Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזמן לא אכלתי שאוורמה בלאפה עם פחית קולה. אם זה מגיע ל 50 ש"ח מצבנו על הפנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פה שווארמה בלאפה עולה 32, קולה זכוכית או פלסטיק עולה 8, לימונדה בכוס 5.

שווארמה לא מי יודע מה, בסדר כזה לתקוע לארוחת צהריים, אתמול אכלתי שווארמה בצלחת, היום לקחתי פילה סלמון

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה שמן? שמן זה של עניים.

פתיתים גורמה עושים עם חמאה איכותית.

בעצם כל דבר עושים עם חמאה, תמיד יוצא יותר טוב.

זורקים קוביה נדיבה של חמאה לסיר, מוסיפים בצל חתוך קטן קטן, כשהוא מתחיל להזהיב, זורקים את הפתיתים ומערבבים עד שהם משנים צבע, מוסיפים מים, מערבבים ומורידים את הלהבה.

חמאה זה הסוד לאוכל בן זונה, לא צריך להוסיף מלח. גם סטייקים בחמאה יוצאים סוף, על מחבת.

haters will hate

פורסם
כן, סוכריות במקום עודף, זה מה היה נותן הקיוסק (שהיה ע"י בי"ס היסודי שלי, בבת-ים. מנש היה שמו) לילדים שקנו אצלו.

חולגי, איזה יסודי? נשמע כאילו למדת בא.ד.גורדון? !

haters will hate

פורסם

שאילתא לי אליכם מגובבים.

כבר שלושה חודשים שאני יוצא עם מישהי, מתוכם חודשיים אנחנו ביחד כזוג בצורה אינטנסיבית.

היא מדהימה. ונפלא לי איתה, והיא מצחיקה אותי וחכמה בטירוף, מאתגרת אותי ואני יכול להעביר שעות בלדבר איתה/לבהות בה/לשכב איתה ולא להרגיש בכלל.

ממה שאני רואה בינתיים, היא בת זוג נהדרת. משקיעה ונותנת מעצמה, ומלאת הערכה כלפי וכלפי דברים שאני עושה עבורה. פתוחה איתי לחלוטין ויש לנו תקשורת יוצאת דופן.

הבעיה היא, שהיא גבוהה ממני בסנטימטר שלם. מה לעשות, אני לא בחור גבוה במיוחד (179).

חוץ מזה, מידת הנעליים שלה קטנה במספר אחד בלבד משלי. מה לעשות, גם הרגליים שלי לא עצומות (42).

היא חושבת שאני אפרד ממנה בגלל זה.

ואני אומר לה שהיא מפגרת.

ואז אני עושה לה ריגשי ושואל אם היא לא בטוחה שאני מרגיש מספיק גברי בשביל להתנהל עם משהו חוץ מבובת חרסינה בגובה מטר ואסימון על 35 ק"ג.

ואז היא מתבאסת כי אני צודק.

אולי תוכלו לשפוך קצת אור על הנושא?

אני באמת לא יודע מה לעשות.

טל,

שכותב בצורה מאוד נייטרלית.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הגובה\מידת נעליים לא משמעותי בשיט.

נשמע שתצטרך לחפור לה\להוכיח איכשהו שלא תפרד (או שאולי היא לא מודעת 100% שהכל פסדר ביניכם וממשיכים כרגיל)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אולי היא אומרת לך את זה, כי זה מפריע לה? (הגובה)

בכללי, זה כולה ס"מ אחד. זה כלום. שים בלנדסטון והכל יהיה בסדר :wink:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

רגע - היא גבוהה ממך ב1ס"מ כששניכם נניח יחפים?

אם אתה עם נעלי ספורט\אחר והיא עם עקבים - היא תהיה עוד יותר גבוהה ממך?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

טל, יא נבלה, איזה כיף לך. אני צריך להתבוסס עם נשות המטר וחצי שנמצאות אצלי בארסנל..זה פאקינ' לא נח!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כנראה שהיא לא חכמה. אם היא היתה חכמה היא היתה מבינה שיש למצבכם יתרון עצום: היא פטורה מעקבים!!

ד"א - אחותי כבר קרוב ל-40 שנה עם בחור שבדיוק בגובה שלה, ושניהם לא גבוהים. לא הפריע להם בגיל העשרה ולא מפריע להם בגיל החמישים פלוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...