

+1

כל מילה בסלע!.

• תוכן חדש...