Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמנע ככל האפשר מלהקשיב למי שאומר לך מהי בירה טובה. כל אחד והטעם שלו, אין כאן נכון ולא נכון.

יחד עם זאת, החך לומד להעריך טעמים ככל שאתה מנסה יותר, ובהחלט משתכללים עם השנים.

שפירא לא הרשימו אותי בשום דבר שלהם שטעמתי, לנגב יש את פורטר אלון שהיא אחת הטובות בשוק לטעמי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נסיעה לתל אביב בשילוב וויז פשוט שילוב נהדר בלאטטטטט (בציניות)

בלאט שוב פעם.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

הזמינו אותנו לארוחה על חשבון אחותה, לאתלך ? זה כולה חצי שעה נסיעה, הבעיה שאני לא מכיר את המקום והוויז מקשה עליי.

FRANCE

פורסם

דניX הוייז עובד לך? לי הוא עובד אך הבחורה משום מה צרודה באופן מבהיל (בולעת מילים על ימין ועל שמאל)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

איזה עובד...אייפון 4 מחורבן, עד שעבד מישהו התקשר וישר ניתקתי ופשוט איבד קליטה ונסעתי 10 דקות כמו דבע!

FRANCE

פורסם
דניX הוייז עובד לך? לי הוא עובד אך הבחורה משום מה צרודה באופן מבהיל (בולעת מילים על ימין ועל שמאל)

אצלי הבחורה מדברת כמו רובוט

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

דניקס תחליף לאנדרויד והכי טוב וויז באנגלית. לא יודע למה אבל הקול הרבה יותר נעים באנגלית

פורסם
איזה עובד...אייפון 4 מחורבן, עד שעבד מישהו התקשר וישר ניתקתי ופשוט איבד קליטה ונסעתי 10 דקות כמו דבע!

lol'z :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אנלוגי אנחנו צריכים לעשות איזה עסקת חליפין של בירות מבשלה, למרות שמעטות המבשלות שלדעתי מצדיקות את המחיר הלא שפוי של הבירה.

מסכים ומוסיף לעסקה בירות תוצרת בית, ובתוכן גולת הכותרת בדמות ה-IPA המטורפת שאני ממש מחזיק את עצמי לא לשתות כדי שלא תיגמר.

אגב, העמליה המדוברת - 100 ש״ח ל-12 בקבוקים של שליש. לא זול ממש, אבל בטח לא יקר יחסית.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אף פעם לא הבנתי את הIPA, בירה שהסיבה היחידה שהיא פותחה זה כי היא יכלה לשרוד את המסע להודו בחביות בלי להתקלקל. שותי IPA בעת המודרנית מקבילים בעיני למי שאוכל מצות שלא בפסח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...