Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוני אדי רגוע מאוד עכשיו בהתחשב בנסיבות, ותפסיק לפתוח את הפה על כולם לפני שתהיה מוקף באויבים, ואתה חכם גדול פה בפורום אבל כשרואים אותך אין לך פה ולא אומץ להגיד כלום, אם יש לך בעיה תקום ותגיד כמו גבר ואל תתחבא פה, היו לך 1000 הזדמנויות ועכשיו הגזמת לגמרי אז תחשוב פעמיים

פורסם

יש פה ריב כמו ילדים מפגרים

הקבוצה בוואטספ זה בידיוק כמו שעם ההינו מדברים אחד עם השני בטלפון וזה קורה ואני מור ואדי מדברים באופן שוטף

"הישיבות הקטנות" זוכר פעם שהייתה בגן חובה ואז בא אליך חבר לשחק ביחד ?

אז אותו דבר מה שקורה פה זה לא שאנחנו באים למבפגש אנחנו באים לשבת עם חברים לספר מה היה השבוע לשתף בתור חברים אתה רוצה להגיד לנו לא להיפגש ?? היה כל כך הבדל עם הפגישות של הכל שבוע ההיו בבית של אדי או מור או בנשר

אין אבדל אנחנו לא מחשיבים את זה כמפגש זה סתם ישיבה

יוני כמה שאני אוהב אותך נו באמת את אזבתה לטיסנים ואין לך יותר מידי באודיו

היה החלתה של כל האנשים הקבועים במפגשים להפוך את המפגשים לפעם בחודש בגלל חוסר עיניין

ברגע שהיה עינייין היה אפילו כל שבועים כולם רוצים שהיה הרבה אבל אין אנשים ואתה רואה את זה

אני לא באה לפתוח פה חזית אני אוהב את כולכם ואני הכי נטרלי שבעולם

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

פורסם

וביום שיוני יגיע לקרסוליים של אדי שמראה פה איפוק שלרוב האנשים אין בכלל הוא יקבל כבוד, ואם אתה לוקח צד אז תבדוק שבחרת בנכון...

פורסם
חבל שאתה יורד לרמה כזאת של דיבור.

מעבר להכל, עזוב בצד את הקבוצה, המפגשים הקטנים כל שבוע, הרס/לא הרס.

לא התייחסת לדבר אחד מרכזי ביותר בכל הוויכוח הזה,

באת והחלטת על דעת עצמך על מפגש, בלי לשאול אף אחד בלי להתייחס לאף אחד.

ואתה בא ומטיח האשמות בכולם.

תעשה בדק בית.

אני מחכה להנהלה של הפורום, ואני ממש חושש שכולם יפסידו פה בגלל הגחמות האישיות של חלק קטן מאוד מהמשתמשים פה.

באמת שחבל.

אני לא יודע מי החליט לפעם בחודש מפגש אבל דיברתי אם כמה אנשים וזה היה קצת מאוחר להם לפעם בחודש, ואם מישהו לא יכול החודש והוא רוצה מפגש קרוב אז מה הוא יככה חודשיים בגלל שאתה ואדי ועוד כמה חברה נפגשים לבד ופשוט נמאס להם מהמפגשים הקרובים והדלילים?

דבר שאני ראיתי את ההעלמות שלך גם מהקבוצה שאתה "יצרת לנו" וגם מנוכחות המפגשים אז החלטתי לפתוח מפגש בלי לערב אותך כי ראיתי שגם קצת ירדת מעניין כי אין לך זמן וכי לא הייתה בעניינים אז מה אתה יוצא עלי וכמו שאמרתי לך ואני יגיד לך שוב לא מתאים לך על תגיע אתה לא עושה לי טובה.

אבל על תהרוס יכולת לבוא להגיד לי בפרטי המפגש מתוכננן לשבוא הבא אז תוריד את השרשור, ולא על דפי הפורום בשביל להתנשא שאתה קובע או משהו.

