Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן 2008 נורת תקלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב הנל מופיעה תקלה electronic fault ומופיעה לסירוגין (לפי דעתי קשור לתיפקוד הגיר) שאלתי היא האם שאגיע למוסך לאבחון התקלה והמנורה איננה תדלק האם בכל זאת הסקנר של המוסך יקרא את התקלה?

פורסם

הייתה לי את אותה הודעת שגיאה לפני מספר חודשים , הוחלף יוניט אור בלם לאחר סריקה של המחשב לאיתור תקלות

הבנתי שזו תקלה נפוצה לרנו מגאן.

אני חייב לציין שזוהי הודעה מאוד כללית ומומלץ לבצע סריקה במחשב למציאת התקלה.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אין לי בעיה באורות הבלם בדקתי היום מרגיש שזה קשור לגי מקוה מאד שאני טועה האם נכון שהסקנר שמשתמשים בקרסו הוא יחודי ולא כמו במוסכים שאינם מורשים? יש מישהו מומלץ? ובדרך להחליף את נוזל הקירור(בכל זאת 5 שנים)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לאחר בדיקה ממוחשבת אכן יוניט אור בלם תודה לאורן שירותי רכב על האבחון ועל תיקונו אפילו ללא חיוב על עבודה

• תוכן חדש...