Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה מלכתחילה התחילו בעיות עם הסטרטר? (בעיות בו או בהזנה שלו?)

מה יש לך עכשיו ומה אין לך? תכתוב לי באופן מסודר.

פורסם

את הממסר הגברה לסטרטר התקנתי בעצמי בעקבות מפליי מתח רגעיים(בכל זאת רכב ישן)שהיו לי מדיי פעם בקוו החשמל בדרך לסטרטר אשר גרמו לעיתים לתפיסתו בעת נסיון התנעה,דבר שאגב הוכיח את עצמו ומאז(כבר מספר חודשים)לא נתקלתי בבעיות עם הסטרטר בזמן התנעה.

פורסם
אורן ,אבל איך אתה מסביר את זה כשאני מחבר חזרה את המתג המקורי הישן הכל עובד מצוין והבגא'ז נפתח ?

.....כרגע זה לא נראה רציני.

אורן

נשמע מופרך, צלם איך זה נראה אצלך.

לפי החיווט בסרטון,אין שום סיכוי שמה שאתה מתאר קרה במציאות, אני אהיה הראשון להתנצל ברגע שתעלה סרטון שבו אתה מניע את הרכב מהמתג הנ"ל ולאחר ההחלפה פותח את תא המטען.

אורן

....בקיצור, לדעתי אפשר לנעול.

צודק. יש גבול.

אני מדגיש את שרשמ פותח השרשור באחד מתגובותיו הוא עצמו:

אורן ,אבל איך אתה מסביר את זה כשאני מחבר חזרה את המתג המקורי הישן הכל עובד מצוין והבגא'ז נפתח ?

הטעית אותנו ביודעין (ההדגשה בציטוט שלך עצמך, באדום) , ואתה מצפה שנשבור את הראש בתשובות בזמן שכולם רושמים לך שזה לא יתכן.

להגדשה -- מעגל ההתנעה ברכב שלך פשוט ביותר. אם מעגל ההתנעה שלך פועל כראוי, כל שנשאר לך זה לסדר שגם מעגל פתיחת תא המטען יפעל.

הוסבר לך כיצד מעגל תא המטען פועל:

זהו מתג 2 חוטים שסה"כ סוגר מעגל עת לחיצה. חוט אחד מזין מתח למתג, השני מעביר את הפקודה למנוע בתא המטען כאשר לוחצים על המתג.

אין בעיה לסדר שהמתג הנ"ל יניע את הרכב.....................בברכה

וודא שמגיע מתח מלא למתג, ומנקודה ראויה, ולאחר נתיך (פיוז) הגנה לפי ההוראות. וודא שהחוט השני יוביל מתח מלא למנוע פתיחת תא המטען. וודא שמנוע תא המטען עת לחיצה על המתג מקבל את הפקודה המלאה לפעולה בשני החוטים שלו. וודא שאף לא אחד מהחוטים אלה של מעגל פתיחת תא המטען, התעלקו עליהם.

השרשור ננעל. תוכל להמשיך ובנתונים עובדתיים ומדוייקים בלבד וללא הטעיות בשרשור חדש וענייני, ככל שעדיין יהיו שאלות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...