Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

מבחינת הערך תמורת כסף- זו אול המכונית הטובה ביותר בקטגוריה בשנים הללו.

רכב מאוד אמין וגם יחסית מהנה לנהיגה (יחסית ליפנית).

פורסם
הי

מבחינת הערך תמורת כסף- זו אול המכונית הטובה ביותר בקטגוריה בשנים הללו.

רכב מאוד אמין וגם יחסית מהנה לנהיגה (יחסית ליפנית).

תודה!

ואיך הוא סוחב?

מכיר אישית?

מה עם דלק?

פורסם

כמשפחתית - מצויינת.

חזקה - כן, אבל... (ראה בהמשך)

אמינה - כנראה מאוד.

בטיחותית - דומני שלא עברה מבחני NCAP. לפחות לא בתצורה האירופית.

עכשיו לכמה פרטים - מהיכרותי את הרכב שנמצא אצל אבא שלי מזה 12 שנה ממש מהראשונות שהגיעו ארצה:

המכונית סוחבת היטב אבל לא מאיצה היטב, כלומר ביציאה מהרמזור תשאר מאחור, כעבור 200-100 מ' תדביק את כולם.

לוח המחוונים הדיגיטלי בדגמים המוקדמים איום ונורא. אני לא התחברתי אליו.

נוחיות - קשה לדעת, כיון שאתה מדבר במכוניות בנות סביב 10 שנים, שגם אם מושביהם היו נוחים בתחילה כבר מזמן אבדו את תכונותיהם. עם זאת תנוחת הישיבה הגבוהה מצויינת.

למשפחה אני ממליץ על דגם 4 הדלתות, תא המטען של ההצ'בק קטן יחסית ולעומת זאת של הסדאן ענק. לאשתי היו שתי ליאנות בליסינג (דגמי 2005 ו-2008, דגמים משופרים) ובהחלט היינו מרוצים מהן פרט לאיזה בעיה בבלמים שנבעה משימוש בחלקים לא מקוריים במוסך של חברת הליסינג, הבעיה נפתרה כאשר באיזה שלב גם הליסינג נשבר ואישר חלקים מקוריים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...