Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מגיע מהצפון הרחוק לראיון עבודה בנס ציונה ברחוב אינשטיין 10.

אני צריך עזרה באיך להגיע מתחנה מרכזית ת"א, איזה קו אוטובוס לתפוס?

רב תודות לעוזרים :-D

פורסם

זה בפארק המדע שתכלס יותר רחובות.

הכי קל שתקח רכבת מחיפה/בנימינה עד תחנת רחובות ותלך 10 דקות ברגל

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

במידה ואני תופס 301 ממרכזית, הקו הזה מגיע לרחובות.

לאיזה כיוון אני בדיוק הולך? זה קרוב למכון וויצמן בפארק המדע?

פורסם

כן חבר וותיק.

ולעניין, אמרתי שאני לא מגיע ברכבת. אני נוסע עד לתחנה מרכזית ת"א ומשם אני תופס 301, השאלה אם האוטובוס עוצר קרוב לרחוב הזה..

פורסם
במידה ואני תופס 301 ממרכזית, הקו הזה מגיע לרחובות.

לאיזה כיוון אני בדיוק הולך? זה קרוב למכון וויצמן בפארק המדע?

301 עוצר בפארק המדע. אתה יורד בתחנה, חוצה את הכביש ויורד שמאלה ברחוב המדע מסאפיינס עד לרחוב איינשטיין, אינדיגו נמצאת בסוף הרחוב, בניין בן 7 קומות

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
תודה!

kanfi, אתה יכול לסנן קצת הודעות מהתיבה, כדי שאוכל לשאול אותך משהו בפרטי :)

סיננתי

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

לפעם הבאה, Moovit

האפליקציה היחידה שעושה סדר בכאוס הזה שנקרא תחבורה ציבורית (הקישור לשימוש מהמחשב, אבל כאפליקציה זה עוד יותר מוצלח).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

שלום חבר.

לנסוע באוטובוסים, ועוד בין תל אביב לרחובות, זה סיוט לא קטן.

אם אתה מתעקש, הרי שבצמוד למרכזית החדשה בתל אביב יש תחנת מוניות, ממנה יוצאים מיניבוסים לרחובות בתדירות "רצחנית" (בניגוד לתדירות האיטית של האוטובוסים).

גם באוטובוסים וגם במיניבוסים אתה יורד בצומת "פארק המדע" (התחנה אחרי הרמזור), חוצא את הצומת באלכסון (לא ממש, במעברי החציה), נכנס לשביל שמשמאל ל"יו-באנק" (במקביל לכביש הראשי, בכיוון צפון) וממשיך דרך המדרכה לאורך רחוב ספיר עד שתראה לפני צומת ספיר-איינשטיין מימין את הבניין בן 7 הקומות עם שלט ענק: "אינדיגו HP (ס"ה כ-10 דקות הליכה).

ואם יש לך בכל זאת אפשרות לעשות חלק מהדרך ברכבת, הרי שמבנימינה יש רכבות לרחובות (עם מספר תחנות בדרך) ללא החלפה, והרבה יותר נעים לנסוע בהן.

ואם ברכבת, הרי שאתה יוצא מהתחנה לכיוון הרמזור, חוצה אותו ועוד אחד ואתה ברחוב ספיר. משם אתה הולך עד פינת איינשטיין (ס"ה כ-15 דקות הליכה).

אגב, יש אוטובוסים (קו 26) עד לאינדיגו, אולם אלה נוסעים כנראה רק בשעות הבוקר.

בהצלחה בריאיון.

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...