Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש, וסע בזהירות, היה לחבר רכב כזה מאוד מאוד נוח

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תתחדש.

נראה קניה מצויינת,בייחוד הגיר הידני!היתה ברשותי אחת כזאת מודל 99 הדגם הישן מנוע K4M,אחלה רכב וכיום ממשיכה לשרת בנאמנות את האח הצעיר שלי..

מצטרף להמלצה למצוא מוסך רגיל המתמחה ברנו.יש כאלו באזור המרכז וכך תוכל לחסוך לא מעט כסף מבלי להוריד את רמת התחזוקה.

מה שכן,מנסיון,תמשיך להקפיד על טיפול נאות ברכב - טיפולים בזמן וח"ח ונוזלים מקוריים/איכותיים המתאימים לרכב.הרכבים הללו לא סולחים על זילזול והתקמצנות...

ושוב,תתחדש ואחלה קנייה!

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

תתחדש! היתה לי כזאת ידנית שנת 2000. אחד הרכבים הנוחים.

אני זוכר שנסעתי איתה 140 בכביש החוף והשקט ברכב הפתיע אותי.

תקפיד מאוד על טיפולים לפי הספר, אל תחסוך פה כי זה יחזור לנשוך אותך בתחת. תיהנה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...