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

פורסם
יוני אדי רגוע מאוד עכשיו בהתחשב בנסיבות, ותפסיק לפתוח את הפה על כולם לפני שתהיה מוקף באויבים, ואתה חכם גדול פה בפורום אבל כשרואים אותך אין לך פה ולא אומץ להגיד כלום, אם יש לך בעיה תקום ותגיד כמו גבר ואל תתחבא פה, היו לך 1000 הזדמנויות ועכשיו הגזמת לגמרי אז תחשוב פעמיים

גם בפנים אני יגיד לך אם אני ירצה, זה שאני לא אומר כלום במפגשים זה לא אומר כלום, וגם בפנים אני יגיד לך אם יהיה הצורך.

אתה לא מפחיד אותי אני לא צריך אף אחד מיכם בנוכחותי, עם חברים כמוכם לא צריך אויבים, מי שירצה אני יפתח בפניו את הדלת מי שלא שלא ידבר איתי פשוט.

גם ככה תרומה לעולם האודיו אין מיכם, רק באים לבלבת תמוח והולכים.

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

פורסם
גם בפנים אני יגיד לך אם אני ירצה, זה שאני לא אומר כלום במפגשים זה לא אומר כלום, וגם בפנים אני יגיד לך אם יהיה הצורך.

אתה לא מפחיד אותי אני לא צריך אף אחד מיכם בנוכחותי, עם חברים כמוכם לא צריך אויבים, מי שירצה אני יפתח בפניו את הדלת מי שלא שלא ידבר איתי פשוט.

יוני 1

אדי 1

מור 2

אבי 3

1vs 3 אני הייתי עושה את החשבון לבד .....

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

פורסם

בוא ותקרא לילד בשמו, אתה אסיף ובני לא התלהבתי מהחזרה לפעם בשבוע, אל תבוא ותציג את זה כאילו פנו אלייך מספר אנשים ואמרו לך שלא מתאים להם.

אני אישית מדבר חופשי עם משתמשים וותיקים/חדשים בפרטי בין אם על רכיבים ובין אם על המפגשים אז מי שהיה מפריע לו היה בא ואומר, אל תנסה לעוות את התמונה כדי שתיראה יותר טוב בפורום.

לא באתי בהתנשאות ולא שטויות, בהודעה הראשונה שכתבתי רשמתי לך בשיא הכנות שכנראה התבלבלת בתאריכים ושהמפגש הבא בוא בתאריך כזה וכזה, הכל מתועד פה ל דפי הפורום.

בפעם העשירית, לא החסרתי מפגש אחד! כבר כמעט 4 שנים, מהמפגש הראשון שהתייצבתי אליו, וגם אם כן החסרתי? אז מה? מה הקשר? אתה לא מרגיש שאתה מדבר שטויות?? אם אני לא מגיע אבל ממשיך לפרסם את המפגשים ולדאוג לפרסם אותם ב3 פלטפורמות ולענות לאנשים בפלאפון לעזור להם להגיע לא משנה אם אני שם או לא (ואתה מוזמן לשאול אחד אחד) מה זה קשור??

זה שהבחנתי אני ועוד כמה במגמה ברורה שהתבצעה בקבוצה בוואטסאפ שאתם עושים יד אחת והחלטתי שזה גוזל ממני זמן לימודים יקר והתחלתי לעבוד בעבודה שלא מאפשרת לי להיות זמין כל הזמן קשור לתפקוד שלי בפרסום המפגשים באיזו דרך? זה שלא מתאים לי לשמוע שטויות, על הזמנת רכיבים כי הם מסדרה גבוהה או כי הגרף שלהם נראה טוב ממשתמשים יחסית וותיקים או הערכה של שיפורי מערכת באחוזים משמיעה באוזן ללא כל מכשור ואיזה מגבר טוב יותר כי הנתונים על הנייר הם כאלה וכאלה מאנשים שהניסיון שלהם במגברים מסתכם ב2 מותגים נטו, וכבר קובעים כי מותג x הוא הכי טוב, עשה לי טובה עברתי את השלב הזה ואני לא מפחיד להביע את הדעות שלי בפנים מאשר לשמור את הצביעות בהתכבויות פרטיות מאחורי הגב, לא בשבילי יוני, אולי לגיל שלך.

