Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוכר אמר שהשאסי נקי מתאונות, ושהייתה רק מכה קטנה בכנף אחורית. איני יודע איזה תיקון היה בכרית האוויר ובאיזה כרית היה התיקון.רציתי עצתכם,האם יש טיפול רוטיני בכרית אוויר? או שכל תיקון כרית אוויר פירושו שהייתה תאונה משמעותית שהביאה לצורך לתקן כרית אוויר.?

כמו כן רציתי לשאול מה זה שסתום avm בגיר האוטומט,שהוחלף . ועל כך שבוצע החלפת רצועת טיימינג ב 30000 .האם למגאן מחליפים רצועה כל כך מוקדם,נאמר שכל 30000 או 4 שנים.

פורסם

במגאן II דור ראשון היתה בעיה בסליל כרית אויר מה שהיה מצריך החלפה לבעלי החוסר מזל, תוודא שהכרית הוחלפה ולא תוקנה!

במגאן ובכלל בקונצרן PSA ורנו בגירים האוטומטיים (AL4) יש צורך בהחלפת שמנים כל 60KKM או 3 שנים, במידה ולא נעשה הגיר מתחיל להתחרבן, וכנראה שזה המצב, תסתכל על הצד החיובי הגיר עבר כבר טיפול, מאידך כל גיר שנפתח יש לו תוקף

אני מניח שזה לא שונה בהרבה מחטיבת הספורט של רנו 4 שנים או 90KKM ויש רצועת אביזרים שעוברת החלפה כל 3 שנים ו60KKM נק' לציון שבעבר ההוראה היתה 5 שנים ו120 עבור הטיימינג ולאחרונה יש שינוי בהוראה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

יוני ראשית תודה

לטענת המוכר הרכב עשה 63000 ק''מ. ועשו החלפת רצועת טיימינג ב 30000 בלבד. לאחר 4 שנים על הכביש.ב60000 לא עשו.

האם אכן עושים רצועה לאחר 4 שנים על הכביש ?

פורסם

יוני ראשית תודה

לטענת המוכר הרכב עשה 63000 ק''מ. ועשו החלפת רצועת טיימינג ב 30000 בלבד. לאחר 4 שנים על הכביש.ב60000 לא עשו.

האם אכן עושים רצועה לאחר 4 שנים על הכביש ?

פורסם

בהחלפת רצועת טיימינג מחליפים כל x ק'מ או y שנים - כל הקודם.

אין טיפול רוטיני בכריות אויר זולת מה שנאמר כבר.

ובכל זאת - תשלול תאונה ברכב שבעטייה יכלו כריות אויר להפתח.

alfa 156 2.5.

פורסם

לגבי הכריות אויר אין מה לחדש.

לגבי הטיימינג:

הוראות יצרן למגאן נכון לשנים האחרונות הן כל 90KKM או 4 שנים,הקודם מבינהם (כפי שיוני ציין,בעבר זה היה 120KKM או 5 שנים - בוטל)

אם באמת הבעלים החליף אחרי 4 שנים למרות שהרכב עבר רק 30KKM אז הוא בהחלט טיפל ברכב ע"פ הספר.

תבקש את הקבלה על ההחלפה ע"מ לוודא שגם הוחלפו מותחנים (קיט טיימינג מלא) ומשאבת מים ונעשה שימוש בחלקים מקוריים.

אם הטיפול בוצע במורשה אז ניתן להניח בוודאות כמעט מוחלטת שהחלקים מקוריים.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

הרכב היה אמור לעבור מראשית דרכו 2 טיפולי טיימינג ואם לא עבר אחד כזה ב-90,000 או שחלפו 4 שנים ויותר ממועד הטיימינג האחרון- תצטרך לעשות את הטיפול.לא זוכר אם בשנתון הזה יש פולי דיפייזר ברכב ואם כן,עלות הטיפול שערורייתית במוסכי היבואן ועדיף לגשת למוסך כללי,המתמחה ברכב (כמו אורן שירותי רכב/גבע/שאפט ועוד).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
טיימינג מבצעים כל 5 שנים או 120000 ק"מ המוקדם מבניהם.

וכאשר מחליפים סליל כרית אוויר לא מחליפים ערית אוויר.

בקליאו ספורט שהיתה לי נהרסה הסליל כרית ליד הקודמת והחליפו לו לחדשה ואמרו שאסור בתכלית האיסור לתקן דבר כזה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...