Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי קורולה 2003 סדאן

פעם ראשונה בחיים שלי החלפתי נורה של הלוחית זיהוי מאחור (רק אחת פעלה) ותאמת שלא קראתי שום מידע בספר של הרכב.

בקיצור אני לא מפעיל כל כך כח והבית מנורה יצא מהמקום ויש סימנים של סדק.

נותרו לי 2 בעיות:

1) הדבקתי את העיגול הזה בדבק אפוקסי ככה שהכל תופס טוב

2) שכחתי שמחליפים נורה רצוי לא לגעת בה עם היד אבל קרה משהו גרוע יותר, היא קיבלתה לחלוך מדבק סופר גלו שלא עזר בהתחלה. עד כמה זה נורא לנורה? נסעתי אתמול איזה חצי שעה והכל היה בסדר ועד עכשיו זה בסדר.

אחר כך הסתכלתי בספר הוראות של קורולה בריטית (אני מיתרשם שהיא פחות או יותר אותו דבר חוץ מצד של ההגה וכל מיני דברים שצריכים להיות הפוך)

התמונות של איך מחליפיפ לא דומות לקורולה שלי (הקורולה בישראל היא כמו באירופה מבחינה חיצונית בשונה מהאמריקאית) ומה שמדאיג אותי שרשום שלא לנסות להחליף את הנורות האלה בעצמי. הכל עובד אבל למה הם רשמו את זה?? במקרה יצב לי לסדוק משהו שכבר מהחום של האורות האלה כבר היה תשוש.

אחר כך תרחתי לפתוח את הספר שהגיע עם האוטו ורשום שם רק על איך מחליפים בהאצבקאבל זה ניראה די דומה אותו עיקרון אולי פשוט המיקום מעט שונה.

השאלות שלי הם:

1) עד כמה זה נורא לנורה השאריות של הסופר גלו.

2) למה דווקא טויטה רשמה אזהרה רק על הנורות לוחית זיהוי?

3)בעיקרון זה שניסיתי לסובב את הבית מנורה 90 מעלות ככה פותחים אותה

4) כמה עולה בית מנורה כזה (לטויוטה או שזה ככה אצל כל המכוניות) מוכרים את זה באוטו דיפו או שאני צריך למצוא את עצמי מסתובב במוסכים מפוקפקים? (כולה זה ההברגה)

עריכה***

ראיתי סירטון ביוטיוב על טויוטה קאמרי (לי יש קורולה וזה ניראה די דומה רק שמשום מה אין לי את החיפוי הזה) ובאמת מזיזים שם 90 מעלות את הבית מנורה כניראה אולי סובבתי הפוך ושברתי את זה? מה שנשבר זה ההברגה זה עד כדי כך נורא?

זה הסירטון

סליחה על החפירה לא אמרתי לאבא שלי שעשיתי את כל זה ואני חושש שהוא יתעצבן עלי וכו'.. רציתי לצאת אתמול עם האוטו ולא לקבל דוח. עשיתי מזה יותר מידי סיפור אבל יש לי ספקות וחששות

Untitled.png

מסרב לחתום:evil:

• תוכן חדש...