Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אשמדאי החתול סובל כנראה מקרדיות באוזן.

הוא חתול הסטרי ואני מעדיף שלא לקחת אותו לוטרינר אלא לטפל בבית, או להביא וטרינר אלי.

יש למישהו נסיון?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קודם כל, רצוי להוועץ בווטרינר, אפילו טלפונית ע"מ לאמת את האבחנה והחלטה על המשך טיפול.

לחתול נוח-מזג (האגדה מספרת על כמה כאלו) אפשר להסתפק בשטיפות וטיפות במשך שבועיים, חתולים שלא יתנו לך להתקרב אליהם עם שום דבר שלא נמצא בצלחת הייתי חושב בכיוון של זריקות בכלוב לחץ.

אני חושב שעדיף שתיקח את החתול לווטרינר מאשר שהוא יבוא אליך, ככה החתול (שגם ככה היסטרי) לא יקשר את הבית עם הטיפול הווטרינרי.

פורסם

תודה, אדבר עם וטרינר היום.

מישהו מכיר טיפול טבעי? יש באינטנט מתכונים לתמיסת חומץ ששמים באוזניים של החתול, מוכר למישהו?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כדאי שמנע מטיפולים טבעיים ותרופות אליל. קרדית זה אמנם "סתם טפיל" אבל גורם לחתול סבל רב וסיבוכים של קרדית עלולות להביא למומים (יש לי בחצר 2 חתולים שונים שעקב גירודים עד זוב דם ומעבר איבדו אוזן) ואפילו לזיהום ומוות (אחד מהם אושפז עקב כך).

כדאי שתתייעץ עם וטרינר.

:turn-l:
פורסם

אכן התייעצתי ובערב השובב יהיה אחרי אמפולת רבולושן בעורף. לדברי המירפאה אין צורך בניקוי האוזניים או שטיפה בטיפות. פשוט לשים אמפולה.

אעדכן.

Winston S. Churchill -

פורסם
תודה, אדבר עם וטרינר היום.

מישהו מכיר טיפול טבעי? יש באינטנט מתכונים לתמיסת חומץ ששמים באוזניים של החתול, מוכר למישהו?

תעזוב אותך משטויות, אם אתה רוצה לחסוך כסף, אז החתול שלך זאת לא הכתובת, תחסוך על עצמך לא על החיה שלך.

עריכה:יופי, בהצלחה.

פורסם

המטרה היתה לנסות ולחסוך מהחתול מפגש עם כימיקלים מיותרים, לא לחסוך בממון.

Winston S. Churchill -

פורסם

טיפ לחסכון בממון (בעיקר למרובי חתולים): רבולושן בא בגרסה חתולית וגרסה כלבית ששונות רק בכמות החומר. יוצא הרבה יותר זול לקנות רבולושן לכלבים ולחלק למנות מתאימות בעזרת מזרק.

:turn-l:
פורסם

יש לי חתולה שפצעה את האוזן של עצמה באופן חוזר כל הזמן, המקום היה נראה נורא. לאחר מכן אחרי משטח שנלקח מהאוזן מסתבר שהיו לה קרדיות. הפתרון היה לשים לה חוסם של ניתוח (כדי שלא תצליח להגיע לגרד את האוזן) כמובן תוך טיפול עם חומר חזק (המצב היה גרוע מאד) ושמירה על נקיון האוזן. את החוסם שמנו מכיוון שלקרדיות לוקח זמן לצאת מהאוזן ועד אז המטרה היא למנוע ממנה לפצוע את עצמה עוד ולזהם את המקום (היא קיבלה גם אנטיביוטיקה כמובן).

אני עד היום זוכר את הרגע שבו ראיתי את הקרדית בתוך המיקרוסקופ. זה נראה כמו Transformer מבעית במיוחד.

פורסם

קיבל אמפולה על העורף ושקית עם צעצועי חשיש לחתולים.

בינתיים הוא נראה מרוצה...

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...