Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחותי לקחה את הרכב וכשחזרה מצאה את המכה בתמונה ופנס שבור (מצורפות תמונות), כנראה ממשאית שעשתה רברס, כמובן לא השאיר פרטים.

הייתי היום בסוכנות קיה בנתניה כי הגיע הזמן לטיפול ראשון בכול מקרה וביקשתי הצעת מחיר - נתנו לי הצעה של פחחות + פנס סה"כ 2600 ש"ח (כולל מע"מ) מה שנראה לי קצת מוגזם.

האם במקרה של תיקון עדיין תהיה ירידת ערך לרכב אם בכלל ? האם בכלל לתקן או להוריד במחיר כשיגיע יום המכירה של הרכב ?

תודה מראש לעוזרים, שבת שלום.

תמונות

פורסם

האם לתקן? כן ומהר אחרת תתפתח במקום בעיית חלודה (יש פגיעה בצבע יסוד לפי מה שבתמונות)

יש גם בעיית איטום , ובטוח שאתה מבואס בגלל המראה האסטטי.

ירידת ערך כנראה שתהיה כי יבוצע תיקון לכנף האחורית שעד כמה שאני יודע בדגם הזה אינה מתפרקת ע"י ברגים.

מה שכן - נסה לבדוק עלות התיקון במוסכים נוספים - אין היום ליבואן אפשרות לשלול אחריות אם זה לא נעשה במוסך מורשה שלו.

פורסם

מצטרף לליאורש. כדאי לתקן.

המקום גם יחסית אינו מועד לפורענות, כך שתיקון שם כנראה ישתלם כי הסיכוי למכה נוספת במקום הזה די קטן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כדאי לתקן. ראשית הפנס שבור ומחייב החלפה, ותיקון זה לבד הוא לפחות שליש עלות המחיר שהוצע, ואיני בטוח שהפנס ישב במקומו כמו שצריך בלי תיקון הפח סביבו. כמוכן תתכן פגיעה בצינור מילוי הדלק שלפי מקום הפגיעה עלול להתעוות או להשבר.

מעבר לכך - אני מניח שהרכב נועד לשרת את אחותך עוד כמה שנים, עדיף למנוע חלודה וצרות אחרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האוטו שלי, עלול להימכר עוד שלושה חודשים במידה ויאשרו לי רילוקיישן מהעבודה לארהב. בגלל זה השאלה האם לתקן או פשוט להשאיר לקונה ולהוריד במחיר.

פורסם

אתה חושב שקונה ישמח לקבל את הרכב במצב זה, גם אם תוריד במחיר? הרבה קונים פוטנציאליים יירתעו מרכב שנראה חבוט, כוחו של הרושם הראשון. מעבר לכך - אם הרכב אמור לעבור טסט לפני מכירתו צפה לבעיה בגלל הפנס השבור, ולדעתי גם נושא צינור הדלק מחייב בדיקה יסודית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הטסט הבא הוא רק עוד שנה, מבקש שוב המלצות למוסך פחחות טוב בנתניה והסביבה, או אם המחיר סביר בסוכנות אני אלך אליהם ואתקן.

פורסם

עידכון : הייתי בש.ש היום ורצו 500 ש"ח על הפחחות ו900 ש"ח הפנס כי עדיין אין חלפים לאוטו (חדש מידי לפי מה שהבחור אמר לי) - יכול להיות הבדל של 700 ש"ח בתיקון פחחות ??

פורסם

גם לי יש רכב 2012, לפני שנה בערך מישהו סרט לי דלת וכנף ימנית אחורית (היה שרשור על זה פה בפורום), הדבר היה נראה מאוד זניח, אך תיקנתי אותו (צביעה מקומית לאזור +טשטוש במורשה יבואן) . פשוט לא יכול לחיות עם זה.

במצב שלך, בגלל חשיפה לפח אתה חייב לתקן, לפחות לסגור את החור הזה בצבע שחשוף (על מנת לא להתפתח חלודה במקום) וכמובן להחליף פנס. בעניין פחחות ויישור אתה לא חייב לסדר את זה, אתה יכול להשאיר לקונה הבא שיתרשם מהפגיעה שנראית זניחה על פניו, או לעשות פחחות אך לצלם את האוטו מכל הכיוונים והזוויות ולהראות לקונה הפוטנציאלי בעוד 3 חודשים.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...