מזה ועד להשפעה של זה על המפגשים, דרך ארוכה ורק הדמיון המפותח שלך שולט שם כדי לנסות להצדיק את עצמך.

אז כן, לא מתאים לי שפתאום קם אדם מחליט שהוא שליט ועושה מה שבא לו, ולו רק בגלל שזה אתה, ברמת העקרון שכל יומיים יקום מישהו אחר ויחליט שבא לו לפתוח מפגש לפי החשק האישי שלו.

בפרט אתה שהחלטת שלא בשבילך ואתה עוזב וזה לא לרמה שלך, ופתאום אתה מפגין כזאת אכפתיות לנושא המפגשים.

צביעות כבר אמרתי?

אני שמח שלפחות אין לך מה לענות בקשר לכל מה שאני כותב, ולשקרים שלך שנתפסת על חם.

כל מי שמגיע למפגשים יודע מי אני, כמה אני משקיע, בזמן המפגש ומעבר לו, ובלי שום תועלת.

כנראה שמציק לך שהרכב שלך כבר מזמן לא מוקד צומת הלב במפגשים ואתה מוציא את התסכול כאן.

כמו שכבר כתבו לך יש לאנשים חיים מעבר, ואם היה משהו לא תקין בפרסום המפגשים אדרבא הייתי מוריד את הכובע בפנייך ושותק בדיוק כמו כשפרסמת את המפגש הקודם ולא אמרתי מילה!, ברגע שאתה קובע מה שבא לך כראות עינייך זה כבר קו אדום.

המפגשים הם לא שלך! תפנים את זה, ובדיוק כמו שהעליתי את הנושא להחזיר את המפגשים לקארס פורום ואלה שאתה טוען שלא מתאים להם מפגש פעם בחודש בכלל התנגדו לחזור לפרסם פה כי:״ יבואו ערסים/ילדים, וגנבים שיהרסו את המפגשים, ואמרתי לכם באותן המילים שהמפגש לא שלנו ואני אתן את הבמה בכל דרך אפשרית כדי לקדם אותם שוב כדי שיעזרו לכמה שיותר אנשים כמו שעזרו לנו בתחילת דרכנו.

אז פתאום חסר לכם ואתם רוצים בתדירות גבוהה? (שוב, צביעות כבר אמרנו?)

תעשה לי טובה תחסוך ממני.

תחזרו לישון ותשמרו על המפגשים הפרטיים כדי שלא תרד לכם הרמה ולא יגנבו לכם את הרכב.

שיא החוצפה מה שהולך פה!

פורסם
גם אני זוכר שהייתי רואה אותך במפגשים שהייתה מגיע לא מוצא את עצמך שם בכלל ממה שהולך שם ואחרי חצי שעה הולך בגלל שזה לא נראה כמו מפגש אודיו, אז תעשה לי טובה.

אתה חוצפן! הייתי מגיע מרחוק במיוחד למפגש ובחיים לא הלכתי אחרי חצי שעה.

אולי אתה זה שהיה מגיע אחרי שעתיים שהמפגש מתחיל ומסתגר במכונית.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

את התרומות שלך כבר ראינו...

דרייברים שמפיקים באס בלי לזוז.

טוויטרים עם תדרים לא שמיעים.

מגבר טרנזיסטור, כי כל השאר לא עובדים על טרנזיסטור.

צוחק על הגדרה של צליל חם/קר, אלו שטויות של קארס פורום וכל הילדים שם... (שאפילו בוויקיפדיה מופיעה ההגדרה) באמת שכחתי כמה אתה מזלזל פה במקום ופתאום חשוב לך לפרסם פה.

ועוד שלל עצום של שטויות שפלטת למרות ה״ידע הרחב״ שלך.

נגדת את חוקי ניוטון בלי למצמץ ואתה ממשיך להתווכח גם אחרי שמביאים לך הוכחות בפרצוף.

נ.ב

שכחתי, דוטק המידבאס הכי טוב שקיים.:lol:

פורסם
אתה חוצפן! הייתי מגיע מרחוק במיוחד למפגש ובחיים לא הלכתי אחרי חצי שעה.

ואם אתה כבר יודע מי אני אז תגיד לי מי אתה במפגשים?

