Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למישהו יש נסיון עם האתר BUY CHINA ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.buychina.com/

יש שם ממש מבחר גדול של כל מיני מוצרים, להבדיל מאי ביי, הם שולחים הכל לארץ, החסרון שלהם זה שהתיאור של המוצר אינו ברור מספיק, ואי אפשר לשלם בפייפאל.

אני כבר הזמנתי כמה מוצרים לפניי כחודש, אבל רק לפניי כשבועיים קיבלתי מהם מייל על אישור משלוח.

הם כנראה מן מרכז הזמנות, וכשהם מקבלים את התשלום הם בעצמם מזמינים את המוצר מהספק, ורק אז שולחים אותו ללקוח הסופי.

אני ממש התמכרתי לאתר הזה, ואני רוצה לקוות לטוב, כי היום ביצעתי עוד הזמנה ע"ס 130$ כולל משלוח :roll:

את המוצרים שהם מוכרים אפשר להשיג את חלקם גם בארץ, אבל המחיר יהיה כפול.

מה אתם אומרים?

תעיינו באתר, כדאי.

נ.ב. ברגע שאקבל את המוצרים (כל מיני אביזרים לרכב) והם באמת יתאימו לתיאור שלהם, אני מבטיח לעדכן.

פורסם

המבחר שלהם באמת עצום, אבל כמעט הכל אפשר למצוא באתרים אחרים שכן מקבלים פייפל ושולחים בחינם.

21 ש"ח משלוח על כל חבילה הופך את הרכישה בכמויות קטנות ללא משתלמת בעליל.

פורסם

מה זה Fasttech ?

אפשר קישור לאתרים אחרים שדומים בתוכן אך יותר משתלמים?

תודה.

אני מסכים שלהזמין ב-2$ לא שווה בכלל, ולכן את ההזמנות שביצעתי עלו מעל 10$ ועד 30$ ופה זה כבר מתחיל להיות מעניין.

היום קיבלתי מייל, על שהחבילה שנשלחה מלפניי שבועיים מסין, לפי המספר מעקב, היא יצאה לפניי 3 ימים מהולנד ליעדה, הולנד!? :shock::confused:

פורסם

זה קורה, אחת הפעמים שהזמנתי אבקות חלבון החבילה יצאה מארה"ב ועברה 2-3 מדינות אירופאיות בדרך לישראל.

בכל מה שקשור למוצרים לרכב הכי התחברתי למלאי ב:

www.tinydeal.com

www.focalprice.com

www.dx.com

אם אתה רוצה עוד אתרים פשוט תחפש בגוגל sites like deal extreme

תקבל בתוצאות מאגרים של מאות אתרים סיניים.

האתר היחיד שנתקלתי בהרבה תלונות עליו זה dinoget אז מומלץ לא להתעסק איתם למרות שיש להם מבחר מאוד יפה של בערך כל דבר בעולם.

נ.ב.

תמיד תשווה מחירים, לפעמים מוצר זהה עולה באתר אחד 4$ ובשני 9$

פורסם
Fasttech לא עדיף?

ביקרתי עכשיו באתר, וזה אחד האתרים ה"מסקנים" שיצא לי לראות, מבחר של כמה מאות מוצרים בלבד, ומחירים לא מציאה גדולה.

קודם תעיין בביי צ'יינה לשם השוואה, ואחר-כך נסה להמליץ על אתר עדיף (הכל ברוח טובה כמובן) :wink:

פורסם
זה קורה, אחת הפעמים שהזמנתי אבקות חלבון החבילה יצאה מארה"ב ועברה 2-3 מדינות אירופאיות בדרך לישראל.

בכל מה שקשור למוצרים לרכב הכי התחברתי למלאי ב:

www.tinydeal.com

www.focalprice.com

www.dx.com

אם אתה רוצה עוד אתרים פשוט תחפש בגוגל sites like deal extreme

תקבל בתוצאות מאגרים של מאות אתרים סיניים.

האתר היחיד שנתקלתי בהרבה תלונות עליו זה dinoget אז מומלץ לא להתעסק איתם למרות שיש להם מבחר מאוד יפה של בערך כל דבר בעולם.

נ.ב.

