Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לפני כשנה וחצי נקנתה מגאן במבצע של קרסו. כל הפרטים בלינק.

ההורים שלי היו מאוד מרוצים ממנה, רק שמסתיימת תקופת האחריות שלה אז הם רוצים רכב חדש. (מגיעה ל150K)

הדרישות - להוסיף עד 20K.

חסכונית

ואמינה או לחילופין עם אחריות דוגמת זו של קרסו, שנתנה שקט לשנתיים.

הנסועה - כ25-30K בשנה, הכל בבינעירוני.

רעיונות?

אם כבר היו פלואנס דיזל בתקציב ובשוק זה היה מצויין, אך מאחר ואין..

פורסם

עוד מגאן מקרסו

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תן להם שיתפנקו. מגיע להם. תעביר אותם לרכב מנהלים באותו כסף

לדוגמא: c5, פגו 407, אמריקאית וכו

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

פשוט מכרו את כל המגאן 2008-9 שהיו תקועות במלאי ועברו הלאה. לדעתי בעוד שנה או שנתיים אנחנו נראה מבצע דומה, הפעם על פלואנס 1.6 ליטר בנזין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
פשוט מכרו את כל המגאן 2008-9 שהיו תקועות במלאי ועברו הלאה. לדעתי בעוד שנה או שנתיים אנחנו נראה מבצע דומה, הפעם על פלואנס 1.6 ליטר בנזין.

אני מבין, מה שתפס את העין שלי זה שהם לא נותנים אחריות לרכבים הנוספים שהם מוכרים מאז המבצע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם הם מוכנים לשמוע על רנו נוספת אז קליאו MK3. בתקציב הזה תוכל לקנות רכב 3 שנים על הכביש בערך (חדשה עלתה כ-100K ש"ח).

אופציה נוספת היא ניסאן טידה אבל בתקציב הנוכחי תצטרכו לרדת לאזור שנת 2008.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אולי מיצובישי לאנסר? בתקציב הזה אפשר למצוא 2009 עם מנוע 1,800 סמ״ק, 2010 עם מנוע 1,500 סמ״ק או סתם 2008 ״צורה ישנה״ ולהישאר עם הרבה עודף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל - לא יהיה קל למכור את המגאן הזאת.

אם קרסו יהיו מוכנים לקחת אותה בחזרה ולתת משהו יותר חדיש תמורת מחיר הוגן - שווה לשקול את זה.

פורסם

לקרסו יש התחייבות לקחת אותה חזרה באותה הורדה מהמחירון. (כמובן בטרייד אין).

אני רואה שלא כתבתי זאת בבירור בהתחלה.

בשל הנסועה הגבוהה שלהם, שכולה בבינעירוני, יש חשיבות גבוהה לרכב שיחסוך יותר בדלק - אין בעיה עם קטן, עם דיזל, עם שנתון קצת יותר מוקדם.

אבל חשוב שהרכב יהיה חסכוני.

• תוכן חדש...