Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

יש ברשותי רכב,עם סיפור קצת מסובך.

אחותי נסעה לחו'ל והביאה לי רכב,בינתיים אני תקוע עם הצבא בקטע של הרישיון אני כמה שיעורים לפני טסט פנימי.

עם כל העיניין של המלווה,וזה שהרכב סתם עומד,חשבתי שעדיף לי כבר למכור אותו,ובעתיד להביא רכב ראשון בתקציב של 10 אלף.

אני צריך שתתנו לי מחיר בשביל לפרסם אותו ביד2 וכו'.

המחירון שלה ביד2 הוא כרגע 12,700

יד שניה,עברה בעלות על שם אבא שלי,לא יודע אם זה נחשב כבר ליד שלישית אם ככה.

אוטומת

צבע לבן

מבפנים היא נקייה לגמרי ושמורה הייטב.

כמעט ולא נסעו ברכב בשנה האחרונה,אחותי קנתה אותו והשתמשה בו לצורך נסיעה של קלימוטר בודד לעבודה וחזרה לבית.

צריך לעשות טסט,הטסט כבר נגמר בסוף יוני.

עכשיו נעבור לחלק הפחות טוב.

המראה הימנית קצת שבורה,הכוונה שהיא מתנדנדת.

יש בעיה במגעים בווינקרים,צריך לשחק עם הווינקר שיאותת כמו שצריך.

החלון מצד שמאל שליד הנהג יוצא מהמקום.

הטמבון מצד ימין למטה קצת יצא מהמקום,כמו כן הלמטה של הרכב כמו פח שחור כזה יצא מהברגים שלו,חיזקתי את זה עם אזיקונים,אם תרצו אני יביא תמונה.

אלה הבעיות העיקריות ברכב,מאמין שתיקון של ארבעת הדברים הוא לא משהו בשמיים.

דעות בנושא?,אם תרצו שאצרף תמונות בכיף.

לא ראיתי שיש הרבה רכבים מהסוג הזה בלוח של יד2,לשים 11 אלף זה הגיוני למצב שהרכב נמצא בו?(מחיר סופי בלי התמקחויות)

אשמח לעזרה חברים,דיי חבל לי על רכב שעומד בצד כבר כמה חודשים.

פורסם

טסט זה בערך אלף שקל,כמה הרכב עבר?

כניראה שיכולים להכשיל אותך בטסט על המראה,ועל וינקרים במידה ובאותו רגע תהיה לך בעיה,ככה שאם אתה משיג מפרוקיה מראה ותיקון הוינקרים זה עוד הוצאה,מראה אני מאמין 150 שקל בערך,לגבי הוינקים תלוי מה הבעיה.

לגבי הפגוש אין מה לעשות הרכב בן 13 ואתה לא דורש מעל ממחירון,

כמו שאני אומר לשאר האנשים,תבדוק מחיר ממוצע ביד2,אני מציע לך לעבור טסט כי אנשים נרתעים לקנות רכב שהוא ישן ללא טסט,כי הם פוחדים שיהיו בעיות איתו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התשובה.

אז הרכב עשה 115,000

יש ברכב עוד בעיות בבדיקה שאחותי עשתה לפני שקנתה את הרכב מאיזה מוסך למרות שהוא עבר טסט.

לגבי המראה,חבר שלי אמר לי אפשר לחזק את זה עם אזיקון ככה שזה שטויות,ווינקרים אני ינסה לתקן בעצמי.

להתחיל עם 11 אלף ש'ח ואם אחרי חודש אני לא מצליח למכור להוריד במחיר?

פורסם

אם העניין שלך להוציא רישיון זה כמה חודש עד שנה, לא הייתי מוכר את הרכב, בשביל ההתעסוק של 10 אלף שקל למכור את הרכב שאתה אומר שהוא במצב טוב בתוכו, רק כמה תיקונים מבחוץ, לא הייתי מוכר,

פשוט אל תעשה טסט כרגע, תבטל את הביטוח חובה, ותמצא מקום טוב להשאיר אותו (מתחת לבניין, בעבודה או בחנייה פרטית),

תוציא את הכבלים של המצבר ותנעל את הרכב, כל שבועיים תעשה לו שטיפה זרירה חיצונית וסלמטק.

חבל פשוט להתעסק למכור אותו ואז עוד חצי שנה שתוציא רישיון לחפש רכב בתקציב כזה, תצא לך הנשמה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

+1.

עדיף שתשבית אותו זמנית. זה לא שאח"כ יש לך תקציב של 40 אלף שקל לקנות רכב מיני בן שנתיים. אח"כ תצטרך לחפש המון כדי למצוא רכב שכל הבעיות שלו זה ידית איתות דפוקה ומראה שבורה.

• תוכן חדש...