Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הבוס שלי הזמין אותי לשיחה, והודיע לי שמעוניינים בחברה די גדולה בשוויץ (COOP למי שמכיר), שאני אצלם את מהלך יום העבודה אצלנו בחברה וזה הולך להתפרסם במגזין בכל שוויץ.

שאלתי מתי אני אמור לצלם, ומתי אמור להגיש את התמונות, התשובה היתה למוחורת (היום), בשיא הלחץ מכין את תיק הצילום, מגיע לעבודה, אני מבקש לצלם בבוקר, כשעוד נכנס אור טוב דרך החלונות, ומקבל תשובה שלילית, הצילומים יתבצעו במהלך היום, מה זה אומר? לא יודעים (ממתינים לבוסים), ב3 אני מקבל צעקה לבוא לצלם, בלי הכנות מוקדמות, ניתנת לי 45 דקות ל8 אנשים.

אני לא מפוקס על עצמי והנה התוצאות, את האמת אני לא מרוצה כל כך.

כמובן כל חוות דעת תיהיה טובה (לטוב ולרע)

IMG_4944-3.jpg

IMG_8140.jpg

IMG_8171.jpg

IMG_8215.jpg

IMG_8072.jpg

IMG_8119.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע מה הבעיה שלך בתמונות, הן נראות טוב. ההערה היחידה שיש לי, היא שהן לא ממש מראות מה אתם עושים. בנאדם יכול לראות את התמונות האלו ולחשוב שאתם סניף של Dunder Mifllin Paper - מה מבדיל אתכם מהם?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

למעט המודעות שלהם לנוכחות שלך בכל אחד מהצילומים, מבחינה טכנית התמונות בסדר גמור (קלאסי למגזינים). השאלה אם מודעות בצילום זה משהו מתבקש, או לא.

פורסם

תמונות מגזיניות בסדר גמור. סע לשלום.

האויב הכי גדול של הטוב מאד הוא המצוין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

התבקשתי לצלם אותם במהלך העבודה, לא קיבלתי יותר מדי אינפורמציה, רק דף אשר אומר מה אמור להיות בתמונה (לדגומא כל הגוף) והיכן היא הולכת להתפרסם.

בעיקרון החברה שאני עובד בה, היא בין אם לא הכי גדולה בשוויץ בשיווק מזון, שתיה וכל מה שקשור למוצרי בית (סכום, חומרי ניקוי ועוד).

אנחנו מספקים כמעט לכל המסעדות ובתי המלון בשוויץ.

לגבי המודעות אז כן, כי בסופו של דבר הן אמורות להיות במגזין, אבל עדין מרגיש לי שמשהו חסר בהן.

אני תמיד שואף למצוין (משום מה לא תמיד מגיע לשם) :)

וכמובן תודה על התגובות

פורסם

בתור אחד שגם שואף לפרפקציוניזם בפריימים שלו, אתה יכול להרגע. הפריימים עשויים היטב מבחינה טכנית ואני מאמין שהם יהיו מרוצים.

פורסם

תודה תודה, אתם מורידים לי את החששות, כמובן מי שבא שוקולד לפי בחירתו על חשבוני :lol: :lol: (הנחות נחמדות ברשת COOP)

אה כמובן שכחתי לרשום, המצלמה היא כמובן הא 5D MK2 עם 100 ממ L וכמובן הטמרון 28-75

פורסם

מהלך עבודה זה לא,לפחות לא בכולן.

זה נראה יותר שהתפקסת על האדם ולא על העבודה.

כל הארגזים לא בפוקוס ורק רואים את האדם עומד מחייך.

COOP זה רשת סופרמרקטים יקרה להחריד,לא?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אין ספק שהתמונות עצמן הן באיכות טובה מבחינה טכנית ומבחינת מסגור.

השאלה הנשאלת היא איפה היה צריך להיות הפוקוס.

האם הכוונה היתה להתמקד בעובד או במקום העבודה.

כרגע הפוקוס הוא על העובד אבל לדעתי היית צריך לתת קצת יותר דגש על איפה הוא עובד-למשל להקפיד שלוגו החברה יהיה במקום בולט - (לדוגמה כשרואים אותו על חולצה של אחד העובדים) ויותר ברור.

פורסם

תמונות מצויינות.

אני מבין שהחברה מעסיקה רק גברים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תמונות מצויינות.

אני מבין שהחברה מעסיקה רק גברים.

הנשים בקופות אל דאגה.

אבל מסכים,כדאי להוסיף אישה כדי לרצות את הפמיניסטים(או סתם בשביל השוויון).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...