Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום אחרי קריאה בפורות התחלתי ליישם איך לשתוף נכון את האותו בשיטת שני הדליים כפפת מיקרו פיבר ושמפו מתאים.

עכשיו אני רוצה לעלות רמה אך בלי לקפוץ מעל הפופיק ובלי לקרוע את הכיס ברשותי פסאט ישנה 2002 אך במצב מעולה בצבע אפור כהה מטלי מעיון בפורות הבאנתי שעדיף להשתמש באוטם ולא בפוליש לצבע זה

איזה חומרים וציוד אתם ממליצים לי לקנות למתחיל כמוני

קישורים התקבלו בברכה

תודה מראש

פורסם

אוטם ופוליש זה שתי דברים שונים. פוליש מוריד שכבה ואוטם, מוסיף שכבת הגנה. אתה בטח התכוונת לווקס.

מה התקציב שלך? מה מצב הרכב?

יש פה מספיק שרשורים על מוצרים שאפשר להשיג בזול מ EBAY, כגון פלסטלינה, מגבות מיקרופייבר ועוד אביזרים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

קרא עוד בפורום, אתה עוד לא מספיק בקיא בדברים, פוליש ואוטם הם שני דברים שונים ואין בניהם קשר (יש קשר, אבל אחד לא מחליף את השני).

את זה כבר קראת ? http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=457658&highlight=%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%9F

(למרות שנגמרה שנת הלימודים, שב ותתחיל ללמוד).

כהמלצה (אני) הייתי ממליץ לך להתחיל עם ווקס GOLD CLASS LIQUID WAX של meguier's, זה היה הווקס שאני התחלתי איתו, הוא מאוד פשוט ליישום (לא שניסיתי הרבה) והוא זול יחסית (כמובן שגם מגבת מיקרופייבר וספוג יישום).

אם אתה רוצה אתה יכול לעשות גם פלסטלינה לפני היישום של הווקס (תקרא הרבה לפני, שלא תעשה נזק) ואותה אתה יכול לקנות מEBAY.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בדיוק באתי לכתוב שאם אתה מתחיל, אל תתקרב לפוליש.

באיזה ווקס להשתמש? זה כמו לשאול איזה רכב לקנות......

להתחלה הייתי ממליץ לך את אחד הווקסים הפשוטים של MEGUIARS או אפילו TURTLE WAX ICE או אחד הווקסים "עם הצב" שמוכרים באוטודיפו.

כך שאם לא תאהב את הרעיון של ליישם ווקס לפחות לא תתקע עם בקבוקון של ווקס שקנית ב 200 ש"ח.

אם תאהב את הרעיון תוכל להשקיע במשהו טוב יותר עם הזמן.

מאיפה אתה? אם מאיזור הדרם, אני יכול להביא לך את הווקס הפשוט שהתחלתי איתו כדי שתתנסה קצת כי הוא עושה ברק לא רע בכלל.

מעבר לזה אתה תצטרך אפליקטור ווקס או אם תרצה לחפש באתרים בחו"ל תכתוב WAX APPLICATOR.

כמו כן, לשלב הניגוב תצטרך מגבת לניגוב הווקס (או באפינג)...BUFFING TOWEL.

ממליץ על המגבת של CHEMICAL GUYS הצהובה שמוכרים באוטוסטור וב VIX ב 29 ש"ח.

בהצלחה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

זו פלסטלינה מומלצת

http://www.ebay.com/itm/400486067103?

ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

בטח לאחד ממשתמשי הפורום יש המלצה לכפפה זולה וטובה מאיביי??

טרטל ווקס אייס יעשה עבודה מצויינת לרכב. אם אתה רוצה אפשרי גם מגווירס.

קוויק דיטיילר יש את הONR שנמכר באוטוסטור,למרות שזו פלסטלינה שאפשרי לעבוד איתה גם עם מים.

כמה מטליות מאיביי.

תקרא את המדריך ש rupni ציין ואם היו שאלות אנחנו פה.

לא תעבור את ה200 ש"ח.

שהיה בהצלחה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...