Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הלוגיקה שלך לא ממש מובנת לי.

נתחיל מזה שרומן זדורוב הורשע לאחר הליך משפטי. יכול להיות שהיו כאן כשלים משמעותיים ואני מסכים שיש המון סימני שאלה בדבר אשמתו, אבל לקבוע ש"ברור" שהוא חף מפשע זה קצת יומרני, בוודאי כאשר אתה לא מכיר את פרטי החקירה על בוריים (למען הסר ספק - אני לא קובע שהוא אשם, גם לי, עפ"י המידע שקראתי, יש סימני שאלה רבים - אבל בכ"ז - נערך משפט והאיש הורשע).

מעבר לכך - זדורוב היה איש ללא עבר פלילי ולכאורה לא היה לו מניע לרצוח. הראיות נגדו נסיבתיות.

ל"חבר'ה הטובים" כאן, על פי מה שפורסם, יש עבר פלילי עשיר, מזג "נוח לכעוס" ולכאורה מניע לביצוע הרצח (גם אם לא מתוכנן).

לא אתפלא אם בקרוב נראה אותם עם כיפה שחורה על הראש ועו"ד צמרת שיפליא לספר על היותם "בחורים נורמטיביים". יכול להיות כמובן שאני טועה ומה שפורסם עד כה גורם לי לגבש דיעה מוטעית, אבל לבוא ולבצע הקבלה בין המקרים - נראה לי שגוי.

בכל מקרה- החגיגה הגדולה של המשטרה מופרכת לחלוטין. בלי עד המדינה הנוכחי, הם היו מחפשים עוד שנים (אולי היו מוצאים משהו בצילומים של מצלמות המהירות...:roll: ).

בוא נתחיל שבארץ אין דבר כזה הליך משפטי. או שהשופט יהיה בעדך, או שתלך לחפש את החברים שלך. אני בטח נשמע כמו תקליט שבור, אבל כל עוד משפטים מתנהלים ע"י דיין יחיד / 3 דיינים מאותו תמהיל, לעולם לא יהיה כאן משפט הוגן.

בנאדם חף מפשע כל עוד לא הוכח שהוא אשם. המשפט השערורייתי שנערך לו, לא הוכיח שהוא אשם = הוא חף מפשע.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
המשטרה שלנו היא לא איכותית במיוחד.

אבל מאז הרצח קהילת ההומו לסבית הפכו לקדושים וקשה למשטרה להתעסק איתם.

במצב החקירה עכשיו הם צריכנם לסגור את הברנוער ולבדוק עוד כמה נאנסו שם.

זה נראה כאילו זה די סטנדרטי שהמדריכים שוכבים עם קטינים

בשנים האחרונות כל חקירת משטרה עוברת דרך חדשות ערןץ 2 . עם קצב החוקרים היו יוצאים מחקירה, מתקשרים לערוץ 2 ואז חוזרים למשרד למלא דוח

איך אני אוהב שאנשים מגיבים ומביעים דעה על נושאים שאין להם ולו חצי מושג בהם.

בתור מבקר בברנוער במשך תקופה לא קצרה בעבר, בתקופה אחרי הרצח, אני מכיר היטב את המקום, את הנפגעים ברצח וגם את שאול, החשוד באונס. כל המתנדבים בברנוער זכורים לי רק לטובה, כן, כולל גם שאול. קל מאוד להיות חכמים בדיעבד, ולהגיד "הנה, ידענו כל הזמן", אבל בסופו של דבר שאול עשה לא מעט טוב בשביל הברנוער ובשביל אלפי בני הנוער שפקדו אותו. ובוודאי שאם הוא היה אנס סדרתי, היינו שומעים עוד דיווחים על כך.

אני בשום מצב לא מנסה להגן על שאול, ואני חושב שהוא צריך להענש על מה שהוא עשה. אם הטענות נגדו נכונות, ברמה האישית אני נגעל ממנו - הרי הוא ידע כל הזמן הזה ובחר לשתוק, מבלי לדבר על קיום יחסי מין עם קטין ועוד כשאתה נמצא בכזאת עמדה (אגב, לפי עדות עד המדינה, ההיכרות ביניהם לא קרתה בברנוער אלא במסגרת אתר הכרויות). זכורה לי שיחה אחת איתו כששאלתי אותו למה אחרי הרצח, עדיין אין מאבטח בכניסה לברנוער. לא כל כך זוכר את התשובה - כנראה משהו בסגנון "אין כסף" - אבל אני זוכר שאחרי זה הוא התחיל לעמוד בכניסה עם הנשק האישי שלו.

