Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

המחשב מקרטע כולו, מלא בוירוסים ולא יודע מה.

אשמח לעזרה מכם:

הדבר הראשון שעשיתי כהכנה זה לגבות את כל המסמכים/תמונות שאני צריך על דיסק.

עכשיו אני מפחד שאני שוכח משהו קריטי, אילו עוד דברים אני צריך לגבות, ומהי הדרך המומלצת לדעתכם?

בשביל דרייברים, אני זוכר שהייתה לי תוכנה שנקראת דרייבר-מקס. היא שומרת את הדרייברים על כונן D (הלא מפורמט), ואז מחזירה אותם אחרי הפרמוט ל-C. בנוסף, חשבתי להכין דיסק עם התקנות של:

1. תוכנת צריבה.

2. חייגן אינטרנט.

3. אנטי וירוס.

4. אופיס.

5. כל הדברים של אקרובט.

מה עוד אני שוכח חברים?

נ.ב. אם מישהו יכול לדאוג לי בפרטי להורדה של ווינדוס 7 (כזה שלא צריך "activating" אהמ אהמ) אודה לו מאוד ;)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לגבי דרייברים, אני אף פעם לא אוהב להשתמש בתוכנות האלה.

אם אתה משדרג מXP לווינדוס 7 שים לב שהדרייברים לא תואמים (ברובם).

בנוסף, פירמוט הוא תמיד הזדמנות טובה להתעדכן בדרייברים העדכניים ביותר.

דברים חשובים:

מועדפים, אם זה אקספלורר אז אתה תמצא אותם בתיקיית היוזר שלך, אם זה כרום אתה יכול לבצע SYNC לחשבון הגוגל שלך

וכשתתקין אותו לאחר הפירמוט כל המועדפים, ההגדרות, הסיסמאות והתוספים שלך יחזרו. (לאחר שהכל חוזר הייתי מבטל את זה

שלא יתחיל לצוץ לך במחשבים אחרים).

בנוסף יש את תיקיית הAPP DATA (מוסתרת בתוך תיקיית היוזר שלך) שמחזיקה בדרך כלל הגדרות של תוכנות כאלה ואחרות.

לא הייתי מתעסק עם זה יותר מדי אלא אם כן יש לך איזשהי תוכנה שעבדת קשה בשביל לקנפג אותה כמו שאתה אוהב.

חייגן אינטרנט- יש לך ראוטר? אם כן אז ה"חייגן" כבר מוגדר בו, אין לך צורך לעשות שום דבר.

אם לא, תרשום לך את ההגדרות בצד.

יש לך 4GB זכרון RAM או יותר מזה? וודא שאתה מתקין את הווינדוס בגירסת 64ביט שתוכל לנצל את הנפח הזה. 32 ביט תנצל 3.2 בערך.

רוצה את הווינדוס בשפה מסוימת? וודא שאתה מוריד את גירסת הULTIMATE שמאפשרת שינוי שפה ע"י עדכון פשוט. (אפשרי גם עם גרסאות אחרות אבל זה דורש יותר התעסקות).

פורסם

אם אתה מפרמט ומשאיר את אותר מע' הפעלה WIN 7

יש לך את התוכנה הזו, שעבדה לי מעולה על עשרות יוזרים, מגבה הגדרות ואת רוב המסמכים: Windows Easy Transfer

היא לא מגבה משחקים ותוכנות

Suzuki Jimny

פורסם

כן, אני משאיר את הווינדוס 7 אולטימט. פשוט עושה פרמוט. אין לי כל צורך שיישארו משחקים וזה. רק דברים שחיוניים לתקינות המחשב, דרייברים, תוכנות שימושיות כדומה.

תודה לשניכם על העזרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...