Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני צריך מלון זול וחביב ללילה שבין שבת לראשון באילת (זוג+תינוקת) ,יום למחרת אני עובר למלון ברמה גבוהה הרבה יותר.

אני ממש אוהב את מלון ויסטה אבל לא מוצא אותו במחיר נורמלי (יחסית לרמה שלו...)

למישהו יש אתר מומלץ עם מחירים זולים של מלונות באילת?

וכן ,כבר בדקתי בגוגל ,אולי פה תהיינה הצעות מעניינות יותר.

נ.ב.

חשוב לי שהמלון יהיה במרכז, נקי ושתהיה ארוחת בוקר.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

הבעיה עם אתרי תיירות ובתי מלון היא חוסר יציבות. מי שטוב היום יכול להיות יקר עוד חודשיים, ככה שכל פעם צריך לראות מה יש בהיצע לאותו רגע.

נסה לחפש באתרי קופונים - זכור לי מסוף השבוע האחרון משהו ממלון הים האדום או נירוונה. ודאי יש עוד, יוני אינו חודש לחוץ שם. הבעיה שלך תהיה שבדרך כלל מתנים את העסקה ל-2 לילות.

במקביל נסה לדבר עם מחלקת ההזמנות במלון בו תשהו בהמשך השבוע, אפילו אם יש מי שמזמיםן אתכם לנופשון - יתכן והם ילכו לקראתכם ויסכימו ללילה נוסף במחיר מועדף כדי שתחושו טוב מהרגע הראשון.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
הבעיה עם אתרי תיירות ובתי מלון היא חוסר יציבות. מי שטוב היום יכול להיות יקר עוד חודשיים, ככה שכל פעם צריך לראות מה יש בהיצע לאותו רגע.

נסה לחפש באתרי קופונים - זכור לי מסוף השבוע האחרון משהו ממלון הים האדום או נירוונה. ודאי יש עוד, יוני אינו חודש לחוץ שם. הבעיה שלך תהיה שבדרך כלל מתנים את העסקה ל-2 לילות.

במקביל נסה לדבר עם מחלקת ההזמנות במלון בו תשהו בהמשך השבוע, אפילו אם יש מי שמזמיםן אתכם לנופשון - יתכן והם ילכו לקראתכם ויסכימו ללילה נוסף במחיר מועדף כדי שתחושו טוב מהרגע הראשון.

תודה על התשובה .אני לא צריך לילה נוסף ,יום למחרת אני במלון דלקס. הגרופונים למיניהם לא יספקו תשובה כי כמו שרשמת, הם מתנים חופשה במינימום שני לילות.

פורסם

הייתי בדיוק בסיטואציה שלך לפני חודש 1 ל1. בסוף הלכנו על מלון מרקש ליד השדה תעופה, 250 ש"ח לזוג לינה בלבד - 350 עם א.בוקר.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
הייתי בדיוק בסיטואציה שלך לפני חודש 1 ל1. בסוף הלכנו על מלון מרקש ליד השדה תעופה, 250 ש"ח לזוג לינה בלבד - 350 עם א.בוקר.

משהו חסר בתגובה שלך ..הפואנטה :-D ...איך הוא היה ?.

פורסם

המלון היה בסדר גמור, חדר נחמד מאוד. אין יותר מידי צוות קבלה, יש בריכה.

באנו לאילת ביום שבת בצהריים, היינו שם עד יום א' ובשעה 11:00 קיבלנו את המלון בחדר במלך שלמה.

בהצלחה

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...