תמיד תשווה מחירים, לפעמים מוצר זהה עולה באתר אחד 4$ ובשני 9$

האתרים הנ"ל מציעים מבחר (גדול אומנם) של מוצרים קטנים וזולים שיש בכל אתר סיני, אבל תנסה למצוא בהם למשל: חצאיות, גרילים, ספויילרים, רפידות בלם, חלקי חילוף, גלגלי מגנזיום:shock:, מערכות DVD מקוריות לרכבים וכו...

ביי צ'יינה מציע כמעט כל דבר שאיביי יכול להציע, רק עם אפשרות וודאית למשלוח לארץ.

עוד מישהו מכיר אתרים טובים?

פורסם

במבט שני שמתי לב שהאתר הזה עובד בידיוק כמו איביי ואליבאבא. גם פה יש מוכרים שמפרסמים מוצרים ולא אתר שמחזיק מלאי משלו.

עריכה:

נזכרתי שראיתי אותו כבר. הוא נורא הזכיר לי אתר שבזמנו החלטתי שאני לא סומך עליו מספיק בשביל לקנות ממנו

www.madeinchina.com

פורסם

חיפשתי סוף סוף מדבקות של טויוטה לטאסות(אין לי מגנזיום),

מצאתי באתר הזה שרשמתם http://www.tinydeal.com/4-x-toyota-vehicle-wheel-center-cap-sticker-p-27075.html.

נראה טוב, חיפשתי הרבה זמן במחיר כזה, ועוד נשאר לי 18 שקל בנטענת.:lol:

בדרך כלל אני לא אוהב להתעסק באתרים סיניים לא כל כך מוכרים, אבל סומך עליכם ושמח שיש פייפל.

פורסם

עדכון: אתמול קיבלתי את ההזמנה, המוצרים היו ארוזים בצורה טובה, ללא שום סימן להתעללות מצד האורז או השליח.

לקח כחודש עד שקיבלתי את המוצרים (פס ניקל לקישות שמודבק על תא המטען, וסט שטיחונים) אבל אין שום חשש להזמין מהאתר.

עכשיו מחכה למשלוח השני (סט מדבקות ויניל בסגנון קארבון שחור לכל הפלסטיקה בסאלון, כיסוי הגה מעור, סט ניקלים מתחת לחלונות, סט ניקלים המודבקים על הפס פלסטיק שבעמצע הדלתות).

יש לציין שהניקלים הם באמת עשויים ממתכת מבריקה/כרום ולא מפלסטיק.

ממליץ על האתר.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אבנר | 14:19 03/11/16

אני מחכה כבר כחמישה חודשים לרהיטים שהזמנתי. ציינה ביי china buy לא עונים עניינית למיילים שלי. מדי פעם מתקשרת מישהי נחמדה שלא מבינה או יודעת כלום, ומבטיחה שמישהו יחזור אלי עם תשובות ממשיות. בפועל לא מתקשרים, לא מגיעים המוצרים שהזמתי ולא מתקשרים.

כנראה שהם על סף פשיטת רגל - רק לוקחים הזמנות מפריירים כמוני אבל לא מספקים סחורה. חבל שלא חיפשתי תגובות של אנשים לפני שהזמנתי מהנוכלים האלה.

אני מחכה כבר כחמישה חודשים לרהיטים שהזמנתי. ציינה ביי china buy לא עונים עניינית למיילים שלי. מדי פעם מתקשרת מישהי נחמדה שלא מבינה או יודעת כלום, ומבטיחה שמישהו יחזור אלי עם תשובות ממשיות. בפועל לא מתקשרים, לא מגיעים המוצרים שהזמתי ולא מתקשרים.

כנראה שהם על סף פשיטת רגל - רק לוקחים הזמנות מפריירים כמוני אבל לא מספקים סחורה. חבל שלא חיפשתי תגובות של אנשים לפני שהזמנתי מהנוכלים האלה.

פורסם

ביטול. בבקשה למחוק

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ביקרתי עכשיו באתר, וזה אחד האתרים ה"מסקנים" שיצא לי לראות, מבחר של כמה מאות מוצרים בלבד, ומחירים לא מציאה גדולה.

קודם תעיין בביי צ'יינה לשם השוואה, ואחר-כך נסה להמליץ על אתר עדיף (הכל ברוח טובה כמובן) :wink:

בינתיים כל מה שהזמנתי מפאסטטק הגיע... :)

Leasingfahrzeug oder nichts

• תוכן חדש...