Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי ב1 בלילה בכביש בין מחלף סומך לעכו ויש שם מד מהירות רשם לי 89 והמהירות המותרת שם 60. המקום בשיפוץ

(היה נידת מאחורי המד מהירות)

ושהמשכתי לנסוע לכיוון נהריה רגבה נסעתי 110 עד למתחם רגבה (יש שם מצלמות)

היו עוד 3-4 מכוניות שנסעו בערך במהירות שלי

רציתי להביא כישור לGOOGLEMAPS אבל זה לא נותן לי אין לי 20 הודעות

אני בדרך כלל נוסע במהירות המותרת הכביש היה ריק ב1 בלילה נסעתי מהר בלי להרגיש :-(

אני עכשיו לחוץ יש לי רישיון רק 6 חודשים ואני לא רוצא להפסיד אותו בגלל יום אחד

פורסם

ושהמקום לא בשיפוצים המהירות המותרת שם היא 90?

אם הניידת לא עצרה אותך, אז לפי דעתי אתה לא צריך לדאוג.

ולגבי הנסיעה לנהריה יש בסה"כ 2 מצלמות אז אם לא ראית פלאש אתה לא צריך לדאוג(וזה לא משהו שמפספסים בלילה).

ובוא נגיד שהיו מצלמים אותך על 110 במקום 90, זה בסה"כ קנס של 250 שקל בלי נקודות, ממש לא שוללים על רישיון.

פורסם

לדעתי אין לך מה לדאוג !

המד מהירות שרשם לך 89 - זה סתם מד מהירות דיגיטלי של מע"ץ ובטח לא מצלמה ! וגם אם שוטר ראה את מד המהירות הזה , הוא לא יכול לתת דו"ח המבוסס עליו , כדי לקבל דו"ח מהירות אתה צריך להיות מצולם ע"י מצלמות המהירות או להיטפס ע"י שוטר שמודד את המהירות שלך עם מכדיר יעודי .

השלט הזה (או מד המהירות הזה ) לא מיועד לאכיפת מהירות הנסיעה .

פורסם

אם מדובר באכיפה באמצעות ניידת אז אין כל סיבה לדאגה

אם לא נתפסת או עוכבת במקום לא יוגש נגדך דו"ח או כתב אישום

לגבי המצלמות אני סבור שגם כאן אין סיבה לדאגה, קח בחשבון שרוב

המצלמות מכוונת כך שסטיה קלה במהירות לא מצולמת ולא נאכפת.

סע בזהירות

פורסם

אם יש לך נטייה לנסוע מהר ואתה מוטרד ממצלמות, תשקול לרכוש גלאי כמו צ'יטה שיזכיר לך להאט.

לי זה מאוד עוזר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...