פשה מדובר ביוני האיש והאגדה שהשתן קצת עלה לו למוח חד וחלק.

משום מה הוא החליט שמגיע זכות תגובה רק למי שמופיע קבוע למפגשים ולמי שאין לו חיים מעבר.

למרות שאתה גם מהקבועים שמגיעים לרוב.

עצוב שזה מגיע לרמות נמוכות כאלה.

פורסם
בוא ותקרא לילד בשמו, אתה אסיף ובני לא התלהבתי מהחזרה לפעם בשבוע, אל תבוא ותציג את זה כאילו פנו אלייך מספר אנשים ואמרו לך שלא מתאים להם.

אני אישית מדבר חופשי עם משתמשים וותיקים/חדשים בפרטי בין אם על רכיבים ובין אם על המפגשים אז מי שהיה מפריע לו היה בא ואומר, אל תנסה לעוות את התמונה כדי שתיראה יותר טוב בפורום.

לא באתי בהתנשאות ולא שטויות, בהודעה הראשונה שכתבתי רשמתי לך בשיא הכנות שכנראה התבלבלת בתאריכים ושהמפגש הבא בוא בתאריך כזה וכזה, הכל מתועד פה ל דפי הפורום.

בפעם העשירית, לא החסרתי מפגש אחד! כבר כמעט 4 שנים, מהמפגש הראשון שהתייצבתי אליו, וגם אם כן החסרתי? אז מה? מה הקשר? אתה לא מרגיש שאתה מדבר שטויות?? אם אני לא מגיע אבל ממשיך לפרסם את המפגשים ולדאוג לפרסם אותם ב3 פלטפורמות ולענות לאנשים בפלאפון לעזור להם להגיע לא משנה אם אני שם או לא (ואתה מוזמן לשאול אחד אחד) מה זה קשור??

זה שהבחנתי אני ועוד כמה במגמה ברורה שהתבצעה בקבוצה בוואטסאפ שאתם עושים יד אחת והחלטתי שזה גוזל ממני זמן לימודים יקר והתחלתי לעבוד בעבודה שלא מאפשרת לי להיות זמין כל הזמן קשור לתפקוד שלי בפרסום המפגשים באיזו דרך? זה שלא מתאים לי לשמוע שטויות, על הזמנת רכיבים כי הם מסדרה גבוהה או כי הגרף שלהם נראה טוב ממשתמשים יחסית וותיקים או הערכה של שיפורי מערכת באחוזים משמיעה באוזן ללא כל מכשור ואיזה מגבר טוב יותר כי הנתונים על הנייר הם כאלה וכאלה מאנשים שהניסיון שלהם במגברים מסתכם ב2 מותגים נטו, וכבר קובעים כי מותג x הוא הכי טוב, עשה לי טובה עברתי את השלב הזה ואני לא מפחיד להביע את הדעות שלי בפנים מאשר לשמור את הצביעות בהתכבויות פרטיות מאחורי הגב, לא בשבילי יוני, אולי לגיל שלך.

מזה ועד להשפעה של זה על המפגשים, דרך ארוכה ורק הדמיון המפותח שלך שולט שם כדי לנסות להצדיק את עצמך.

אז כן, לא מתאים לי שפתאום קם אדם מחליט שהוא שליט ועושה מה שבא לו, ולו רק בגלל שזה אתה, ברמת העקרון שכל יומיים יקום מישהו אחר ויחליט שבא לו לפתוח מפגש לפי החשק האישי שלו.

בפרט אתה שהחלטת שלא בשבילך ואתה עוזב וזה לא לרמה שלך, ופתאום אתה מפגין כזאת אכפתיות לנושא המפגשים.

צביעות כבר אמרתי?

אני שמח שלפחות אין לך מה לענות בקשר לכל מה שאני כותב, ולשקרים שלך שנתפסת על חם.

כל מי שמגיע למפגשים יודע מי אני, כמה אני משקיע, בזמן המפגש ומעבר לו, ובלי שום תועלת.

כנראה שמציק לך שהרכב שלך כבר מזמן לא מוקד צומת הלב במפגשים ואתה מוציא את התסכול כאן.