אגב, לכל המגיבים כאן שמעידים שחרדים ובעלי רקע עברייני לא סביר שיהיו בעלי נטיות חד מיניות - מהיכרות אישית אני יכול להגיד לכם שזה ממש (אבל ממש) לא המצב. חוץ מזה, מספיק להסתכל על עד המדינה כדי להבין שיש כאלה.

אני לא חושב שיש כאן את מקרה רומן זדורוב, הרי בתיק הזה יש עדים אמיתיים, בשר ודם, ויש מניע מבוסס מאוד. אבל אין ספק שיש כאן מחדל אחרי מחדל של המשטרה, שפשוט קיבלה את הפתרון לתיק הזה מהשמיים ולמרות זאת לא מצליחה לנהל אותו בצורה מכבדת.

פורסם

קלאצ', אני מניח שאתה יודע מי הוא עד המדינה.

שמעתי ממספר אנשים שהוא לא בדיוק הבנאדם הכי אמין (אפילו בכלא הוא היה עושה בעיות), מצד שני לא יודע איזה אינטרס יש לו לשקר ולהפליל אנשים שקרובים אליו.

אשמח לשמוע את דעתך.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני לא מכיר את עד המדינה (אני יודע איך קוראים לו, אבל את זה גם אתה יכול לגלות בחיפוש זריז באינטרנט). אגב, נושא הזהות שלו אקסטרה מעניין כשמגלים שהוא אח של אחד האנשים שהוא הפליל.

מסכים איתך שהוא לא מעורר רושם חיובי במיוחד. אני לא מאמין לכל דיבורי ה"הרגשתי אשם" שלו, הרי הוא הסתדר 4 שנים יפה מאוד בלי לספר לאף אחד מה קרה. ממה שהוא אומר בעצמו, היה איזה סכסוך ביניהם, והוא רצה גם לנקום וגם לזכות בקרדיט מהקהילה. אם תשאל אותי, אני חושב שהעדות שלו מהימנה, כי המשטרה ביססה אותה בין היתר על הקלטות ומעקבים אחרי יתר החשודים - זה לא שהם רק התבססו על העדות שלו עצמו.

פורסם

אתמול ראיתי כלבוטק, וזה כבר סוג של בדיחה. חשפו 3 אנשים שעקצו מאות אנשים (הרשמה למכוני כושר), הכל ברור כשמש, אבל בסוף התוכנית נאמר ש"המשטרה עדיין חוקרת". כן, וזה ייקח עוד מאה שנה ולא יקרה כלום, עשקו אנשים ולאף אחד לא אכפת. אז ככה המשטרה שלנו נראית, וזה מה יש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה יותר מגוחך מזה שהמשטרה לא מצליחה למצוא את עד המדינה, אבל העיתונות דווקא כן? זה מזכיר לי את כל המקרים האלו שהמשטרה מחפשת שנים אחרי חשודים ב*שקר כלשהו*, ואז כולבוטק בחיפוש זריז מאתרת אותם.

פורסם

כן, זה כמו בסרטים. כנראה שהסרטים מבוססים על המציאות לצערנו :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מזה הרצח בברנוער הזה? הייתי בצבא וקצת פיספסתי מה הולך שם וזה ניראה כמו חתיכת סיפור

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

יום בהיר אחד, נכנס מישהו ומרסס מועדון של הקהילה הגאה.

שנים שאין קצה חוט ועולות השערות לגבי המניע (הומופוביות, טמאות, אנטישמיות כד').

פתאום מתגלה מישהו שמוכן להדליף הכל, תמורת היותו עד מדינה.

הוא מעיד שמישהו שקשור במועדון, אנס מישהו, ובני משפחתו החליטו לנקום באונס.

המישהו מכחיש, האנס לכאורה הכחיש.

עד שהציעו לאנס לכאורה עסקה, בה הוא יודה, ויספק מניע לנקמה ולרצח.

בנתיים, עד המדינה המדליף ברח למשטרה מדירת המסתור. הם לא מוצאים אותו, חדשות2 וYNET דווקא מצאו וראיינו אותו כבר.

זה ראשי הפרקים עד כה.

משכנתא זה קל

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...