Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נס בבוקר עושה שלשול, בצהריים הוא עושה קקי, בערב הוא עושה את שניהם יחד אל תוך הלילה.

נ.ב

גיבוב בשירותים אי שם בגרמניה הקרה, אבל היי האסלה היא מחוממת.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
מה הקטע של נס בבוקר עושה קקה ? אבל בצהריים לא ?

עדכון, קיבלתי את הימי חופשה :)

כשתגדל תבין :)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
גם אני רוצה להשתולל בשטח עם טרקטור...

פעם אחת יצא לי להשתולל עם מניטו, הנעה קדמית אומנם אבל היגוי אחורי, צמיגים רכים ועם מעט אוויר יחסית אבל המשאבת שמן הגה קצת עייפה ולסובב ההגה היה בהחלט משימה, הנהיגה מפחידה אבל כיף.

אנלוגי, איזה טרקטור זה ?

דניקס, צעקת ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בדיוק בשביל הקקי אני שותה נס בבוקר, איך שנגמרים הסיגריה והנס אני על האסלה. אין כמו להתחיל את היום ריק.

אני כ״כ מקובע בזה, שאין כמעט מצב שלא אקום 45 דקות לפני שאני צריך לצאת מהבית ע״מ לבצע את השגרה הזו. כן, גם אם יוצאים ברבע לשש אני אקום בחמש.

זה ג׳ון דיר ישן שמתפקד כפסל בכניסה למושב.

לגבי המניטו, כשעבדתי בבית אריזה לפני אי אילו הרבה שנים, הכי כיף היה להשתולל אחרי ששוטפים את הרצפה. מי שלא ראה מלגזה בדריפט לא יודע הצגה טובה מהי. אגב, כשכולם אהבו את המלגזות החננות (טויוטות) עם הצמיגים החלקים, רק סחבק כל פעם קפץ למניטו שטח הזקנה. גם היא נתנה בדריפטים, למרות צמיגי השטח.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
פעם אחת יצא לי להשתולל עם מניטו, הנעה קדמית אומנם אבל היגוי אחורי, צמיגים רכים ועם מעט אוויר יחסית אבל המשאבת שמן הגה קצת עייפה ולסובב ההגה היה בהחלט משימה, הנהיגה מפחידה אבל כיף.

אנלוגי, איזה טרקטור זה ?

דניקס, צעקת ?

הכנתי את עצמי, אממ אמר לי מזה ה7 ימי חופש שהיית ברומניה, אמרתי לו, ראיתי שמגיע לי 10 ימים לפי התלוש שלקחתי מהיועץ מס.

כולו כזה התבאס, אבל הכסף אצלי. :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

מזכיר לי את הימים הטובים של השליחויות בת"א.. כל בקר כוס תה עם נענע. מכין את התה, נכנס לחירבון מס' 1, יוצא, שותה חצי כוס תה, נכנס לחירבון מס' 2, יוצא, שופך את החצי שנשאר ומתחיל את היום קליל!:-P

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בבוקר הכי מעצבן כשזה יוצא במתכונת משחה וצריך חצי גליל כדי לנגב את זה כמו שצריך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נו, הגיבוב התחיל מטחורים ונגמר בקקי. זה מדרון חלקלק, תרתי משמע.

אצלי דווקא יציאות הבוקר מצויינות, כמעט לא צריך נייר. הגוף שלי מכונה מדוייקת בקטע הזה. רק בקטע הזה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אני יכול לעשות קקי בבוקר גם בלי קפה.

זה כי אתה ילד.

בגילנו אתה צריך לזעזע את המערכת, להכניס את הגוף לשוק, ואז אנחנו מחרבנים כמו שצריך.

שתגדל תבין ותסבול.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
חחחח אני רק שוכר פה עם החברה, כול הציוד שלי נמצא ברחובות אצל ההורים, שם יש מקום לאחסן ולעבוד.

דבר איתי אם אתה רוצה אני אשים דברים באוטו כשאבוא בתחילת שבוע.

אגב - מתחילה תקופת מבחנים, אין לי הרבה זמן, אני אנסה.

עד איזה שעה אתה עובד? בוא נלך עם הילד שיקנה כבר 205

מסיים לעבוד בשעות 7/8 איזה דייטלינג, הצבע מתקלף באיזורים למעלה, חבל להשקיע כסף על זה, אני מתכנן פלסטידיפ.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...