כמו שכבר כתבו לך יש לאנשים חיים מעבר, ואם היה משהו לא תקין בפרסום המפגשים אדרבא הייתי מוריד את הכובע בפנייך ושותק בדיוק כמו כשפרסמת את המפגש הקודם ולא אמרתי מילה!, ברגע שאתה קובע מה שבא לך כראות עינייך זה כבר קו אדום.

המפגשים הם לא שלך! תפנים את זה, ובדיוק כמו שהעליתי את הנושא להחזיר את המפגשים לקארס פורום ואלה שאתה טוען שלא מתאים להם מפגש פעם בחודש בכלל התנגדו לחזור לפרסם פה כי:״ יבואו ערסים/ילדים, וגנבים שיהרסו את המפגשים, ואמרתי לכם באותן המילים שהמפגש לא שלנו ואני אתן את הבמה בכל דרך אפשרית כדי לקדם אותם שוב כדי שיעזרו לכמה שיותר אנשים כמו שעזרו לנו בתחילת דרכנו.

אז פתאום חסר לכם ואתם רוצים בתדירות גבוהה? (שוב, צביעות כבר אמרנו?)

תעשה לי טובה תחסוך ממני.

תחזרו לישון ותשמרו על המפגשים הפרטיים כדי שלא תרד לכם הרמה ולא יגנבו לכם את הרכב.

שיא החוצפה מה שהולך פה!

אני לא מחפש להיות מרכז העניינים ולא בטיח, ולא מחפש שמערכת שלי תיהיה יותר טובה משל כולם ולא כלום בשביל שיקירו אותי או משהו, את זה כבר עברתי ואתה עכשיו נמצא בשלבים שאני כבר שכחתי, אני מנסה לבנות לעצמי סטנדר שונה בסאונד, אבל זה לא הנושא כי יש לך עוד הרבה ללמוד בשביל להבין בכלל לאן אני שואף ובנתיים בתנאים כרגע לא יכול לממש את מה שאני רוצה.

ולא מבין מה הקשר של מגברים נתוניים על נייר וכל השטויות שלך עכשיו.

כולה פתחתי מפגש (ולא אחרי שבוע) ואני לא צריך לבקש ממך רשות אם כל הכבוד, זה פורום פתוח לכולם, ואין פה שליט מפגשים.

מי שרוצה מוזמן לפתוח מפגש בתדירות ראויה כמובן.

פורסם

אני כועס על עצמי שאתה מצליח לגרור אותי לעוד תגובה ועוד אחת, אבל זה מתבקש.

אז לכל מי שלא הספיק להכיר אותך הנה עוד תזכורת לאירוע דומה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=420361&highlight=%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9+%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F&page=2

כרגיל לוקח את החוק לידיים.

אני לא מחפש להיות מרכז העניינים ולא בטיח, ולא מחפש שמערכת שלי תיהיה יותר טובה משל כולם ולא כלום בשביל שיקירו אותי או משהו, את זה כבר עברתי ואתה עכשיו נמצא בשלבים שאני כבר שכחתי, אני מנסה לבנות לעצמי סטנדר שונה בסאונד, אבל זה לא הנושא כי יש לך עוד הרבה ללמוד בשביל להבין בכלל לאן אני שואף ובנתיים בתנאים כרגע לא יכול לממש את מה שאני רוצה.

ולא מבין מה הקשר של מגברים נתוניים על נייר וכל השטויות שלך עכשיו.

כולה פתחתי מפגש (ולא אחרי שבוע) ואני לא צריך לבקש ממך רשות אם כל הכבוד, זה פורום פתוח לכולם, ואין פה שליט מפגשים.

כמו שכבר אמרתי לך, היהירות שלך זה עכב אכילס שלך, ורק היא מונעת ממך מלהתקדם.

כבר ציטטתי כמה פניני חכמה שלך, אז את מה ששכחת אני לא רוצה אפילו לזכור.

אני מקבל פידבק כל מפגש וזה מספיק לי, אתה בינתיים מחליף כל יומיים טוויטר ומידריינג'.

מי שרוצה מוזמן לפתוח מפגש בתדירות ראויה כמובן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...