Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב הודעות על כייסים במקומות הומי אדם - ממה שאני זוכר יש מחקרים שמראים דווקא עליה בכיוס בעקבות תליית השלטים. הסיבה פשוטה - אדם שרואה את השלט אוטומטית טופח על כיס הארנק לוודא שהוא במקומו, וכך מקל מאוד על הכייס הצופה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בברצלונה ניסו לכייס את אשתי 4 פעמים בתוך שבוע.

לא הצליחו כיון שהיא למדה את הלקח מפראג, והתיק שלה היה עמוק מאוד עם הרבה מאוד רוכסנים פנימיים. היה יכול לשמש יופי של פתיון אם היו בו אמצעים שיפגעו באצבעות הכייס.

אבל אני חוזר על מה שכתבתי קודם. בארנק מחזיקים 50 אירו ואולי כרטיס אשראי אחד, השאר - במקום מסתור. זה הכל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובות הם נלקחו בחשבון.

צריך מתאם לשקע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לתקעים אירופיים (2 פינים) - לא. לתקעים עם הארקה - כן. השקע\תקע הישראליים המאורקים הם ייחודיים ולא קיימים בשום מקום אחר בעולם, אבל השקע הישראלי מקבל תקעים אירופיים לא מאורקים, ובהתאם לכך מכשירים לא מאורקים משווקים בארץ עם תקעים אירופיים סטנדרטיים.

ראה כאן

בכל מקרה - אני ממליץ לך לקחת מעביר אחד מסוג אירופי\אמריקאי לאירופי, לפעמים יש שקעים מאוד שקועים ותקעים קצרים לא נכנסים מספיק עמוק. משהו בסגנון הזה שיש לו פתחים שמקבלים תקע אירופי ופינים המתאימים לשקע אירופי.

והכי חשוב - לבטל אפשרות "נתונים בנדידה" כדי שהסמארטפון לא ירושש אותך. או להסתפק בכסילופונים.

לבדוק מראש אם במלון יש חיבור אינטרנט חינם ואם הוא אלחוטי או שצריך להביא כבל רשת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתאם אוניברסלי שמכסה את כל האופציות תמיד כדאי שיהיה בתיק:

Travel_Universal_Adaptor_and_Surge_Protector.jpg

מעבר לכך, באיטליה מדובר סה"כ בתקע עם שלוש שיניים שעומדות בקו אופקי אחד.

תקע ישראלי של שתי שיניים אמור להיכנס לשקע כזה, אבל לא אם הוא מוארק.

Italian-Three-Pin-Plug-with-Power-Wire.jpg

• תוכן חדש...