Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לקבל המלצה לרכב משפחתי בתקציב של עד 65000.

הדרישות שלי מהרכב:

נסיעות יומיות בין עירוניות של 120 ק"מ שלצערי הגדול עם פקקים (בית-עבודה)

עד כמה שאפשר - חסכוני בדלק

בטיחותי

רכב שסוחב עליות של הכרמל

תודה מראש,

שחר.8)

פורסם

שלום שחר,

יש מגוון גדול יחסית של רכבים משפחתיים שיוכלו להתאים לך, שיהיו בטיחותיים, חסכוניים וגם יתמודדו היטב עם העליות של הכרמל.

יונדאי i30, למשל, היא דוגמא טובה למכונית משפחתית קומפקטית יחסית שמציאה גם צריכת דלק טובה ורמת בטיחות גבוהה (6 כריות אוויר, 5 כוכבי ריסוק). אם אתה זקוק לרכב קצת יותר גדול, אז יש גם גרסת סטיישן של ה-i30 (נקראת i30cw) שגם יכולה להתאים אך היא מעט יקרה יותר.

אופציה טובה נוספת היא למשל קיה פורטה. היא משתמשת באותו המנוע ובאותו הגיר של ה-i30 אבל היא מגיעה בתצורת סדאן 4 דלתות ולכן תא המטען שלה מעט גדול יותר. גם היא מכונית שתוכל להתאים מאוד לצרכיך.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום,

אשמח לקבל המלצה לרכב משפחתי בתקציב של עד 65000.

הדרישות שלי מהרכב:

נסיעות יומיות בין עירוניות של 120 ק"מ שלצערי הגדול עם פקקים (בית-עבודה)

עד כמה שאפשר - חסכוני בדלק

בטיחותי

רכב שסוחב עליות של הכרמל

תודה מראש,

שחר.8)

פורסם

הייתי מוסיף לרשימת המועמדות הפוטנציאליות את הקיה סיד.

זולה מהיונדאי I30 ובעלת 7 שנות אחריות (מנוע/גיר/ציריות).

בתקציב שלך נכנס דגם 2009 ועם מעט מזל ניתן למצא מיד פרטית.

• תוכן חדש...