Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני גם רציתי! אבל הבעיה היא שה"הוא שאסור לשלוח לו הודעות, כי הן לא ייקראו" ייכנס בנו באזהרות. אותך על מעשה, ואותי על שידול. אם רק הייתה איזו דרך שאתה יכול להמחיש לנו מה זה, אבל מבלי שזה ייחשב לתוכן פורנוגרפי :roll:

attachment.php?attachmentid=346933&stc=1&d=1374270445

bukkake-demotivational-poster-1222480758.jpg

פורסם

אם כבר ענייני אוכל לכלב. הכלב שלי קיבל דוגלי פעם. הוא אמנם לא הביע תלונות אבל הרצפה בבית נצבעה בצבעי במסקנות שלי - מאז הדבר הזה לא נכנס יותר לבית.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הגזמתם.

כאילו שאף אחד כאן לא דופק שווארמה או פלאפל אף פעם...

זה לא שיא הערך התזונתי המזין, אבל בטח לא רעל עכברים. סתם כמויות גדולות יותר של עמילן במקום שאריות בשר.

פורסם

כן, אבל תחשוב מה היה קורה לך אילו אכלת רק שוורמה ופלאפל ולא שום דבר אחר.

חוץ מפינוקים שאני נותן לכלב פעם או פעמיים בשבוע וגרגרים ספורים של אוכל לחתולים שהוא מצליח לשנורר מהם, הוא אוכל רק את האוכל שלו.

חוצמזה שהכלב שלי בררן במיוחד, לפעמים אני חותך לו נקנקיות ומערבב את כל העניין ממש טוב בין הגרגרים שלו, אח"כ אני מוצא ערימה גדולה של גרגרים רטובים שנכנסו לו בטעות לפה (ויצאו משם מהר מאוד).

פורסם

כתבתם על פעם אחת שבה הכלב קיבל בונזו/דוגלי ונעלב עד עמקי נשמתו העדינה.

כולה כלב, מה זה הפינוק הזה? היו לי כבר מעל עשרה כלבים בחיי. אמנם חומוס מתנהג בכלל כמו גורס אשפה, אבל אף אחד לא עשה פרצופים של באסט מאוכל קצת פחות מסופר-פרימיום...

basset-hound.jpg

פורסם

מה גם שאני לא יכול להרשות לעצמי משהו אחר,

אז פעם פעמיים בשבוע אני גם נותן לה שאריות מהאוכל שלי.

זה היתרון בכלבים מעורבים-לא עושים עלייך פוזות

ומברכים ברכת המוציא על מה שיש.

Gn'f'R

פורסם

אני אספר לך סיפור קטן על הכלב שלי,

שבת בצהריים, חם אבל יש בריזה טובה, אני והכלב יושבים על הגג (בית פרטי) ומסתכלים על נמלה קטנה אחת (שחורה, רגילה) שעושה את דרכה לכיוון שלנו, לקח לה בערך שעה לעשות את הארבע מטר הללו עד שהיא הגיעה אלינו, כשהיא הגיעה היא טיפסה על הרגל של הכלב, הוא נעמד עם הרגל באוויר והתחיל לצלוע, אני מכיר את הכלב קם וניגש ומוריד את הנמלה מהרגל שלו תוך כדי שאני דואג שהוא יראה שהנמלה יצאה, שנייה אחרי הוא הפסיק לצלוע.

פורסם

היום בעודי מסתובב בחניון ראיתי רכב עם מדבקה של אופרייט ליס ולידו מדבקה נוספת. יד המביעה שביעות רצון עם הכיתוב "לקוח מועדף".

מחברה כזו, המעדיפה לקוח אחד על פני אחר, לא הייתי רוצה לקבל שירות...

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אני אספר לך סיפור קטן על הכלב שלי,

שבת בצהריים, חם אבל יש בריזה טובה, אני והכלב יושבים על הגג (בית פרטי) ומסתכלים על נמלה קטנה אחת (שחורה, רגילה) שעושה את דרכה לכיוון שלנו, לקח לה בערך שעה לעשות את הארבע מטר הללו עד שהיא הגיעה אלינו, כשהיא הגיעה היא טיפסה על הרגל של הכלב, הוא נעמד עם הרגל באוויר והתחיל לצלוע, אני מכיר את הכלב קם וניגש ומוריד את הנמלה מהרגל שלו תוך כדי שאני דואג שהוא יראה שהנמלה יצאה, שנייה אחרי הוא הפסיק לצלוע.

עכשיו סיפור הנסיעה ליבואן המזון נשמע הגיוני.

Gn'f'R

פורסם

גיבוב שאלה מטופשת

אתמול קיבלתי דואר רשום. למה לעזאזל הדוורים לא שמים את הפתק בתיבה, כמו כל מכתב אחר, אלא מדביקים אותו על הדלת עם הפס המעפן הזה?

אולי תשים את כל הדואר שאני מקבל ליד הדלת וזהו? ואם זה ייפול ויעוף? אני גר בקומת קרקע. אין דלת ראשית לבניין- שתי מדרגות מהמדרכה והופל'ה הדירה שלי.

דואר מטומטם :evil:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...